Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 36 616
  • 761
  •   1
Отговори
# 600
Мен ме дразни, че това, че 70% се познават, пречи на другите 30% да си играят играта и да и имат равен старт. Отиваш при Петка: "Дай да махнем Марийка, че е безполезна." Петка: "Не, не може, аз Марийка я знам от фитнеса." И такива глупави истории.
Е това е навсякъде, супер дразнещо е.
Скрит текст:
Помня, че и във Фермата  Радо баскетболиста чак в средата на сезона казва, че познава Хепи Ванче от квартала, даже са се виждали няколко пъти. Ми що си траете толкова дни? И в първия ден се запознавате и се правите, че не се познавате? Хепи Ванче пък познавала Гуспата отпреди да попаднат в един сезон и нямало да гласува за него, защото са приятели. Ама не си говорят изобщо, да не си помислили другите участници, че в комбина. Също и Любо  от Фермата, дето идвал от САЩ, специално за предаването, се познава отпреди формàта с друга участничка, и тя от САЩ го познавала... та се изненадала, че го видяла във "Фермата". Ми значи не само Варна е малка София е малка, та и САЩ... Ехеее....
Все "случайности" Grinning

# 601
Съпоставката между ДиК и Къщата според мен не е удачна, защото в Къщата се предполага наистина да участват инфлуенсъри, които на нашите малки мащаби не са толкова много на брой.
Направих я на базата на това, че в КнИ влизат наистина близки до продуцентите хора, тъй като това, че са се показвали някъде, много хора го тълкуват като “не са случайни”.
А Неделчо и Мишо нямат финансите и влиянието на БТВ, че да държат на това лицата им да не са се мяркали в чужда продукция.

# 602
Ще инвестираме ние във втори сезон, то се е видяло. Е, тъй кат стане...Grinning

# 603
  • София
Разбира се, че има как на кастинг на риалити да търсиш хора, които не са се появявали никъде. Нали Ергенът точно на това държи, да създава персонажи и да не са много известни и познати от преди на публиката. Чак пък да не знаят как да се държат, голяма философия. Първите 1-2 дни ще им е по-странно и ще свикнат.

В Ергенът се явяват хиляди кандидатки, тук казаха, че е имало 300-400, от които са избирали, една част още по документи са отпаднали. 100% е имало разни непълнолетни примерно.

Аз не виждам смисъл в участието на Гош, сигурно са го взели, защото уж е модел и разни жени го харесват, но реално той неведнъж си е казвал, че участва навсякъде. Съответно видял е кастинг, записал се е, но това не означава, че е готов за сериозна връзка.

Тези клипчета, в които уж търсят любов като избират от 10 жени, не са истински. Никой не си става гадже. Така че няма значение, че Стиляна и Гош са се видели за 10 минути. Пак имат шанс да им се получи или да не им се получи.

Според мен от продукцията въобще не са знаели за част от познанствата, няма как да им покажат снимки на всички и да ги питат дали се познават. В Ергенът също винаги има познати, просто си мълчат. В ИВ също спортисти се познават, но после много често не играят заедно. Стига да не са близки приятели, играта ги завихря.

Последна редакция: ср, 21 авг 2024, 19:02 от Niya-

# 604
То е очевидно, но аз се издразних предимно на включването на Гош тук, за мен това супер много дискредитира продукцията. Защото много добре му познавам участията, цялостния имидж и съдържанието, което създава. Пък на какъвто ще да се прави вътре.

Последна редакция: ср, 21 авг 2024, 18:48 от Meddyy

# 605
Гош е харесван от същите набори, които се кефят и на някакви Линшо, Лили, на вдетинената Ева от Ергена 1, русалки, феи, вампири и други подобни. Мисля, че този ход е направен, защото или се е сприятелил с продуцентите, или се е бутал, той бил и модел на Визаж преди, ако не се лъжа Наско Лазаров му е ПР, може да е търсил специално участия, а пък продукцията да са се залъгали заради фен базата му от дечица. Защото малките набори имат доста достъп и "едитват" какво ли не, те се кефят, но и те не знаят на какво.
 Той самият играе роля за слава, той и на рапър се правеше, тиктокър, подкасти и кастинги обикаля, ето че и на модел, актьор се изживява. Момчето е хубаво, но като изключим ръста, нищо уау не виждам. Малко ще се изхвърля, но всичките мъже в къщата изглеждат много добре, не е някакъв свръхизкусител. Имат някаква аура, мистериозна, което е готино особено за мъж. При него това липсва. Ще видим как ще се справи.
 В живота преди е бил доста резервиран тип, тихо момче, до преди 2 години е имало хора, които познават и него, и мен, някакви общи компании из София (един набор сме).
 Разбира се, може да се е променил, но за мен на "сцена" играе роля за още популярност, като желанието за второто дори не го крие. Той постоянно уж имаше ПР гаджета, пък били само приятели, пък не знам за какво, а аз бих се радвал на истинска двойка от шоуто.

# 606
Ами това искам да кажа, че той постоянно е в роля - bad boy, гангста рапърче и т.н.

# 607
Подари й колието за да се намърда

# 608
Подари й колието за да се намърда

Да си я маркира хаха ама след това тръгна по друга 😅

# 609
Бройте колко пъти ще чуем думата вайб до края на епизода.

# 610
То вие познахте  - на него му се дава епизод... вече половин час вниманието в ГошО. Close

# 611
Гошко казва за себе си, че е интелигентен и можел добре да се изказва, но всяка минута слушаме "първото, което е....  А второто, което е..." Grinning

Харесал Николета, защото имала много татуси. Жив да не бех.. както се казва (ЖДНБ) Grinning  А да я проучи като поведение, като вкусове, като "вайб", дали мислят в една посока по някои въпроси... няма нужда Grinning  Аз пък татуировки на жени не харесвам. Грубо е и убива женственото в една жена.

# 612
Гошко казва за себе си, че е интелигентен и можел добре да се изказва, но всяка минута слушаме "първото, което е....  А второто, което е..." Grinning

Харесал Николета, защото имала много татуси. Жив да не бех.. както се казва (ЖДНБ) Grinning  А да я проучи като поведение, като вкусове, като "вайб", дали мислят в една посока по някои въпроси... няма нужда Grinning  Аз пък татуировки на жени не харесвам. Грубо е и убива женственото в една жена.

На мен николетините татуси много ми харесват. На ръце, на гръб на жена... секси е. Но на бедра, дупета, интимни места too much. Вече аз самият не бих си направил никога, да не се заричам. Обаче само заради това да те привлече някого е мега повърхностното (дори да си го мислиш, да го кажеш Confounded )

# 613
Всеки епизод ли ще гледаме Теа и Симеон и ако един епизод се карат, на другия клюкарят. Скорпионката е в действие интригантство.

# 614
Аз се чувствам като паднала от друга планета, честно. Никога не съм вярвала, че Гош може да бъде привлекателен за жени над 16 год. Явно има някаква неустоима харизма, която не усещам, но успя да оплете жените в секси мрежите си. За инфо, някъде в коментари прочетох, че Николета е на 33 г.

Общи условия

Активация на акаунт