Booking.com – 9

• 34 962
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте може ли да ми пратите кода за букинг?

# 376
Здравейте! Някой има ли свободен код за букинг? Ще летя след няколко дена до Виена и още не съм резервирала хотел. Благодаря и хубав ден на всички!

# 377
Здравейте,
Моля за код Booking ако някой има свободен.

Благодаря

# 378
Здравейте,
моля за код за букинг, благодаря предварително.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 12:07 от aobretenov

# 379
  • София
Да споделя какво ново двайсе ми се случи с една от резервациите в Букинг. Резервирам двупосочно трансфер голям ван (летище-апартамент-летище) за Барселона. За 8 човека до 10 куфара багаж. Вчера си разглеждам потвържденията на резервациите, просто от нямане какво да правя, и изведнъж виждам, че в едната посока колата е за 6 човека и до 6 броя багаж. Помислих, че грешката е в моя телевизор и канселирах. Направих нова резервация, избирам 8 човека, плащам. Пристига потвърждението - 6 човека! Писах веднага мейл и след няма и два часа получих отговор, че превозното средство е достатъчно голямо да събере всички пътници и че местният партньор е уведомен колко хора да очаква. Е, да, но в посока връщане ясно пише 8 човека, докато на отиване си стоят 6... Дано не ми се наложи да се разправям на място с шофьора, ако дойде с по-малка кола и не ни позволи да се качим всички накуп. Joy

# 380
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Извинявам се, че пиша отново, но спешно имам нужда от код за предстояща резервация. Ще бъда много благодарна ако някой се отзове.

# 381
  • Berlin
Тонка, странно е, да, освен ако можеш да се свържеш и с такси компанията? Предполагам, че няма да има проблем, но кой знае.

# 382
Извинявам се, че пиша отново, но спешно имам нужда от код за предстояща резервация. Ще бъда много благодарна ако някой се отзове.

Пишете ми на лично, ако не Сте получила код и ще Ви пратя.

# 383
Моля за код на ЛС, ако някой има свободен, благодаря

# 384

Имате лично.

# 385

Имате лично.

Благодаря Ви!

# 386
  • Софето
Да помоля за код на ЛС, ако някой има излишен.
Предварително благодаря.

# 387
Здравейте, и аз имам нужда от свободен код.
Благодаря предварително 😍

# 388
Здравейте! И аз се нареждам да помоля за код на лични, утре вече ще трябва да направя цели три резервации и поне един код ще ми дойде добре. Ще бъда много благодарна! Желая на всички много прекрасни пътувания!

# 389
Моля за код и аз, ако някой има и няма да ползва. Ще пътуваме до Амстердам и каквото и да е намаление ще ни бъде от полза. Предварително благодаря.

Получих код, многоq много благодаря на yovanka

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 11:20 от kasmet4e

Общи условия

Активация на акаунт