Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 36 591
  • 761
  •   1
Отговори
# 705
Симеон дано да си е изкарал медицинско и да разнася Теа по съдилищата. Не го харесвам, но дано да не го е осакатила, че както изрева, чак мен ме заболя. Дано на близките ми мъже не им се случва подобно нещо.

# 706
Да, да, ще я разнася по съдилища. Grinning Пичът си знае каква е откачалка и продължава да й се вре.

# 707
Понякога при каране на велосипед (от мъжете), при минаване през дупка, камък и т.н, седалката се набива в интимните части и ако те удари по-лошо, така боли, че направо ти прилошава. Ама да не навлизаме в подробности. Продуцентите на предаването са мъже и би трябвало да са наясно какво е изпитал Симеон.  Може и да реагират в следващия епизод. Въпросът е: защо не реагираха при шамара от по-предния епизод и защо не реагираха срещу двата случая,, в които Теа е ударила Коцето? Неуравновесена, психясала жена.

# 708
Още не съм стигнала до там в епизода, но сега ще ви обясни защо - Симеон и Теа са от едно и също тесто. Секс, фетиши, шамари и белезници. В момента явно си се разкарват заедно, правят си партита. Има много ненормални хора и ако трябва да сме честни - много от тях си намират също толкова луд, та не ме изненадва държаниет она нито един от двамата.

Продължавам да гледам, за сега Гош ми харесва, но аз и никога не съм имала силно негативно мнение за него. Лека мигрена получих от Йоан с тия куфари.

# 709
Симеон и Теа са от едно и също тесто.
Ама тя прояви насилие не само към Симеон, а и към Коцето. В другото предаване и към други. Тоест... тя си е такава. Дали на Симеон му харесва, е друг въпрос. Трябва яростен отпор срещу нейното поведение.

# 710
И на мен ми харесва Гош. Не мисля, обаче, че Николета му подхожда, защото той още си е дете, а тя - жена, която мисли за семейство. За мен татуировките не показват еднакъв стил и начин на мислене. Също, не мисля, че всички харесват Николета. Насочват се към нея, точно защото не я намират за привлекателна и се чувстват много по-комфортно в зоната на приятелството. Николета, от друга страна, ги усети тези неща и започна директно да им влиза с разговори за физическо и емоционално привличане и дори връзка след предаването. Ивайло вече се уплаши от нея и с радост я предостъпи на Гошката. Моето лично усещане е, че и той скоро ще се преориентира.

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 11:58 от Анонимен

# 711
Е, тя Тея си каза още в началото - "искам да рева, и да правя секс, и да рева"
При нея явно е стандарт това и не е изненадващо, че не е имала връзка от години.
Но може пък да са си паснали със Симеон в това отношение, щом и след предаването се събират. Има хора, за които е нормално връзката да е бой, секс и сръбска музика. Това ги поддържа заедно.
Теа сигурно е идеалният риалити участник. Няма нужда от сценарий при нея, винаги можеш да разчиташ, че тя сама ще роди достатъчно простотии.
Надявам се да напусне или да я изгонят след всичко, на което станахме свидетли (а колко ли има неизлъчено)

Относно Гош - не съм го гледала другаде досега и не съм обременена с мнение. Цялостното му поведение ми допада, освен моментите, в които се възхвалява и говори за себе си в трето лице.
Ирена все още не може да ми стане симпатична, но ми се стори много искрена, докато я обвиняваха.

Срещата на Ники и Симона беше покъртителна. С тези столчета и чашите в ръка, шоколадът на земята... Да им бяха постлали едно одеало по-добре. Разговорите също не им се получиха.
Мисля си, че беше заради фокуса, който осъзнаваха, че пада само върху тях в момента. В къщата сякаш не се държат толкова изкуствено.

# 712
  • София
Какво е нормално и какво не за някой във връзката му е много различно от това, какво е нормално и какво трябва да се толерира в обществото. Теа и Симеон, ако наистина им харесва, могат да си правят каквото си решат двамата, но продукцията трябва да има твърда позиция. Освен това, съждения от рода на "на него му харесва", "тя е жена", "какво толкова е станало", са мнения, които в крайна сметка повлияват на един мъж да не се оплаче от нещо, които обективно, е недопустимо и супер опасно.

