Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 36 957
  • 761
  •   1
Отговори
# 570
Ей така като почнете "няма случайни, всички са връзкари". Да, със сигурност са хора на някого и даже играят роли - Теа в реалния живот е професор по химия в Софийския, а Симеон е логопед.
Просто хората, които имат желание и освободеност да се изявяват не са толкова голям процент от населението, затова и се повтарят. Какво общо имат видеа на Prestige Production или пък продукциите на БТВ с Неделчо...

Реално в Къщата на инфлуенсърите наистина често влизат познати на продуцентите, защото е неизбежно и никога не са облагодетелствани. Никой продуцент няма изгода от нещо подобно - тези предавания се издържат основно от гледания и зрителски интерес и много повече се влияят от мнението на хората, тоест никой няма желание да си разочарова публиката.

Няма как в кастинга да търсиш хора, които никога не са се появявали никъде, най-малкото те ще се държат неадекватно и ще са супер притеснени, когато знаят, че ги снимат.

# 571
Относно въпроса ми за Стиляна - писах ѝ. Отговори ми, че е била водеща във Фен Тв Simple Smile

# 572
Нямате изчитане:(
Ще трябва да се връщам да чета още от старата тема.
Наваксах с всички епизоди, които бях пропуснала.

Кратки размисли:
- Йоан е изключително противно същество. Пораженец, постоянно оправдания, твърде суетен, силен на приказки, никакъв на действия.

-Йордан и Ина. Жал ми стана много. Ина не е готова за любов. Тя е наистина като таралеж. Тя не мисли,че заслужава нещо добро. Затова се държи така. От друга страна е незряла и не умее да поеме отговорност, предпочита да говори с недомлъвки. Страх я в същевременно от изоставяне, затова не може директно да си каже : "Сори, ама не те харесвам". Припознавам се в нея, защото и аз съм се държала така. И съм наясно колко манипулативно изглежда отстрани. Ина трябва да порасне и директно да казва какво мисли и чувства, вместо да манипулира, и да ръководи поведението си от страхове, комплекси и подобни. Факт е,че с поведението си много унижи Йордан.

-Ивайло и Николета - не ми изглежда да си отиват. Но пък бяха сладички.

-Георги, добре че си тръгна. Скучно присъствие, статист.

-Константин - никога не ми е бил свръх симпатичен, честно казано. Добро момче и артистично,но според мен си беше в предаването за известност, която и получи в крайна сметка.

-Новото момиче - 100% се познава със Симеон от преди формата. Върнете си да гледате, той я посрещна учудено "Иринче?". После почнаха да се държат странно, сякаш под инструкция, тепърва да се опознават.

За останалите по-късно ...
Връщам се да ви дочитам😊😊😊

# 573
Стилияна – хубаво и определено неглупаво момиче, но фъфленето ѝ (дали физически дефект или от пиенето) убива всякакво желание да я слушам. Определено не е тъпа, но е тръгнала в погрешна посока.

# 574
Не че всички са "човек на някого", а хората като Гош, които държат на слава на всяка цена, просто си се бутат за изява. От интроверти някак си не го виждам.
 Ако става дума и от Капитанова ми е писнало, макар че тя поне не се меси в просташки мелодрами, но е навсякъде просто. Добър влогър е, нищо специално, просто руската школа си казва думата на фона на чалгаромедиите тук, с извинение.
 Славата си има и начало, и ПИК, и край. Няма вечна такава, най-много за 10 имена в цял свят (ако говорим за entertainment) индустрията. Но млади хора искат да се изявят, няма лошо. Сега е времето.
  Като казахте секс в предаването обаче, това ми говори лошо. Съгласен съм с Ивката и Николета относно този въпрос.
  Защото Пацо от Биг Брадър го забравихме като образ, ама си спомняме изгъзицата с травестита. Та не знам защо Йордан (и аз предусещам) иска на всяка цена да бодва в предаването. И не всяка жена ще иска с това да бъде запомнена, а именно че славата е от днес за утре - ама утре ще има майки, бащи сред тези младежи и на децата надали ще им е приятно съучениците с това да ги бъзикат. Трябва да има такт човек и отговорност. Какъв пък кеф да правиш секс с толкова камери наоколо, толкова "непознати", после всеки да коментира и към жена критиките особено биха били по-остри.

# 575
Ок, да се познават, но просто всички обстоятелства около тях развалят автентичността на формата според мен. Не само се познават, а и се познават от продукции, в които са участвали отново като търсещи любовен партньор. И може да е само мое мнение, но кой нормален 20-годишен ще си търси партньор по този начин. Просто на мен ми създават усещане за актьори, които наемат, когато определена продукция е с тази тематика, защото отговарят на двете условия - да изглеждат добре и да не се притесняват да се излагат за известност. Хубаво е да полагат повече усилия да ни накатат да повярваме.

