Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 36 602
  • 761
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Много е смешен Гош, говори за себе си в трето лице и казва на Николета: Няма да те лъжа и ти го знаеш, че е така, ти си най-желаната жена, а Гош обича да е с най-доброто, защото знам, че аз съм най-доброто и отивам на още по-високо ниво. Един крал има нужда от кралица. 🤣

Кога Николета стана най-желаната вътре, той дори Ивайло не беше сигурен, Гош е първият, който проявява интерес.

# 616
Хаха Йордан пак с Ина. Ама че стратегия на другите. Елена не била здравословно добре, тя не се и показва, май ще си тръгне

# 617
Не, аз не мога да разбера какво се случва. Ако Николета предпочете ГошО пред стабилен и земен мъж като Ивайло, ще счупя телевизора. Пък чак ги окуражаваха, избираха за срещата, нали не висят 24/7 в къщата, че да се опознаят вместо наистина Николай и Симона да си отидат.

# 618
Мъж с татуировки и компрометиран имидж > Добър, спокоен мъж Grinning

# 619
Мале Йоан крещи като луд. Ирена как се разплака. Поне Симона и Николай отиват на среща.

# 620
Браво на Стиляна, че въпреки личният конфликт със Симона, я подкрепи да отиде на среща.
Абе сладки са ми Симона и Николай, колкото и да са несъвместими на хартия.

# 621
Мале, Теа е за психиатрията, сори...

Последна редакция: ср, 21 авг 2024, 22:55 от NoraSimeonova

# 622
Гош от ден 2 вече дразни, Теа продължава да дразни! Николета сама се набута на Ивайло, сега се върти около ГошО, да не си покаже и тя рогцата.
 Абе този Йоан емоционален насилник ли е, защо само с жени се кара и то с такива от по-тихите? Колко още комплекси за избиване? Не го виждам на Теа, която е луда или на Симона, която може да го ошамари, да се ръби така. Не го виждам и на някой като Йордан... Rage

# 623
Тея не е никаква забавляваща там, тя е съдист, Гош беше прав, значи нейната дума се чува, а на други тя не обръща внимание. А това с удара между краката, той буквално ходеше като болен беше туу мъч. Йоан се заигра с Ирена, защото е единствената, която не го познава и му даде шанс ама като чуха и видяха Симеон се изхилиха ужасно. От силен удар той може да остане с травма. Мен ми стана единствено смешно как Гош каза удари го в т@ш@ците. Е там паднах от смях, но защо пиказаха доктора как го обарва. Симона на анонси ни говори, че си приказвали за секс, а пред камерата някви битовизми

# 624
Искаше ми се да чуем разговора за секс между Симона и Ники, че са ми като приятелчета.
Вместо да заплашват Йоан и Ирена с изгонване за някакви глупости, по-наложително им е да разкарат Теа.

Последна редакция: ср, 21 авг 2024, 21:03 от Meddyy

# 625
  • София
Теа трябва да бъде изгонена, няма да ѝ е първото риалити, от което я гонят. Мисля, че трябваше да получи предупреждение още предишните пъти, когато ги е замеряла с чаши. Недопустимо е да изрита Симеон по този начин, а той дори не ѝ се разсърди. Пак я защитаваше пред Гош.

# 626
Йоан- криндж пълен, макар че е много натрениран, не знам дали е на химия но наистина евала за това, всичко друго спрямо него- дъно

Теа- надявам се това да е някаква роля на биполярен нарцис или нещо такова, защото това е покъртително, един вид знае си само какво е в нейн интерес и евала на Гош, не че съм му някакъв фен, но и потърси отговорност и тя веднага започна да прави някакви изпълнения и вече за не знам кой път удря, което няма нужда да се коментира правилно ли е или не мисля че

Положителното е че Гош и Симеон не се скараха помежду си

Срещата я превъртях 😂

Ивка не ми допада на външен вид, но мисля че се представя добре като водеща

# 627
Теа трябва да бъде изгонена от предаването, за физическо насилие. Случва се за пореден път и не знам защо продуцентите досега не са я разкарали? Още в първата серия удряше Коцето, после го е ударила с някаква бутилка (той го разказа в 2 подкаста), след като излизал от тоалетната, нещо му е била бясна и счупила бутилка, ударила го е в гърдите. Преди 2 серии видяхме как Теа заби шамар на Симеон, а това днешното беше просто върхът.

Последна редакция: ср, 21 авг 2024, 21:36 от Не се сърди, човече

# 628
С всеки епизод ми става все по - трудно да гледам, уж е любовно риалити, а то такива драми разиграват, че се дразня. Теа не е нормална, въобще не я харесвам.

# 629
Йоан- криндж пълен, макар че е много натрениран, не знам дали е на химия но наистина евала за това, всичко друго спрямо него- дъно
Йоан тамън се зарадва, че печели.. даже кажа "за първи път и АЗ да спечеля нещо" (нищо, че са двама)... и после толкова тъжно изгледа..
А странно защо не им пуснаха на монитора кадри, да видят всички? А не "Зрителите ще видят", тоест те на място да не разберат

Последна редакция: ср, 21 авг 2024, 21:32 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт