🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXIII 🎬

• 37 995
  • 754
  •   1
Отговори
# 45
  • в сърцето на един мъж...
По въпроса за "Никога повече" - скандалите са между Блейк и Балдони, защото той е продуцирал и режисирал филм за насилието, а тя го промотира като любовна драма, освен това освен него, промотира и Дедпул, което не й е много работа. Всъщност филмът и книгата са на изключително важна тема и това отразяване не е особено подходящо. И честно казано Блейк започна лека полека да ми пада в очите в последно време. Има едни такива залитания - като например на интервю, в което я питаха за филма, тя каза, че била там, за да облече прекрасната си нова рокля.... Много тъпо от нейна страна...
Колко тъжно ми стана за Ален Делон... Още един от великаните на киното ще се изявява на небесната сцена Sad

# 46
Аз си спомням, че съм гледала криминални филми с Ален Делон, но не помня подробности. Сега по БНТ ще излъчват в продължение на няколко дни, може да хвана някой.

За Блейк днес прочетох, че е използвала  рекламата кампания на филма, за да промотира своя марка шампоани, което скандализирало някои фенове и в САЩ имало нещо като бойкот на тази марка. Освен това се държала просташки на снимачната площадка и всички ги било страх от нея. Заради нейното поведение не смеят да си кажат истинското мнение.

# 47
  • Бургас
Днес след вестта за кончината на Ален Делон, си помислих че болшинството от неговите филми, а и тези с Белмондо биха били невъзможни в днешно време! Защото сега техните персонажи се възприемат от кастрираната естетика на политкоректността за проявление на токсичната бяла мъжественост...
А преди малко попаднах на текст, с който съм напълно съгласна:
https://www.lentata.com/ti-pa-si-alen-delon

# 48
  • Галифрей
Да така е съгласна съм. Ето примерно филмът “ Басейнът” гледала съм го няколко пъти, изненадах че това е от филм от 1969 година изпълнен със страст криминале. Сега никога няма да направят такъв филм. Тъжно е. Аз затова харесвам много актьорите от старата школа, държат ествено, хубава дикция,не театралничат,няма лигаване и тн.  Не искам да звуча като някоя баба,но повечето сега модерни артисти са напудрени и две думи не могат да кажат.
Ален не е учил за актьор явно таланта си го е носил в себе си. Не мога да повярвам,че го няма 😭

# 49
  • IC 1101,Abell 2029
Аз май не съм особено запозната с филмографията му и бих поправила това. Някой ако сподели любимите си негови филми, ще съм благодарна.
Гледал съм "Гепардът","Самураят" и още някой друг,но от всички бих отличил:В зенита на слънцето/1960/,Червено слънце/1971/ и Полицейска история/1975/.

# 50
Да така е съгласна съм. Ето примерно филмът “ Басейнът” гледала съм го няколко пъти, изненадах че това е от филм от 1969 година изпълнен със страст криминале. Сега никога няма да направят такъв филм. Тъжно е. Аз затова харесвам много актьорите от старата школа, държат ествено, хубава дикция,не театралничат,няма лигаване и тн.  Не искам да звуча като някоя баба,но повечето сега модерни артисти са напудрени и две думи не могат да кажат.
Ален не е учил за актьор явно таланта си го е носил в себе си. Не мога да повярвам,че го няма 😭
На Ален очевидно му се отдаваше , лека му пръст на човека . Повечето актьори в днешно време доста преиграват и се напъват , доказателство че и колкото школи да си завършил ако не ставаш  , просто няма да стане  . Ален Делон беше голяма звезда , прекрасен актьор ( освен само едно красиво лице ) Ето ви статия която намирих  за живота му  . https://www.standartnews.com/lifestyle-lyubopitno/tamnata-istori … nimki-569997.html

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 09:43 от Жасмина 94

# 51
По eon има канал Носталгия-тази седмица ще дават филми с Катрин Деньов,но е много вероятно да пуснат и с Ален Делон.Наистина,колко в хубаво да гледаш качествено кино без задължителните политкоректни “норми”.

