Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 36 635
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
Теа абсолютно е за гонене, в библията на останалите предавания има категорично забрана за физическо насилие и ако 2-3 шамарчета и удряния с бутилка може да минат под радара, то такъв удар категорично си плаче за гонене.
Жалко, че в Ергенът го изиграха като решение на Алек, иначе щеше да има репутация на изгонена дисциплинарно от цели две риалитита.

Скрит текст:
И между другото си мисля, че наистина я гонят, защото в първата реклама на предаването се чуваше как реве като на синхрон, че не е честно и че тя е там за любов за разлика от други

# 646
Не съм гледала сцената с агресията, не мога да комвнтирам още.

Обаче боговете на какво беше как си съчиниха измама, че са не пратят Йоким на среща. Нещо не го харесват.

# 647
Моят хайлайт от епизода или колко пъти си върнах и преглътнах:

1 Ина "да вайб" иска и Гошето да й се докаже, това някаква теорема?

2 Гош "да вайб" е супер интелигентен Laughing

3 Намнайсе подкаста повтарят, че нямало да има битовизми, те се карат за легла, с Йоан начело. Много зле. За този няма да гласувам на края, да си знае Rage

4 Николета "вайб" според втората, настройва всички срещу Стелияна, където се хилиха двете пияни глави на първата церемония. Започва да чисти пешки ми се струва Smiling Imp

Но определено Николета не играе със Симона, да колят и бесят.
Как стана така, че Николета да им дърпа конците, първата вечер ги отблъсна възможно най-далеч, сега зависят глави от нея.

5 Гош: "обича да бъде с най-доброто", трето лице единствено число, падам.
Добре, че си забърса сопола, сополанкото.

6 Ирена е от фитнеса Sweat Smile, не е братовчедката, не е сестрата на брата, не е извънбрачна сестра на Симеон.

7 Още една фенка на Йоан...събра ги цял букет маргаритки.

8 Ивка и Боговете на любовта (Неделчо и Мишето), вече сте писали колко е досадно Rolling Eyes

9 Николета и Клош как натискат за гласове.

10 Теа
В един от подкастите коментираха, че имало жена, която не искала да си ходи, дано я изгонят Unamused

# 648
Аз се издразних на Данчо, че искаше пак да ходи на среща с Ина, след като:
- имаха катастрофална първа среща;
- тя му е казала в прав текст, че не го харесва и не иска да играят заедно;
- той се отказа от нея и обмисля да играе със Стиляна;
- видя, че тя се зарибяваше с Гошо актьора.
Защо продължава да се унижава това момче и да й върви след задника???

# 649
Теа нито е смешна, нито позитивна, а една недоразвита агресивна пикла, вече го доказа. Защо към нея няма официална забележка? Една простакеса ли ще позволяват да бие хората? Ако ролите бяха обърнати, cancel културата щеше да се активизира. Надявам се такива повредени индивиди, ако не работят по себе си, да не стават утре майки - най-малко и деца невинни трябва да се травмират, защото собствените й родители не са си свършили работата! В Ергена нали щеше и тя за малко да отнесе бой. Ами, имало си причина!

Да,ама тогава бг мамите ѝ пляскаха,че едва не разревала Барбара. Много добре помня колко позитивни бяха настроенията към нея.

На Теа най-малкият проблем е, че се държи леко и привлича само с най-пошлото. Тя е психически нестабилна и има нужда от психиатрична помощ.
Гледала съм и я в подкасти, наистина нещо ме ѝ е добре. В училище е имала проблеми, редовно била викана при психолога. Той ѝ казвал "Все на теб ли се случва да се жертва?" . Който не вярва да си свери участието в Надкаст.
За мен тя все се изживява като жертва заради някакви минали травми,но няма никаква емоционална интелигентност, има склонност да се държи насилнически и да оправдава всичко с "емоционалност" и колко е наранена.

Не е допустимо това поведение, пък дори и тя да не осъзнава напълно постъпките си

# 650
3 Намнайсе подкаста повтарят, че нямало да има битовизми, те се карат за легла, с Йоан начело. Много зле. За този няма да гласувам на края, да си знае Rage
Ооо... той за коя говореше, че си мятала нещата навсякъде, без да пита и без да се съобразява? Едва ли имаше предвид Симона? Беше доста ядосан, но не разбрах за коя говореше.

# 651
За Стиляна говореше.

# 652
И още нещо от Надкаста с Теа, имам спомен, че ръсеше глупости в които все тя е онеправдана, все тя е била тормозена.
Според мен дори да е имало нещо такова, в един момент, когато се държиш толкова неадекватно и все искаш внимание, е нормално да има реакция среш теб и това не е тормоз, а логично следствие да бъдеш отхвърлян, ако не се държиш адекватно. В Надкаст постоянно прекъсваше и водещите. Няма какво да се обижда,че това ѝ се казва, когато е самата истина. Дано наистина потърси помощ. Не смятам,че е лош човек или социопат изначално,но е счупена и трябва да ѝ се помогне по някакъв начин.

Впрочем това с играта беше адски тъпо,не вярвам,че е имало измама.

Абе много неща има да се коментират в тоя епизод, кринджът беше неописуем от-до

# 653
То е смешно как тя е искрено притеснена, че някой друг може да я злепостави, но не осъзнава колко жестоко злепоставя сама себе си с поведението си.

# 654
За първи път се включвам в темата, защото съм шокирана и потресена и исках да проверя дали съм само аз. За щастие не. Ако не я изгонят мисля, че ще спра да гледам предаването, както и Надкаст. Теа си е насилник (физически и психически), който го играе жертва, за да се оправдае. Надявам се не просто да я изгонят, а и да я съдят. Симеон не ме кефи, но той даже не я нападна по някакъв начин. Говореше ѝ съвсем спокойно и нормално.

# 655
Изгледах го , искам да напиша коментар, но съм без думи ...Йоан - алфа мъжкар  още се смея , ама не за  алфата Smirk
Теа да я гонят и никоя уважаваща себе си продукция, да не ни я натриса. Тя втори път го удря там , и той завалията, сякаш го е страх. Това половината мъже там големи мазохисти И Симеон, и Данчо и Николай

# 656
Не съм гледала сцената с агресията, не мога да комвнтирам още.

Обаче боговете на какво беше как си съчиниха измама, че са не пратят Йоким на среща. Нещо не го харесват.
Възможно е, досаден е, постоянно им звъни Joy

Неделчо сподели, че на първата церемония, тъй като Арина напуснала сама, успели да измислят с Мишето Коцето да е роб на Теа.
Уъркшоповете: предният го "спечелиха" Йоан и Елена и ги пратиха на пикник, за да дадат шанс на плана на Елена и Симеон да бъде задействан.
Тази игра пак е уъркшоп.
Не им хареса, че Йоан и Ирена я взеха. Нито са мач, нито има интрига там. И измислиха това с дисквалификацията и гласуването, за да пратят друга двойка.
Йордан вече бяха и беше катастрофално.
Стиляна е била, но няма мач.
Махленката не им беше в обсега, ю ноу ху.
Гош и Николета имаха шанс, но ако другите ги подкрепят.
Тук стана ясно горе долу как са лагерите.
Останаха Ники и Симона, с опит да се впишат в любовната вълна на предаването.

# 657
Подкрепям, да си ходи Тейка. Видехме колко е артистична, емоционална чувствителна. Ако Неделчо и Мишо се кефят на ритници в топките и удари с бутилки , да си я вземат. Евала, чудесен кастинг, участници мечта!

# 658
Добре, няма да пиша срещу Гош. 😁 Вярно пропуснах един епизод, но кога Николета се превърна в най-желаната жена?

# 659
Съжалявам, че излизам от общия хора - насилието, че е недопустимо, недопустимо е, ама не ви ли изглежда съмнително това незаснето ритане в топките.

И това, че била ударила Коце - Пинокиото с бутилка в гърдите, вярвате ли го наистина.

Общи условия

Активация на акаунт