Индивидуален режим при инсулинова резистентност

• 1 196
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте, моля за съвет за сайтове в интернет, както и за специалисти, от които сте доволни и, които могат да ми изготвят на достъпна цена (до около 400 лв.) или безплатно (ако е сайт например) индивидуален хранителен и тренировъчен режим за отслабване. (Не искам самозванци и разни фитнес моделки да ме учат, а наистина кадърен човек, при възможност лекар.) Имам инсулинова резистентност и това трябва да се вземе предвид. При Страхил Иванов ми е скъпо (не му коментирам тарифите, всеки сам си преценя, както се казва).

# 1
https://www.bg-mamma.com/?topic=1670312.new#new
Прочети първия пост от темата, а ако имаш време и останалите. Ще се ориентираш по-добре отколкото всеки индивидуален режим.

# 2
Да, благодаря. Четох нещата, повечето и ги зная. Искам обаче индивидуален хранителен и тренировъчен режим да ми се направят защото имам конкретни цели откъм отслабване, а не просто да разбера проблема и да си променя начина на хранене. Аз и сега се храня здравословно и се съобразявам с проблема, но трябва да ми се изчислят калориен прием и нужни упражнения защото имам натрупани отпреди това килограми за изчистване. Ако не се следят срокове и резултати това може да се точи с години.

# 3
Ако прочетеш темата ще видиш, че има хора, които и без да следят калориен прием, са свалили по 20 кг за 6 месеца, само на режима и с упражнениия. На мен навремето Любомир Иванов ми беше изпратил режим и упражнения в няколко варианта. Не беше скъпо, но честно казано темата много повече ми помогна.

# 4
Галя Вутова, но не знам каква е цената за консултация и изготвяне на режим.

И аз съм с ИР. Ендокриноложката ми препоръча тази нейна книга. Доволна съм, свалям по 2-3 кг месечно без да се лишавам от нищо.

# 5
  • Милано
Да, благодаря. Четох нещата, повечето и ги зная. Искам обаче индивидуален хранителен и тренировъчен режим да ми се направят защото имам конкретни цели откъм отслабване, а не просто да разбера проблема и да си променя начина на хранене. Аз и сега се храня здравословно и се съобразявам с проблема, но трябва да ми се изчислят калориен прием и нужни упражнения защото имам натрупани отпреди това килограми за изчистване. Ако не се следят срокове и резултати това може да се точи с години.
Пишете ми на лични,ако желаете разбира се. Аз съм при енчдно момиче нутриционистка.Започнах 4 месец и дотук съв -13,800 кг.

# 6

И аз съм с ИР. Ендокриноложката ми препоръча тази нейна книга. Доволна съм, свалям по 2-3 кг месечно без да се лишавам от нищо.

Здравейте,

скоро бях при Галя Вутова. Цената на първата консултация е 100лв., на втората - 60лв. За сега съм имала само първа и предстои втора. Диетоложката дава страхотни практически съвети като се съобразява и с начина на живот, предпочитанията към храната, а не просто диетичен режим, който е написан и хвърля на всеки, който я посети. Обяснява подробно кое, как и защо трябва да се прави, както и пътят през, който трябва да се мине за желаните резултати. За сега съм доволна и препоръчвам!

# 7
  • София

Ядеш ориз, картофи, сладкиши?

Общи условия

Активация на акаунт