Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 37 004
  • 761
  •   1
Отговори
# 480
Коце, Коцер, мисля, че си бил последно искрен на 5.

Ми не са ми някакви красавици двете. Елена ми е сладичко момиче със семпъл ум. Симона е чаровна жена, но леко безлична също. Като характер ме разочарова, а и много напомня Глория. Ама Илия Загоров предполагам, че го е респектирали някога.

Едит: Иначе двете имат може би някаква елегантност и естественост, която жените, които харесах аз нямат и предполагам, че това е причина да допадат на мнозинството.

# 481
Коцето обаче и тука пише коментари. Както пишеше и в ютюб канала "Диви и красиви" и отговаряше на хората. Безумно!

# 482
Не симпатизирам на Ина изобщо, държи се фалшиво , но аз също не понасям такива мъже, които "правят всичко" за да ги избереш и те обсебват с внимание, когато не искаш такова. Примерно във ваната тя му каза да я остави , той дори й се предлагаше да влезе. После накърнено его и веднага няма да ти говоря, обещал съм ти, ще спя навън. Това са евтини номерца , които са не на зрял 25 годишен, а на някво момче. Симона не е класа по държание, някак си е предвидима. Може би Никито скоро ще я натири, тя въобще вече не иска да е с него. Гош като влезе щеше да го изяде с поглед, Николай седи до нея, тя му обърна гръб за да говори с Гош

# 483
Много ме натовари този подкаст, но в името на спора го изгледах. Grinning

1. Коце (обръщам се директно, защото е видимо, че четеш) не разбираш нещо много фундаментално. Няма проблем да си добър герой. Няма проблем да си лош герой. Публиката не харесва тези, които не могат да си изберат какви са, затъват до шия в оправдания и се държат със зрителя, в случая и с водещите, все едно просто не могат да схават гения му.

2. Продължаваш да се криеш зад чуждите недостатъци, което продължава да прави отвратително впечатление. Ние знаем каква е Теа, ние знаем, че е лабилна, че прибягва до насилие, че пие и т.н. Но и точно, защото знаем, нямаме и никакви очаквания. И ти вместо да застанеш като мъж за собствените си постъпки, започваш да ни обясняваш каква била Теа, ние Теа си я знаем, но при всичките си недостатъци, със сигурност в теб има повече злоба и неудовлетвореност, отколкото в нея. А това, че започна да обясняваш как Стиляна казала, че Теа е тъпа, за да подсилиш негативния образ на Теа и да изкараш някакъв положителен свой, беше още по-зле. Теа не била атрактивна, Теа била за съжаление, била не-знам-каква-си. Коце, теб съжалявам повече, щом изпитваш нуждата да доказваш каквотои да било.

3. Обясняваш всичко много патронизиращо и се опитваш да субективизиаш някакви ситуации. 'Аз не съм казвал какви чувства изпитвам', само дето не сме се събрали да разискваме Достоевски или Ницше, за да си играем на тълкуване, а сме в реалния живот, където всичко си има съвсем буквален превод, пък ти какво си мислиш е лично твой проблем.

4. Не смятам, че си харесвал Теа, но пък смятам, че трябва да си 'и благодарен за екранното време, което нямаше да получиш без нея. Дори в момента, съжалявайки я, ти продължаваш да се възползваш от нейната известност, докато редиш измислици.

5. Спри да обвиняваш продукцията и после да поясняваш, че не я обвиняваш и много ги харесваш. Като го повториш 10 пъти, съвсем ясно става какво мислиш, няма значение какво казваш.

# 484
  • Stockholm
Сега и аз към Коцето:
Коце, много добре се представи.  Положително първо впечатление. Открояваше се от останалите с интелект и широкоскроеност. Много си личеше обаче, че си раздвоен, започвайки връзката с Теа. И сгреши. Знаем поговорката за този, който последва мухата къде ще стигне. И ти го знаеше и направи глупав риск. Освен това с времето се изгуби някъде. Въпреки това си чудесен. Успех занапред, но не в риалитита. Там качествата ти не биха се оценили. Трябва ти малко повече лидерство и характер Purple Heart

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 12:55 от silsto

# 485
  • София
savii_, много точен коментар, припокрива се с моето мнение. Харесвах го Коцето вътре, но явно заради образа, който му изградиха, поведението навън е жалко.