# 52
По eon има канал Носталгия-тази седмица ще дават филми с Катрин Деньов,но е много вероятно да пуснат и с Ален Делон.Наистина,колко в хубаво да гледаш качествено кино без задължителните политкоректни “норми”.
Съгласна съм . RelievedRelieved

# 53
И аз гледам понякога този канал. Май по него излъчиха няколко пъти Полицаят от Сен Тропе.

# 54
  • Галифрей
Има готин филм Ален Делон и Катрин Деньов

https://www.imdb.com/title/tt0083734/

Препоръчвам много хубава химия имат 😘

Междругото случайно попаднах накакви нелепи коментари мале какви глупости пишат само, защото са повярвали някакви измислени жълти глупости.
Айде да оставят човека намира да почива  в мир. Като не го харесват да не го коментират и толкова. И аз не харесвам някой знаменателности ама не ги псувам.
Ален е спасявал много животи. Активен защитник на животните и има приюти. Даваше пълна подкрепа на Украйна и беше казал на Зеленски, че ако беше 40 години по-млад щеше да е доброволец. Той много искаше да отиде там и да помага с каквото може, но здравето и лекарите  не му позволяваха.

# 55

По Носталгия не са спирали да дават филми с него (това малко над година откакто имам канала). Сега най-много да увеличат излъчванията, което би било чудесно.

# 56
Граф Монте Кристо (The Count of Monte-Cristo / Le comte de Monte-Cristo) (2024)
https://www.imdb.com/title/tt26446278/

Много ми хареса. Един от най-хубавите филми тази година. Има някои промени спрямо безсмъртния роман, но филмът не страда от това.
Много добър сценарий и актьорска игра, както и епична музика, която ви хваща за гърлото.

Препоръчвам!
-
8.0

Това ние клетниците в Америка дали ще има къде да го гледаме? Sad

# 57

По Носталгия не са спирали да дават филми с него (това малко над година откакто имам канала). Сега най-много да увеличат излъчванията, което би било чудесно.
Има даже още няколко интересни канала с филми по еоn,около Носталгия/не помня имената/,и по тях дават хубави филми без реклама,а опцията да връщам филма от начало е супер удобство.

# 58

Има даже още няколко интересни канала с филми по еоn,около Носталгия/не помня имената/,и по тях дават хубави филми без реклама,а опцията да връщам филма от начало е супер удобство.
Аmc също няма много реклами и пускат интересни филми . Носталгията също ми е поподала но не съм гледала филми по нея , но сега мисля да видя някой филм щом има и с Ален Делон . Много жалко отиват си актьори с който съм израстнала чрез техните филми . Ален Делон и Марлон Брандо бяха велики , уникално красиви и страхотни актьори .

# 59
По въпроса за "Никога повече" - скандалите са между Блейк и Балдони, защото той е продуцирал и режисирал филм за насилието, а тя го промотира като любовна драма, освен това освен него, промотира и Дедпул, което не й е много работа. Всъщност филмът и книгата са на изключително важна тема и това отразяване не е особено подходящо. И честно казано Блейк започна лека полека да ми пада в очите в последно време. Има едни такива залитания - като например на интервю, в което я питаха за филма, тя каза, че била там, за да облече прекрасната си нова рокля.... Много тъпо от нейна страна...
Колко тъжно ми стана за Ален Делон... Още един от великаните на киното ще се изявява на небесната сцена Sad
Да. Аз първоначално мислех, че вината е у Балдони, обаче нещо почвам май на него да му симпатизирам.
Доколкото разбирам, тя даже е дала на мъжа си да пренаписва сцени, което не ми се струва много редно. И кой знае дали филмът не е загубил от това.
И най-ме подразни това, че наистина в сексуалната им сцена изключително много си личи, че двамата не се понасят. Абе, като цяло във филма се вижда, че не се харесват, дори и без да знаехме за скандала, си личи, което е супер непрофесионално. А сега като се замисля, според мен филмът ще загуби, ако във втората част той не участва. Все пак доста добре му се е получила играта в първа част. Само да не беше се фокусирал прекалено много върху дълги сцени със себе си... Доста добре си играе ролята, определено много по-добре от Блейк.
Като че ли са сбъркали с избора на актриса. Вероятно има и друга такава в Холивуд, която да я изиграе по-добре от нея.
Но най-ме е яд за ролите на младите Лили и Атлас. Там нещата са много сбъркани. Окалпазанили са филма с тия двама неталантливи актьори.

Общи условия

Активация на акаунт