Шипове срещу гълъби на комина

• 527
  • 5
  •   1
Отговори
Майка ми живее на последния етаж на 8 етажен панелен блок и ги чувам гълъбите на покрива. Качих се горе и комините нямат шапки. Смятам да залепя със лепило за строене шипове срещу птици отгоре върху комина поне да не кацат гълъби и да си вършат работата в комина. Ако тръгна да пробивам за дюбели комина ще се разпадне. От входа те да си решават да ли да си правят шапки. Какво мислите за тази идея?

Последна редакция: сб, 17 авг 2024, 17:33 от bubanka

# 1
Нямам думи, някой е правил ремонт и пукнатините не е видял.

# 2
  • София
Коминът е за ремонт.
Иначе аз лично препоръчвам мрежи.

# 3
Не се захващай сама да решаваш проблемите на блока, каквото и да направиш, утре може да те обвинят, че си строшила комина или друга глупост да измислят. Правете събрание, това е собственост на всички съседи.
Имам спомен, как един наш съсед  на среден етаж си беше разбил комина, да си разшири стаята.

# 4
Ас ако чакам от входа да го оправят ще падне блока преди да го решат. Взел съм снимки и няма да пробивам в комина; ще кажа на майка ми да не казва на никой че ас съм го правил. Тя е на последния етаж и си е опасно от болестите които гълъбите разнасят.

# 5
Аз имах проблеми с гълъби на балкона, остъклих го.

Майка ми имаше проблеми, веднъж искаше да се качи един работник на покрива да види един теч, но съседът от последния етаж не пусна работника, че бил поправян покрива над неговия апартамент и ще счупи керемидите.

Общи условия

Активация на акаунт