Само не съм сигурна с харесването на Теа, не мисля, че е имал чувства, но ако Теа му се беше натиснала на него, (според мен) щеше да откликне на драго сърце. Твърде реваншистки говори за нея. Един мъж намясто не би си позволил такива коментари и да се изтъква на нейн гръб, предвид, че тя дори не прави публични изказвания против него.

# 486
  • София
Сави, супер точно го написа. Уважението ми към хора, които говорят зле за някого, но са се лепнали за него за да печелят облаги, е под нулата. Коце, каквото и да е Тея, ти се лепна за нея и говорейки зле за нея, утвърждаваш единствено колко ниско е собственото ти ниво. Като фен на американския Сървайвър, знам колко се харесват злодеите. Но ти не си злодей, не си и от добрите. Играеш мишкарската. Няма да ти давам съвети как се прави, по-добре спри.

# 487
  • софия
Очаквам и трети подкаст, в който да обяснява, какво е имал предвид във втория..... еххх, Коце, а как всичко си ти беше наред допреди три дни....Joy
Ама си е намазал ските и с Ницше, та спускането е стремглаво..... Trollface

# 488
Имах едно мнение за Коцето, сега е друго. Не вярвам на нито една негова дума.
Обяснителният режим е за всеки, който не може да признае пред себе си своите грешки и да продължи нататък.
Топейки този или онзи не ставаш по-бял.
Разбирам го какво иска да каже, но просто е излишно.

# 489
Коцето е интелигентен, личи по изказа му, по начина, по който си формулира изречението. Ама пак .. час и половина оправдания, все другите са му виновни. Казвал на синхрони "имам чувства към Теа", ама не уточнил какви. "Трябва може би много години да минат, докато разберат хората какво съм искал да кажа", ти да видиш! Ние, глупавите. Просто кажи, че лъжеше и заблуждаваше, а не, че ние сме тъпи. А калпавият брадат водещ на този измислен подкаст дори не се сеща да го разръчка по въпроса за тези синхрони, в които казва "имам чувства към Теа", защо ги казва, след като не е вярно и защо заблуждава зрители и продукция. Водещият (говорещ на някакъв черноморски диалект) само кима с глава, вика "Да.... така е,... да", само импонира и се съгласява. Хаха.   Малко като интервютата със Слави Трифонов, дето все му ги правят приятелчетата от сценаристите. Все удобни въпросчета и никой не опонира за нищо! Чудесно интервю Grinning

# 490
Много ме натовари този подкаст, но в името на спора го изгледах. Grinning

1. Коце (обръщам се директно, защото е видимо, че четеш) не разбираш нещо много фундаментално. Няма проблем да си добър герой. Няма проблем да си лош герой. Публиката не харесва тези, които не могат да си изберат какви са, затъват до шия в оправдания и се държат със зрителя, в случая и с водещите, все едно просто не могат да схават гения му.

2. Продължаваш да се криеш зад чуждите недостатъци, което продължава да прави отвратително впечатление. Ние знаем каква е Теа, ние знаем, че е лабилна, че прибягва до насилие, че пие и т.н. Но и точно, защото знаем, нямаме и никакви очаквания. И ти вместо да застанеш като мъж за собствените си постъпки, започваш да ни обясняваш каква била Теа, ние Теа си я знаем, но при всичките си недостатъци, със сигурност в теб има повече злоба и неудовлетвореност, отколкото в нея. А това, че започна да обясняваш как Стиляна казала, че Теа е тъпа, за да подсилиш негативния образ на Теа и да изкараш някакъв положителен свой, беше още по-зле. Теа не била атрактивна, Теа била за съжаление, била не-знам-каква-си. Коце, теб съжалявам повече, щом изпитваш нуждата да доказваш каквотои да било.

3. Обясняваш всичко много патронизиращо и се опитваш да субективизиаш някакви ситуации. 'Аз не съм казвал какви чувства изпитвам', само дето не сме се събрали да разискваме Достоевски или Ницше, за да си играем на тълкуване, а сме в реалния живот, където всичко си има съвсем буквален превод, пък ти какво си мислиш е лично твой проблем.

4. Не смятам, че си харесвал Теа, но пък смятам, че трябва да си 'и благодарен за екранното време, което нямаше да получиш без нея. Дори в момента, съжалявайки я, ти продължаваш да се възползваш от нейната известност, докато редиш измислици.

5. Спри да обвиняваш продукцията и после да поясняваш, че не я обвиняваш и много ги харесваш. Като го повториш 10 пъти, съвсем ясно става какво мислиш, няма значение какво казваш.
Напълно съм съгласна!

# 491
  • София
Беше ми забавно как се обяснява Коцето на мен. Общо взето разбрах следното: "През цялото време се старах да се държа като политик. Хем да го кажа, хем да не го кажа. Да го кажа възможно най-добре, за да си помисли цялата аудитория, че съм хлътнал по Теа. И в същото време - да е с възможно най-двусмислените думи, за да мога да го оспоря. Играх на два фронта. Пред вас - за аудитория и слава. Пред приятелката ми - за доверие. И вълкът да е сит, и агнето да е цяло. Никой не разбра кой съм."

Ще му дам това, че наистина беше някак благ. Това с ниското ниво на невротичност, е нещо, което се усеща, и аз му се възхищавам само заради това!

# 492
Симона, че прекали с Николай - прекали. Но каза нещо наистина важно - когато си с някой, не го омаловажаваш пред други хора. Ако не си съгласен с мнението на половинката си, си изказваш мнението на четири очи. В момента, в който Николай каза "не се заяждай с нея", чак аз го изгледах и ми беше ясно какво ще последва. Попресолиха манджата, но не ме учуди.
Относно Ина и Йордан - като не ѝ е харесало как Йордан ѝ е подал букета /защото заради това каза, че го е дала на друго момиче/, то трябваше още в момента, в който той ѝ го дава, да го остави на масата и да се прибере без букета. А тя първо, че си тръгна от заведението с букета, казвайки присмехулно, че тук е идвала нееднократно с бившия ...WTF и второ прибирайки се, го дава демонстративно на друго момиче пред него. Ина претендира за зрялост, но това, че е родила дете, не я прави нито зряла, нито отговорна - просто момиче родило рано.

За финал - много се смях на Йоан. В разгара на "семеен скандал", нашия отново мисли за хапване. Виждайки, че в кухнята е новото момиче, което още не му знае номерата, първо изтъква, че в хладилника има само свинско, което не е ок за фигурата му. После, стягайки корема, за да направи плочки, повдига блузката, да му се види оребрения корем и казва тъжно: "Почнаха да ми изчезват плочките" /ах, светът ми свърши/ и поглежда изпод перчем момичето, белким тя му каже, че е съвършен и още е в джаза Grinning

# 493
Ще задълбая още малко – Ина му казва, че не разбира защо спи навън и че няма нужда от това, могат просто всеки да си спи в леглото. Той така си е решил – ОК. Но, после започва грижата за лекарството и заявлението, че тя дори да му се разсърди, че я буди, дори да се държи лошо, той жертвоготовно ще изтърпи всичко, за нейно добро. Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

Йордан е тоя тип мъже, дето се мисли, че като се лепнат до някоя и й демонстрират някакви негови си представи за грижа, другият ще бъде длъжен да им откликне. Това със спането навън и лекарствата (няма да правя реклама, че достатъчно продукти ни бутат във всеки кадър, но видях шишенцето какво е, и да, сироп за кашлица) наистина са детски изпълнения. Ина не я харесвам, но я разбирам. Права е да не иска още едно дете, а Данчето наистина се държи като такова. Не разбира нуждата й от лично пространство, не се съобразява с нейните желания, не чува какво му говори, не го интересува, като каже не на нещо. Не ми хареса, че след като уж я "заряза", тя му дава още "шансове" - ама явно й трябва неговия глас, за да е спокойна, че ще продължи. Той между другото в началото имаше доста навитачки, ама може и да са пооредели, понеже определено се представи в една бих казала жалка светлина. Е, Стиляна му се кефи, а и са на близък акъл, та там може и да стане работата.

