Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 36 954
  • 761
  •   1
Отговори
# 585
Разбира се, че има как на кастинг на риалити да търсиш хора, които не са се появявали никъде. Нали Ергенът точно на това държи, да създава персонажи и да не са много известни и познати от преди на публиката. Чак пък да не знаят как да се държат, голяма философия. Първите 1-2 дни ще им е по-странно и ще свикнат.

# 586
Ами то нещата са 50/50 според мен. И случайни им и парашутисти. Просто предполагам, че за да си гарантират гледаемостта търсят и по-попушярни лица или поне такова с повече последователи.
Аз направимер тоя Васето от КнП сефте го чувах , но се оказа, че има голяма аудитория.
Неделчо и Туджаров отдавна искаха да направят риалити , просто нямаха финансите за това. Появява се тоя богат синковец Мишо и се получават нещата, но все пак трябва да си гарантират , че ще има някаква гледаемост, за да избият поне вложените пари.

# 587
Поне знаем, че след часове е новия епизод. От неделя до сряда по-бързо идва, но от сряда до неделя си чакаме. Искаше ми се да слагат в следващия епизод ще видите, както в еп 3 имаше такова промо, но явно нарочно не слагат, за да има тайнственост

# 588
Съпоставката между ДиК и Къщата според мен не е удачна, защото в Къщата се предполага наистина да участват инфлуенсъри, които на нашите малки мащаби не са толкова много на брой.

# 589
Е не, то 20-годишните са млади, 30-годишните също, 40-годишните също, не съм мислил някого да обидя. Просто сме различни поколения. Ама на 24, например аз като дете съм видял едно, после като тийн друго и сега като млад мъж - трето.
 За 09 набор да кажем, то от къде да знае Сървайвър или Биг Брадър някога, купищата други брутални предавания? То идеализира бг версията на "Русалки" и знае някакви Ева, Лили, които не съм си правил труда да разучавам. Все едно съм в детската градина.
"Диви и красиви" ме грабна като нещо ново и добре измислено, защото никой не може да ме убеди, че в Ергена един мъж ще е толкова привлекателен, че 22 жени да го искат и да си скубят косите заради него. Това тук е по-реалистично.
 А някогашният "Сървайвър" и "Страх" така искам обратно, такава носталгия тая, но няма да са яки като преди.
 Иначе не знам как се наложи цензурата толкова, но е факт, че я има. В интернет за сметка на това - почти никаква. Освен ако не е от самите платформи.

# 590
Обобщавам си мнението - те може да продуцират каквото решат, но факт, ще хората биха се изкефили на повече автентичност и по-малко дирижираност. Това хората търсят в youtube, нещо различно от онова по тв-то. Но и тук нещата се промениха с годините.

# 591
Съпоставката между ДиК и Къщата според мен не е удачна, защото в Къщата се предполага наистина да участват инфлуенсъри, които на нашите малки мащаби не са толкова много на брой.
Ами зависи... и в "Диви и красиви" участва Теа например, а в" Къщата" са участвали поне 4 ергенки.
В "Диви и Красиви" участват хора от "Фермата", "Ергенът", "Къщата", "Гласът на България".
В "Къщата на инфлуенсърите" (този сезон) участват хора от "Сървайвър", "Ергенът", "Игри на волята", "Гласът на България", "Maximal revenge".

И какво виждаме? Половината участници, познати от други риалитита, гостували в подкасти и надкасти, познати на продуцентите. И колко са тези, които реално са одобрени от кастинг, непознати на продукцията преди явяването си на кастинг? Едва ли са  дори и 50%. Все "наши хора". И догодина, ако искате да участвате и вие... ще си кажете "а, то там... има 2-3 свободни позиции, другото са парашутисти, тогава какво да се пъна и да се състезавам с разни спуснати отгоре като Гошко"?

# 592
Промениха се заради тик ток, който им поизяде на ютубърите хляба. Наложи се , за да си запазят мястото на върха да се мръднат от диваните. Някои хванаха вълната на подкастите, други пък решиха да влязат в дълбокото с крадени и преправяни реалитита. Борба за хляба , 'дет се вика.

Прегледах профила на Неделчо и забелязвам, че си е махнал таговеге от На среща. Вероятно с Ния Косара са в драма или са се разделили

# 593
Ще видите как в хелс китчън догодина и къщата на инфлуенсърите ще има хора от диви и красиви. А тия дето в хелса ги накеха като известни гости да ядат, сигурно и те ще се намърдат като нови участници

# 594
Да, ДиК е слабо базирано на Love island, Too hot to handle и For love or money.
Ергена е на The Bachelor даже с името 1:1.
 Само едно вмятане, нищо не ме кара да се чувствам по-засрамен като мъж от алфа, сигма и омега мъжете в подкастите, които едно към едно са окрали също толкова инселски и олигофренски чуждестранни основатели. Аман от подкасти как да бъдеш мъж, как да правиш това, как онова.

# 595
Мен ме дразни, че това, че 70% се познават, пречи на другите 30% да си играят играта и да и имат равен старт. Отиваш при Петка: "Дай да махнем Марийка, че е безполезна." Петка: "Не, не може, аз Марийка я знам от фитнеса." И такива глупави истории.

# 596
Той от 5 години ходи с нея на фитнес, един път не я е заговорил, сега ще я зарибява. Grinning

# 597
Предполагам затова и някои хора имат по-малко екранно време. До този момент едни и същи ходят на срещи, с изключение на срещата на Ина и Йордан, която за мен беше режисирана да бъде раздяла. Стиляна ходи 2 пъти, Симеон ходи 2 пъти, Елена ходи 2 пъти, само Николай, Ивайло и Георги преди да си тръгне ходиха веднъж. Има хора, които никога не са ходили където и да е, но ги пазят в сянка. Обръща се внимание на скандалите на Тея и изблиците й на побърканост, на Коцето като свиреше, на токсичните отношения на Ина и Йордан, Симона и нейното лутане и сега сигурно и на Гош. Някак си Елена последните 2 3 епизода я дават само в общите сцени с игрите, тя като че ли е там на почивка, Ивайло сефте го дадоха с Николета така по-дълго време и той мн си седеше в ъгъла.

# 598
Аз за много ситуации се чудя дали са естествени. Примерно, скандалът на Симона, толкова ми се стори неадекватна нейната реакция спрямо ситуацията, че по едно време си помислих, че пресилва, защото знае, че ще й дадат повече екранно време.

# 599
Интересно, във видеото казва, че наскоро е започнал свой ютюб канал (видеото е от преди 1 г.). Ако някой го намери, да поства.

Eто го:
https://www.youtube.com/@musclemices/videos

Общи условия

Активация на акаунт