Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 36 591
  • 761
  •   1
Отговори
# 660
Е то се чу удар. Може и Симеон малко да попреигра. Ама не знам, не съм мъж. Не знам колко силно реално боли.
Но пък сме виждали как мери Симеон и Коцето с разни предмети. Включително и Симеон изяде един звучен шамар.

# 661
  • софия
От този епизод само скалъпената среща ми хареса. Доста постна, никакъв макарон тук, но двамата бяха сладко кринджави.

Теа, тъкмо за пореден път и дам кредит и тя се изцепва с поредната безумна истерия. Поведението 'и винаги е в някаква крайност -от мяу-мяу котенце до цинизъм и истерия превключва за секунди.
С тия емоции след няколко години ще е развалини.
Нито свестен любим, нито дете, нито кариера биха могли да я вкарат в релси.  Не знам, може би наистина и трябва специалист. Добър специалист.

Не ми се иска да излиза Теа, но редно е и според мен да я извадят от предаването. Или най-малкото да има обсъждане на всичко това.

Новия Гош не ми харесва.
Ирена бързо я настъпиха с тази уж измама и за кратко ми стана симпатична.
Гръцкия бог отново ме оставя без думи.

Днес сякаш ми доскуча епизода.

# 662
Аз тъкмо щях да кажа да не прекаляваме със защитата на Симеон, защото те си качват снимки заедно, коментират, харесват, явно си е прежалил атрибутите и си яха вълната.
Между другото, качил си е това на стори.
Скрит текст:

# 663
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Съжалявам, че излизам от общия хора - насилието, че е недопустимо, недопустимо е, ама не ви ли изглежда съмнително това незаснето ритане в топките.

И това, че била ударила Коце - Пинокиото с бутилка в гърдите, вярвате ли го наистина.
Аз го вярвам, да. Все пак два пъти дадоха как удари шамар на Симеон. Което също не е нормално и е агресия, след която не последва никаква реакция от продукцията, а трябваше. Дано този път я изгонят, не ми се гледат психично неуравновесени хора.

За играта на Ирена - в началото ми се стори, че действително държи пръчката, защото ръцете й бяха доста ниско зад гърба, но може просто да си е придържала ризата да не пречи. След забележката от Ивка вече си вдигна ръцете на нивото на кръста и се виждаше ясно, че си е прибрала краищата на ризата.

А Ивка е направо смешна с тези бюстиенца, с които се явява във всеки епизод. Днес през цялото време ми беше леко нервно да не се смъкне всеки момент, защото изглеждаше, че едва се крепи на гърдите й с обърната форма. Grinning

# 664
Аз не го защитавам Симеон, а осъждам поведението на Теа, не мисля, че трябва да се толерира насилие под каквато и да е форма и проявата на силна ответна реакция е важна, за да не се замита подобен случай под килима. Аз нямам време да гледам съсредоточено предаването, обикновено го пускам, то си върви и аз само слушам, та даже съм изпуснала шамарите, които е раздавала. Още тогава е трябвало да я изгонят. Абсолютно вярвам, че го е ударила, тя в такава истерия изпадна, че нямам съмнение накъде е избило.

# 665
Тази пак прекали. Защо въобще я взеха Неделчо и Туджаров? Сеир, сеир, ама някои хора трябва да си седят само вкъщи.

# 666
Теа как си мисли, че е нормално така да раздава правосъдие нз, смятай какво е било в детсвото й, ако го нормализира това. Като цяло по- добре да не рискуват още сцени и да я изгонят да се лекува, иначе ще е много безотговорно от страна на Неделчо, все пак се тупа в гърдите, че не е шоу на всяка цена. Не ми се мисли какво е правила в Ергена и колко още непоказани излагации има тя..

# 667
  • България
В канала на Недялко Андреев има качено днес видео с Коцето, посветено на Теа "Притеснявам се за бъдещето й".

Трябва да се притесняваме за хората около нея, не за нея. Аз лично не изпитвам грам емпатия към такива хора. Не съчувствам на насилници, агресори и хора, които трябва да бъдат съдени.
Надявам се Симеон да е здрав, прав и да може да има деца.

И Гош даде много правилна преценка за нея. Само едно малко предизвикване от негова страна я докара до агресия към Симеон, който искаше да я успокои. Симо си изпати от добротата. Не му трябваше въобще да припарва до таз твар, можеше да продължи да играе с Елена.

Гош може да е скучен, семпъл, но не ме дразни колкото Йоан. Гош няма да създаде шоу, прекалено е интровертен и праволинеен. Без татуировките и разпасания стил би бил приемлив. Нямам никакви предразсъдъци към него. Предпочитам да бяха вкарали женската му версия вместо лудата Теа.

# 668
А защо всички говорят за предразсъдъци към него, какво е сътворил назад във времето?
А тази срещичка не я изкоментирахме, как им хрумна да ги сложат на две столчета един срещу друг Николай и Симона с по една чашка винце и това е, беше неприятно за гледане, голяма среща няма що, той според мен не я харесва, няма начин мъж да се държи така, щеше да я награби отдавна, ако я усещаше

# 669
  • София
Теа има много проблеми, които първо трябва да реши, преди да търси любовта. Може да обяснява че последните години ( демек последното гадже и е било в гимназията) мъжете не са и приоритет , понеже се е съсредочила над личностното си ( такова видимо няма) и професионално развитие, но мисля че за всички е видимо, че това е лъжа. Все в предавания за уж любов я виждаме , сигурна съм че и без камери е имала много опити, по обясними причини неуспешни.
Сериозни проблеми има това момиче, аз обаче не виждам как ще ги разреши, тя освен околните лъже и себе си. Няма как да прогресираш самозалъгвайки се.
Аз насилие не оправдавам , даже “безобидните” шамарчета са ми извън границите на толеранс, без значение дали мъжа или жената ги раздава. Хвърляния на бутилки могат да имат доста сериозни последици, не знам как продукцията не е реагирала още тогава.
Симеон грам не го жаля. Жертва си веднъж, след това е избор.