Аз па продължавам да симпатизирам на Йордан.. Съгласна съм с всичко, което написахте за него - не умее да прочете нито Ина, нито ситуацията, камо ли да се съобрази с тях. Но ми е съвсем различен прочита на спането навън - не е вменяване на вина, нито манипулация, а е единственото, което му е възможно. Обяснявам защо мисля така - макар и необмислено и преждевременно, той се е предал изцяло в нейни ръце. Пък тя е стиснала здраво с ледената хватка и казва - повиси малко тука така.. не мърдай.. не дишай.. не прави нищо.. аз ще реша кога, какво и как.. А ще го реша, когато го реша.. Ина не иска да му даде нищо, но му дава точно толкова трохи надежда, колкото са необходими, за да продължи ситуацията. И той виси, опънат на едната надежда, не му се вижда края.. и това е мъчително за него. Тя пък си позволява и да му пише язвителни бележки тип БФФ, и нагло да му се хили, понеже по незнайна причина намира за уместно да му се подиграе с чувствата, които отказва да вземе насериозно. Но е важно да се отбележи, че в неговата глава тези чувства са неговата реалност, а тя му отрича реалността. 🙄

Който някога е изпитвал усещането да искаш силно нещо, което хем е под носа ти, хем е на хиляди километри разстояние, той ще разбере. Не е вменяване на вина спането отвън, самосъхранение е - дистанциране и опит да си възвърне контрола, от който сам се е отказал. И това с лекарството, дето щял да ѝ носи, не е манипулация или нелогично самоизтъкване, а е неговият начин да ѝ каже и покаже, че не я наказва, а го прави за себе си. Ето аз ще спя навън, защото от това имам нужда, но ти бъди спокойна - другото между нас няма да се промени, всичко ще продължи нормално, ще ти нося лекарствата, ще те будя (вероятно го е правил и досега).

Човекът обича да обгрижва и това личи от самото начало. А в нейната глава на хеви лууп звучи рефрена “твърде хубаво е, за да е истина” и това я сковава. Някои жени дават всичко мъж да ги разнася на ръце и да ги закриля, да ги гъделичка, да им прави масажи, да ги мята в басейна, да им носи лекарствата, да няма очи за друга.. Аа, и да застане отвън на колата, па лицето му да не трепне, докато го брулят него храстите. И не, това не го прави задължително лов бомбър - никой от нас не знае със сигурност, че това не е трайното му отношение към жената до него. Аз съм била с такъв партньор горе-долу на тая възраст, и изобщо не беше лошо.
Амии, не съм съгласна, ако не се правеше на Драма куин той, да се обяснява хиляди пъти по еднакъв начин и в един рязък момент злобно каза, че губи уважение, за неща, които сам й е натресъл, а тя не реагирала по правилния за него начин.. Ина не е за връзка, а той много ли е, неслучайно са се привлекли с еднакви травми. Тя просто не е влязла за връзка, не иска отношения, обаче тоз я изкушава хиляди пъти да го захаресва, закон на Мърфи, даже много го харесва според мен, но не й е изгодно.
За мен той си е винаги така, яко зарибен в началото, възвеличава обекта, не забелязва истинския човек, и много бързо се раздава, защото прави огромен балон на перфектната жена, но бързо следва сблъсък с реалността. Така жената започвайки да се отпуска и да вярва на този драматизатор, показва себе си, което е логичното, а той с тия неадекватни очаквания започва да се мята в драми, как тя не прави правилното, не е достатъчна за него и усилията му, страда истински по загубата на образа й и накрая я захвърля като не добра партия. А тя вече може да се е влюбила, но за него няма никакво значение, той е разочарован, вече даже може да е силно влюбен в следващата...

# 494
Въпрос - тази Стиляна съм сигурна, че съм я гледала като водеща на някакво радио. Идеи кое радио е 😃?

Общи условия

Активация на акаунт