Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 36 986
  • 761
  •   1
Отговори
# 555
Според мен всички вътре са човек на някой и познати на продукцията, няма как, явно и Гош и Стиляна се знаят отвън, то затова и нямаше никаква химия между тях, тя направо започна да му обяснява кой как, а не да се опознават, в клипа горе се вижда, че доста си поговориха и може и навън да е продължило, поне в чат минимум, Симо ако е имал нещо с тази, пак греда, накрая една голяма скука ще настане..

# 556
  • София

Благодаря!

Ох, ами то си личи колко са обработвани и нагласяни, за да се скрият недостатъци и килограми. Нищо общо няма с реалността. Не разбирам кой се впечатлява от тези толкова неестествено изглеждащи снимки, но явно си имат бая аудитория, щом бутането е такова.

# 557
Аз не се впечатлявам от познанствата, едни и също ходят по всички кастинги и се бутат на едни и същи места, то е неизбежно. Това пък не означава, че няма да е интересно. Те и във Вип Брадър всички се познават, но никога не разочароваха. :д

# 558
Гош и Стиляна
Скрит текст:

От тук

# 559
Аз съм потресена от инстаграма на Ирина. За мен тя и Тея са сочни и сексапилни, защо е нужно да свалят по 5 кг с Фотошоп?

# 560
Той и Йордан може да е участвал някъде. Не бих се учудила и Йоан да е отнякъде и той познат. Симона е била във фермата, Тея в ергенът, Гош в къщата, Стиляна с Гош са били тук, то реално не гледаме избрани чрез кастинги хора, а избрани от някъде

# 561
Да, някой беше пуснал този линк, тук участва Йордан.

# 562
Ясна е работата, няма никой случаен

# 563
Не съм гледала последния епизод, ама имаше едно клипче при Кукушев... Сериозно ли този Симеон е бил с доведената дъщеря на брат си? Той бетер от Софи Маринова. 😁 Хич не му вярвам, ама пък образът на долнопробен тип му е лепнал като ръкавица.

# 564
Случайно ще е само в случай, че някой все пак се влюби при тези обстоятелства.

# 565
Аз да си кажа не усещам Ивайло и Николета като влюбени, може да играят заедно уж, че се харесват, но някак той не я възприема за нещо повече от приятел. Тя е алфа жена, той е някак по-заинтригуван от по-друга физика жени.

# 566
Те хубаво са участвали, но да си бяха научили уроците от тези участия. Ако имаше надграждане в поведението им, бихме простили предишните неуспешни опити.

# 567
Йордан е просто неузнаваем в това видео горе, сега явно е засилил хормона и е яко напращял, от толкова химия ще се пръсне и донякъде наистина се отразява и на психиката, Ина е крехка, сигурно му вдига доста тестостерона, но като цяло си е намислил според мен, че трябва да прави с@@с в реалитито и да е големия мъж..

# 568
Интересно, във видеото казва, че наскоро е започнал свой ютюб канал (видеото е от преди 1 г.). Ако някой го намери, да поства.

# 569
Колкото и да се навират по предавания за известност, след година две залязват. Вчера написаха Елвира се омъжила, Ирина се омъжила, да зная ги от Ергенът, но някак си ги бях забравила, нито им влизам в профилите. Те сигурно си мислят, че ще получат на Капитонова славата

Общи условия

Активация на акаунт