🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXIII 🎬

• 38 005
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Слаб старт у нас на 'Пришълецът: Ромул'
Интересно дали 'Дедпул и Върколака' ще настигне 'Аз, проклетникът 4', но и двата филма трудно ще догонят 'Отвътре навън 2'

'Монте Кристо' как започна, а къде стигна. Тези 400 000 са отлични за европейски филм.

'Никога повече' много добре за такъв тип филм, а и каста не е кой знае какво.

В САЩ и Канада:

30 млн. за 4-ия уикенд на Дедпул и Върколака и -100 млн. спрямо Отвътре навън 2. Вече не вярвам да го настигне.
Общо за света, 1 142.616 млрд. С 500 млн. по-малко от Отвътре навън 2. Никакъв шанс да го стигне.

Пришълецът: Ромул със слаб старт на фона на последните 2 месеца.

# 61
Киното беше пълно до дупка в 17 часа “Никога повече”. Такова нещо съм виждала само на Аватар и Междузвезни войни.

# 62
  • София
БНТ 1 ще почете паметта на великия Ален Делон със седмица посветена на неговите емблематични филми. Simple Smile

# 63
  • Галифрей
Победителят и Дума на ченге не съм ги гледала, но ще ги гледам 😘

# 64
  • София
Borderlands: Тайната реликва (Borderlands) (2024)
https://www.imdb.com/title/tt4978420/

Филмът е създаден по едноименната видеоигра.
Не съм я играл, но почти всичко ми приличаше на копи-пейст от Лудия Макс.
Не му давам по-ниска оценка от тази само заради великолепната Кейт Бланшет, която и с това се справя...
И добре, че е тя...
Има и някои наистина забавни моменти, но цялостно погледнато е толкова нескопосано и обидно написан, че се чудя как е възможно да се бълват подобни заглавия дълбоко през 21 век. Този път Илай Рот не се справя и този филм му е черна точка във филмографията.
Не бях изненадан и от т.нар. туист. Още в средата се сетих какво ни готвят...

Определено можете да си го спестите за гледане на голям екран. Аз си се прецаках, ама лошо няма. Киното си е магия и изключително рядко съжалявам за посещение в него.
-
5.0 / 5.5

# 65
Аз съм си приготвила днес да гледам Зоро с Ален Делон. Познато ми е и мисля, че съм го гледала, но в момента не мога да си спомня подробности, така че ще си го опресня.

Гледах ревюта на Borderlands - създават ужасно впечатление, така че ще го пропусна. Много е смешно, как режисьорът твърди, че искал да направи филм, който да прилича на Петия елемент и още 5-6 филма, но не го интересува сюжетът на играта (той го каза). Не съм я играла, но си мисля, че когато правиш филм по нещо, трябва да се съобразяваш с това нещо.
Преди време, когато видях трейлъра, си помислих, че е нова версия на Танк гърл, заради страната атмосфера.

# 66
Гледах Twister,хареса ми,приятни са ми актьорите,историята е напрегната,някои сцени бяха плашещи,най-вече скоростта и силата на торнадото.

# 67
  • Галифрей
Версията на Зоро с Ален ми е една от любимите. Любопитен факт,че направил тази роля за да раздава сина си ❤
Една от най- добрите му роли, той се правеше на комичен, непохватен идиот пред хората и като си сложи маската пердашеше лошите.
Филма съм го гледала в ютуб те си говорят на английски.

# 68
  • Berlin
Diavolo, благодаря за седмичния обзор и класацията на филмите по кината! Много се радвам за Отвътре навън и много се радвам, че това недоразумение Дедпул няма да го настигне, хаха. Аз просто не го харесвам, не че съм гледала филма.😀

# 69
Diavolo, благодаря за седмичния обзор и класацията на филмите по кината! Много се радвам за Отвътре навън и много се радвам, че това недоразумение Дедпул няма да го настигне, хаха. Аз просто не го харесвам, не че съм гледала филма.😀
Опитах се да гледам Дедпул , не ми хареса !! Дори и  Хю Джакмън не можа да ме задържи . Отвътре Навън гледам че са го качили онлайн , и мисля да го гледам .

# 70
Искам да благодаря за препоръката за План 75. Изгледах го с мъка в сърцето, определено ме докосна и държа доста време, затова чак сега намерих сили да пиша. Ревюто на Джес отговаря и на моите усещания.

# 71
Минах през Пришълеца. Имаше проблясъци, но общото ми впечатление е за награда за участие. Оценката в ИМДб доста ме учудва, за мен е твърдо 5.
Предупреждение - ако сте жена, нямате още деца, планирате скоро бебе и смятате, че сте нормално към повечко чувствителни и впечатлителни - това НЕ Е филм за вас. На мен ми беше малко на ръба.
Трябва да отчета като плюс, че ЛГБТ не беше застъпен.

# 72
  • Варна
 Давам положителна оцена на ,,Fly me to the Moon" 2024 и на ,,Boston Strangler" 2023.

# 73
Минах през Пришълеца. Имаше проблясъци, но общото ми впечатление е за награда за участие. Оценката в ИМДб доста ме учудва, за мен е твърдо 5.
Предупреждение - ако сте жена, нямате още деца, планирате скоро бебе и смятате, че сте нормално към повечко чувствителни и впечатлителни - това НЕ Е филм за вас. На мен ми беше малко на ръба.
Трябва да отчета като плюс, че ЛГБТ не беше застъпен.
Готино е , ако не е застъпено LGBTQ  обществото . Омръзнаха вече на обществото  с тези пропаганди . Мисля да видя " Пришълеца " щом повечето казвате че става за гледане . Не ме притесняват гадните сцени . 😉😉

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 20:31 от Жасмина 94

# 74
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Тези дни гледах още два по-нестандартни филма по HBO Max и двата много ме впечатлиха.
Първия е късометражен филм "Грабвай и бягай", макар само 35мин. много ме развълнува
и го гледах още два пъти. Филмът се касае за жестокия за момичетата обичай "ala kachuu" да се
краде булката. Когато се разрових се оказа, че този варварски обичай се практикува и до днес
в селските райони на Киргизстан и най-лошото самите по-възрастни жени, не само мъже го намират
за нещо напълно нормално. На когото му е интересно поствам и интересна статия по въпроса.
https://www.imdb.com/title/tt7914938/

Другият е "Хвала на Аллах за момчето", за силата  и решимостта на една майка, за смелоста и борбеността,
за трудностите и отчаянията, за надеждата, прекрасен филм.
https://www.imdb.com/title/tt25406412/

Общи условия

Активация на акаунт