Аз измамата в играта не я видях. Някой може ли да обясни с две думи или продукцията си прави каквото и изнася.

# 670
Аз мисля, че Симона и Николай се взеха, за да имат сигурен мач, но май леко леко и при двамата се появява нещо.

Ина да изчезва от Йордан, да го остави да си намери мач, може би тази Ирена, въпреки, че Стиляна гравитира около него.

Симпатизирам много на Йвайло.

Гош и Николета са ми кринджава двойка, въпреки сходния вайб. 😅

Теа е отврат, прекалява, жал ми стана и на мен за Симеон, въпреки, че е ясно, че и той няма чувства към нея, ползват се взаимно, за да се задържат в предаването.

Не мисля, че Ирена излъга, тя по - скоро опипваше Йоан. По мое мнение продукцията си беше намислила кой да изпрати на среща и си попресоли случката .

Дано Теа бъде изгонена.

# 671
  • Варна
Ивайло на синхрон каза, че не е изненадан, че Гош харесал Николета. Всички мъже в къщата я харесвали, защото била най-адекватна от жените.

Ина ме дразни с тези приказки, че едва ли не много трудно да хареса мъж, той да се доказвал, да й пази личните граници. Ми къде се буташ в любовно реалити? Иди в Игри на волята, Гласът на България като искаш известност. Явно, че си има травми, но мен това държание ме дразни.

Този Гош, ако се абстрахирам, че най-доброто заслужавало най-доброто, си има съвсем адекватно държание до момента. Каза, че където има двойки, той не иска да се бута и то ги разпита всички от влизането дори. Коментарите за Теа са правилни. Като цяло за момента не ми е направил лошо впечатление.

Симо сам си каза, че все той го отнася покрай Теа. Продукцията какво са чакали, че не са я изгонили отдавна. То за какво изобщо я набутаха и тук, де, но ясно защо. А ми стана много смешно като каза, че във второ предаване й казали, че прекъсвала хората, докато говорят.

Ники и Симона, олеле мале. Него го харесвам като изключим някои мекушави моменти от сцените, в които Симона бесня и вилня. Тя ми е на кантар. Обаче да спре да му казва кога да я целува, че както се оправих от един вирус, да не ме лепне друг. Голям криндж. Иначе като влизаха новите ми направи впечатление, че двамцата си говориха на уше нещо, прегърнатички. А на тези сцени защо така изкуствени, нямам идея. Другият вариант е, когато не мислят, че камерите със сигурност дават тях, да са по-освободени.

Йоан е толкова забавен с това тяло, че ако не дай си боже му се случи нещо и качи килограми, не ми се мисли.....

# 672
Йоан е наистина много смешен...То гръцки бог, то Аполон, алфа мъжкар, а е най-зле от всички като отношение към жените и като характер. Само като се сетя как със съжаление гледаше Елена колко не ги домисляла и как говорела. Няма по комичен образ като цяло...Симона обаче определено има някакъв интерес към него...учудващо. доста се оживява, като го споменава.
Симеон, който Теа наричаше боклук и който е доста недолюбван, ми прави впечатление как се отнася винаги с респект към жените. Теа го удари и той пак не говори лошо за нея на Гош. Към Елена беше много мил, когато тя го отряза. Взе да ми става симпатичен.
Реакцията на другите, когато влезе, беше потресаваща. Двамата дето не му обърнаха внимание и Гош, който иначе е голям спец по вайбовете,  човека стене и се присвива...той му нарежда на главата някакви теории...доста неадекватно. Горкият Симеон.
Двойките все още са много фейк...Никой никого не харесва май...Дано наистина изгонят Теа..

# 673
Теа през деня беше кротка и замалко да си кажа, че е ок. И после с тоя удар в т*пките 😱 ужас. Верно нещо й хлопа и то стабилно. Не за психолог ами за психиатър.
Честно казано на тези си години не бих си позволила да ударя мъж там, освен ако не е в самозащита.
Чак ми стана гадно и на мен.
Като бях малка (първи клас някъде), без да искам ударих едно момче в тази област и разбрах, че е меко, та го гонех да го подритвам😂 слава Богу се възпроизведе човека, има детенце. Ама не се гордея с тази си постъпка, срам ме е даже 😅

# 674
Гош си каза, че е влязъл набързо във формата. Няма да се учудя, ако се окаже, че продуцентите са му подшушнали, че Николета е сингъл. Иначе добре му се получава играта. Другите мъже са много по-дразнещи – Николай с неговото мяукане, Симеон сам се навира между шамарите. Като вижда, че Теа не я слуша главата, какво ходи да ѝ налива акъл в разума (това от един класик). Йоан и Йордан си ги знаем. Само Ивайло си кротува, но пък това ще му изяде главата.

Миличките Симона и Николай цял следобед пили една бутилка вино, вечерта я довършили и се напили. Сладурчета. „Голямата награда" беше разходка до кея и неверотното изживяване да рекламират шоколад.

Това с играта беше оставено на нашето въображение. Ирена се разрева, че не ѝ вярват. Като поживее с Йоан ще разбере, че са ѝ направили услуга.

Ама тази Стилияна как може да си сложи куфара върху този на Йоан?

Тейчето чупи тъпомери, глави и мъжки атрибути. Определено има потенциал да стане тема за не един научен труд.

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 03:29 от LadyCharming

Общи условия

Активация на акаунт