# 576
Ок, да се познават, но просто всички обстоятелства около тях развалят автентичността на формата според мен. Не само се познават, а и се познават от продукции, в които са участвали отново като търсещи любовен партньор. И може да е само мое мнение, но кой нормален 20-годишен ще си търси партньор по този начин. Просто на мен ми създават усещане за актьори, които наемат, когато определена продукция е с тази тематика, защото отговарят на двете условия - да изглеждат добре и да не се притесняват да се излагат за известност. Хубаво е да полагат повече усилия да ни накатат да повярваме.

Младите, една голяма част, искат слава и сеир бих казал, хващат си половинка колкото да изглеждат добре заедно на снимки в Инстаграм, така че не се очудвайте. Много хора биха участвали в подобни формати и има адреналин за тях в публичните забивки. Аз познавам 3 момичета, кандидатствали за различни сезони на Ергена, като в сезон 1 приеха моя братовчедка, а в сезон 2 - бегла позната. Третата не я взеха, пак за първи сезон става дума.

# 577
Той и Йордан може да е участвал някъде. Не бих се учудила и Йоан да е отнякъде и той познат. Симона е била във фермата, Тея в ергенът, Гош в къщата, Стиляна с Гош са били тук, то реално не гледаме избрани чрез кастинги хора, а избрани от някъде
И Коцето от Гласът на България. Аз лично няколко пъти съм му чувал по БНР една песен "Главна роля". Всички са малко или много известни в публичното пространство.

# 578
Съгласна съм, просто като казват "Това е риалити, в което ще се роди любов" - ясно е, че никой не вярва. Но когато вече ни пробутват някакви вече сдъвкани и изплюти персонажи, които са толкова прозрачни в мислите и намеренията си, това вече изглежда като подигравка с интелекта на зрителя.
И Неделчо бил много горд от участниците, очевидно, защото са били активни и са правили сеир с минимална намеса от негова страна - ами как няма да си доволен, тези маймунки имат опит и знаят какво се очаква от тях в цирка. Simple Smile

# 579
Йоан в чалга клипове ло е участвал ?

# 580
Коя е братовчедка ти? 😃

Хаха, не знам дали ще е редно, но ще издам - другата Вики само. Нямам първи братовчеди, трета се пада, но не изпадам в симеоновски истории, споко.
Не е продължила чак толкова напред, че да е вселенска тайна.

# 581
Ох, като чуя “младите” и ми става лошо. Ако трябва да сме честни, зората на реалитита бяха далеч по-скандални и имаше далеч повече простотия в национален ефир, отколкото в момента. А тогавашните участници вече не са първа младост.

# 582
Ще си напиша пак коментара, защото няма нищо за триене. НЕ СЕ заяждам с конкретен потребител и НЕ Е повод за скандали.

Ей така като почнете "няма случайни, всички са връзкари". Да, със сигурност са хора на някого и даже играят роли - Теа в реалния живот е професор по химия в Софийския, а Симеон е логопед.
Просто хората, които имат желание и освободеност да се изявяват не са толкова голям процент от населението, затова и се повтарят. Какво общо имат видеа на Prestige Production или пък продукциите на БТВ с Неделчо...

Реално в Къщата на инфлуенсърите наистина често влизат познати на продуцентите, защото е неизбежно и никога не са облагодетелствани. Никой продуцент няма изгода от нещо подобно - тези предавания се издържат основно от гледания и зрителски интерес и много повече се влияят от мнението на хората, тоест никой няма желание да си разочарова публиката.

Няма как в кастинга да търсиш хора, които никога не са се появявали никъде, най-малкото те ще се държат неадекватно и ще са супер притеснени, когато знаят, че ги снимат.

# 583
Реално в Къщата на инфлуенсърите наистина често влизат познати на продуцентите
Е да... Съмнявам се Спас (синчето на Ирина Тенчева) да се е явявало на кастинг за "Къщата", при условие, че Иван и Андрей са първи приятели на Павел и Ицака. Ама като половината участници са приятели на продуцентите, тогава човек си казва "за какво да ходя на кастинг с още няколко стотин души, като те си вкарват свои хора на поне половината позиции? Тези, които идват от Ергенът и Къщата са били гости в Надкаста на Неделчо и Туджаров, сприятелили са се. После минава време и ... "Ще правим нов формат, искаш ли да участваш?"... Та и Гош, и Теа така... Изобщо ме съмнява да са ходили на кастинг за "Диви и красиви"

# 584
Млади, стари, имащи опит в други риалитита – няма значение. Важното е какво гледаме тук и сега. Искам да видя сблъсък на характери. Дали ще флиртуват или ще интригантстват – искам да видя участниците в реални отношения.

Общи условия

Активация на акаунт