# 713
На Ники и Симона им е неудобно, защото камерите са им в лицето и убиват всякаква тръпка. Аз го разбирам Николай, аз съм рак също и се спичам от тълпи, камери, натрапници. Не всички сме ГОШ. Насаме е съвсем друго, ето и по думите на Симона. Обстановката, по средата на пристанище, на мен не ми се видя романтична, да ги бяха сложили на яхта и тях, по-добре щеше да е.
 Гош е близък приятел на Костадин Колев, Коцето фризьора както всички го знаем. Георги Петков е истинското му име на Гош, а прякорът след години наред се подвизаваше като "thebadboy" бил измислен от Коцето, преди около 1-2 години качваха тиктоци заедно. Коцето е много печен човек от КнИ, защо има негативни мнения не знам, но пък и не гледам това предаване с доста псевдоинфлуенсъри. Един от първите опити на Гош да бъде известен беше с едни кринджи (неловки) тиктоци от рода на "3 неща, които никога не трябва да казваш на истинския бед бой" и тогава говореше в 3-то лице за себе си, явно като Цезар. Joy

# 714
# 715
Един от първите опити на Гош да бъде известен беше с едни кринджи (неловки) тиктоци от рода на "3 неща, които никога не трябва да казваш на истинския бед бой" и тогава говореше в 3-то лице за себе си, явно като Цезар. Joy
И НИдялкУ от Биг Брадър говореше за себе си в трето лице. А каква карикатура беше...
Относно Гош - не съм го гледала другаде досега и не съм обременена с мнение. Цялостното му поведение ми допада
Гледай втория сезон на "Къщата на инфлуенсърите", както и някои негови изяви в тубата и ще ти се преобърне мнението за нула време Grinning

# 716
  • Paris
Моето мнение, е че направиха добре като показаха, че не толерират измами при игри. В край на сметка това е игра и правилата са за всички. Добре, може и неволно да го е направила, но може и да не е неволно. Не е справедливо спрямо зрителите, нито спрямо участниците. Йоан няма вина, защото той не виждаше. Обаче ако го бяха оставили така, ние щяхме да мрънкаме после, че не е честно.
Николета ми се струва най-адекватна от всички жени, а и откакто свали плитките е по-женствена. Наистина ще ме разочарова ако избере Гош вместо Ивайло. Гош не е лош човек, но е доста по-незрял от Ивайло. Притеснява ме само дали Ивайло харесва Николета както тя него.
За Симона или Ники не мисля, че имат изобщо каквито и да било чувства. Говорят си като приятелчета, но страст или искра няма.
Йордан явно си е мазохист щом се бута пак при Ина, въпреки че все казва, че се е отказал.
Симеон също. Хареса ми, че Теа така му е влязла под кожата и щяха да са нестандартна двойна, но да Теа мина границите. Надявам се да е осъзнала грешката си.

# 717
  • София
Нямат право да обвиняват някого в неспазване на правилата, ако нямат доказателства за това.

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 13:21 от sea.sea

# 718
Рядко се включвам с мнения в дискусии, но реших и аз да изкаж едно мнение за предаването.
Теа и поведението ѝ е под всякаква критика и мисля, че ми е под нивото да я обсъждам и смятам, че всеки възпитан човек с малко морал и ценности би трябвало да се погнуси от такъв тип поведение.
Тъй, като съм гледала и в пейтриън нещата, които пускат ми направи впечатление, е Симона, изобщо не е привлечена от Николай. Особено преди малко пуснаха видео в което той я целува и тя след това беше с една физиономия на погнуса все едно насила прави всичко.  Аз съм за стратегиите и коалициите, защото това е начин да спечелиш в дадена игра, но ако това е стратегията на Симона... да се подлагаш на нещо, което не желаеш заради една игра...
Не харесвам Йоан но поне когато играе стратегически с Николета си го казват и не се налага да има заблудени.

# 719
А как е съдържанието в пейтриън, има ли нещо по-вълнуващо?

Иначе това е снимка на хората, които много си вайбват, явно. Grinning Честно, ако не бяха слуховете, че Теа си тръгва рано, щях да си помисля, че това са финалните двойки, за мен са едни от най-безскрупулните от жадните за известност.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт