🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXIII 🎬

• 38 043
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
  • Галифрей
Явно има някаква мода да правят такива тип филми. Досадно е. Какво им пречи да са набори?

# 646
Явно има някаква мода да правят такива тип филми. Досадно е. Какво им пречи да са набори?
И мен ме дразни вече . Защо във всички филми и сериали трябва да има двойка със възрастова граница над 10 години ??  Тъпо и изтъркано . ConfusedConfused Не виждам и аз проблем ако са на една и съща възраст или поне да няма чак такава разлика . Neutral FaceNeutral Face

# 647
Книгата е от преди години - авторката се е развела и си е фантазирала за себе си. Затова и Дарси е премахнат.
Скрит текст:
Всъщност Бриджит има бурна сексуална връзка с момчето, но в крайна сметка започва истинска връзка с учителя.
Между другото, тя май имаше някакви срещи с момче и в първите книги - обаче там беше на 30-тина години, а той на около 20. Но мисля, че имаха само една-две срещи, след което тя се отказа.

# 648
  • Галифрей
Не е проблем 10 години не си личи толкова. Но 20+ или 30 години си личи много и не ми е ок. Прекалено е.

Глупава страна от авторотката явно е била доста разбита “ няма хепи енд за Дарси” 😒

Тя Бриджит винаги си е била луда глава, няма да гледам новият филм за мен свърша в част три.

# 649
Не е проблем 10 години не си личи толкова. Но 20+ или 30 години си личи много и не ми е ок. Прекалено е.

Глупава страна от авторотката явно е била доста разбита “ няма хепи енд за Дарси” 😒

Тя Бриджит винаги си е била луда глава, няма да гледам новият филм за мен свърша в част три.
До 10 може , но не и до повече . Не съм моралист попринцип, но винаги ми се е струвало нередно да си с някой който е със 20 години повече от теб . И не само във филмите ами попринцип . Наскоро гледах един телевизионен филм за учител който спи със 14 годишна гимназистка, и през цялото време ми беше неудобно и странно . 😐😐 "For My Daughter's Honor " ако някой се чуди това е филма . 😊😊

# 650
И аз мисля, че до 10 е нормално, освен ако по-младият партньор е непълнолетен.
Не знам, сигурно накрая ще го гледам един път.
Вчера видях разни статии, че трима мъже ще се борят за сърцето на Бриджит - това не е вярно. В книгата Даниел изобщо не се бори за сърцето й и тя няма романтичен интерес към него. Двамата са като стари дружки, той има здравословни проблеми, една от приятелките (не помня коя, май Шазар) й признава, че по времето, когато Бриджит има връзка с Даниел, тя също е имала нещо с него (на Бриджит вече й е все едно, защото това е много стара история).

# 651
  • в сърцето на един мъж...
Аз вероятно ще го гледам, но от стари сантименти към предишните серии. Определено ще ми липсва Дарси

# 652
  • Галифрей
Е да говоря за примерно той е на 20 тя на 30 така близки по акъл. 😁 Но а за филма който говориш Жас е пласещо  и мястото на такива мъже е в затвора.

Та Бриджит някакси винаги забърсва двама мъже 😂 Първо с Даниел и Дарси, после  с Дерек от Анатомията ( забравих му името в филма) и Дарси 😁 Тя винаги избираше Марк.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 12:32 от Диана Бишоп

# 653
Е да говоря за примерно той е на 20 тя на 30 така близки по акъл. 😁 Но а за филма който говориш Жас е пласещо  и мястото на такива мъже е в затвора.

Та Бриджит някакси винаги забърсва двама мъже 😂 Първо с Даниел и Дарси, после  с Дерек от Анатомията ( забравих му името в филма) и Дарси 😁 Тя винаги избираше Марк.
Точно за затвора . За Бриджит Джоунс ще видим като излезе на екран какво са подготвили . Иначе си чакам с нетърпение Гладиатор 2 във събота . Ще драсна един ред на всички който го чакат , дали си заслужава . BlushBlush

# 654
Гледах ревюта на Гладиатор 2 - повечето казват, че е забавен, но копира много първия филм и не е на неговото ниво.

Заради Ралф Файнс търсих на колко години трябва да е Одисей при завръщането си (вчера писах около 50, но това е предположение)
Скрит текст:
- никъде в източниците не се споменават години, само за Ахил се знае, че е бил тинейджър (вероятно около 18 годишен, когато заминават; и гадният му син Пир също е бил тинейджър, когато идва да се бие след смъртта му - на 12-13 години), но за Одисей на повечето места пише, че трябва да е бил в началото на 20-те си години, когато заминава и на 40 и няколко, когато се връща. Всъщност доста млад.

Впрочем, понеже често се коментира, че средната продължителност на живота през древността е била 35 години, искам да обясня какво значи това - не означава, че хората са били стари на 35 години, а че е имало много висока раждаемост и много висока детска смъртност, която снижава драстично общата продължителност на живота. Хората, които са успеели да оцелеят след детството и да пораснат, са живеели общо взето колкото нас.
Това обяснение получих от документални предавания за древен Египет и други антични цивилизации (гледам такива неща).

# 655
Четох, че вероятно ще номинират Ралф Файнс за ролята му в Конклав за Оскар.

Някой набелязал ли си е нещо от Киномания?

# 656
И аз мисля, че Ралф Файнс е за номинация за Оскар за ролята си в Конклав. Филмът е топ за мен - сценарий, актьорска игра, режисура, кинематография. Има някаква педантичност (в положителния смисъл) в изобразяването на детайла. Чудесно са представени темите за консервативното и прогресивното; новото и старото; борбата за власт, личните терзания.

# 657
Нямам търпение да го изгледам и аз. Знаете ли дали ще го има качен някъде скоро?

# 658
Рано е. Филмите се появяват по торентите поне след около 3 месеца (след излизането по кината). Освен ако не е много лошо качество.

# 659
Всички средни към скъпи мобилни планове имат НВО, а там напоследък гледам доста филми 1-2 месеца след премиера. Може да пробвате и там след месец.

Общи условия

Активация на акаунт