Отговори
# 15
Дали има или няма разсейки се вижда най - добре след пет скенер.
Четири и направиха

# 16
  • София
Не обърквайте жената допълнително. Няма карцином, който да стои винаги в капсула. Затова и името му е карцином, или рак. Мине ли първи стадии, се "разсейва" инвазивно в околни тъкани и органи. Само доброкачествените тумори стоят в ограничителни контури и могат да се махнат.
За да разберете какъв е нейният, говорете с опериращия хирург. Той е видял по време на операцията бързата хистология и знае какъв е туморът. А и иначе е наясно вероятно...

# 17
Щом са й направили четири скенера (чак четири едва ли са били), трябва да имате резултати от тях. Или има, или няма разсейки - не може хем да има, хем да няма. Съберете всичката информация, която имате, понеже в момента или от стреса, или от разстоянието не сте съвсем наясно как стоят нещата, и тогава търсете второ или трето мнение, но най-вече седнете с лекуващия я лекар, за да ви разтълкува резултатите от скенера и да ви обясни какво се случва и какви ходове имате. Не "едно момче в реанимацията", санитарката или ние тука във форума. И не да минава през баща ви, понеже и той човекът явно не може да го разбере достатъчно ясно, та да ви предаде информацията.

# 18
Последен стадий с възпаление на всички органи и четири пет скенера не е възможно.
Ако е последен стадий за съжаление има метастази във всички органи и вероятно са направили четири обикновени скенера, не пет скенери.
На въпроса : в момента никаква хомеопатия или имуностимулатори няма да свършат каквато и да е работа.
Слушайте лекарите и лъче или химиотерапия ще правят вече те ще ви обяснят.
Има прицелни терапии, които намалят размера на туморите.
Последен стадий рак и хомеопатия?
Невежество!

# 19
Щом са й направили четири скенера (чак четири едва ли са били), трябва да имате резултати от тях. Или има, или няма разсейки - не може хем да има, хем да няма. Съберете всичката информация, която имате, понеже в момента или от стреса, или от разстоянието не сте съвсем наясно как стоят нещата, и тогава търсете второ или трето мнение, но най-вече седнете с лекуващия я лекар, за да ви разтълкува резултатите от скенера и да ви обясни какво се случва и какви ходове имате. Не "едно момче в реанимацията", санитарката или ние тука във форума. И не да минава през баща ви, понеже и той човекът явно не може да го разбере достатъчно ясно, та да ви предаде информацията.
Аз имам възможност да ида утре,сега говорих с хирурга,каза ми,че няма разсейки,но бил много голям тумора,и за да изрежел всичко,трябвало да я остави без черва,и да я погребе- това е отговора

# 20
Задължително отивайте за второ мнение с цялата налична документация. Правят се debulking операции, които целят да отстранят максимално голяма част от тумора, когато това е възможно (дори да не е целият), един от протоколите за лечение е химиотерапия, която цели намаляване на тумора, за да стане възможно отстраняването му...
Не казвам, че ще я излекуват (но стискам палци!), обаче вече отминаха времената, когато те пращат да си умреш у дома, без да имат поне един вариант за лечение, ако ще и да е палиативна химиотерапия или някакъв друг вариант. Имунотерапии, клинични изследвания, не знам си още какво. Ако лекарят се е заинатил, не сте вързани да стоите при него. Майка ви е.
Отделно не ми се коментира как ви е говорил на Вас в такъв момент.

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 21:06 от Country Strong

# 21
Задължително отивайте за второ мнение с цялата налична документация. Правят се debulking операции, които целят да отстранят максимално голяма част от тумора, когато това е възможно (дори да не е целият), един от протоколите за лечение е химиотерапия, която цели намаляване на тумора, за да стане възможно отстраняването му...
Не казвам, че ще я излекуват (но стискам палци!), обаче вече отминаха времената, когато те пращат да си умреш у дома, без да имат поне един вариант за лечение, ако ще и да е палиативна химиотерапия или някакъв друг вариант. Имунотерапии, клинични изследвания, не знам си още какво. Ако лекарят се е заинатил, не сте вързани да стоите при него. Майка ви е.
Отделно не ми се коментира как ви е говорил на Вас в такъв момент.
Да,една жена тук ми каза един хирург от Пловдив,ще видя  и други

# 22
  • Варна
Отидете на консултация  във ВМА София.Ако наистина е много сложна операция,само там могат да ви помогнат.Вземете всички документи.Можете и сама да отидете.Щом няма далечни метастази,не всичко е загубено.Успех ви желая.

# 23
Отидете на консултация  във ВМА София.Ако наистина е много сложна операция,само там могат да ви помогнат.Вземете всички документи.Можете и сама да отидете.Щом няма далечни метастази,не всичко е загубено.Успех ви желая.
Мога ли да искам епикризи,без да е изписана,и все пак поне да я изчакам да излезе от реанимацията

# 24
  • Варна
Няма как да ви дадат,ако не е изписана.Поне скенерите нямате ли.Имахме подобен случай с гигантска аневризма,за младеж.Във Варна,казаха,че не могат нищо да направят,но проф Сираков от Иван Рилски се съгласи да го оперира.Със специална линейка реанимобил беше транспортиран до София с цялата документация.Всичко сами организирахме.В момента е жив и здрав.

Общи условия

Активация на акаунт