Booking.com – 9

• 34 958
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
Пиша с молба за свободен код на ЛС за предстояща резервация. Благодаря предварително!

# 391
Да споделя какво ново двайсе ми се случи с една от резервациите в Букинг. Резервирам двупосочно трансфер голям ван (летище-апартамент-летище) за Барселона. За 8 човека до 10 куфара багаж. Вчера си разглеждам потвържденията на резервациите, просто от нямане какво да правя, и изведнъж виждам, че в едната посока колата е за 6 човека и до 6 броя багаж. Помислих, че грешката е в моя телевизор и канселирах. Направих нова резервация, избирам 8 човека, плащам. Пристига потвърждението - 6 човека! Писах веднага мейл и след няма и два часа получих отговор, че превозното средство е достатъчно голямо да събере всички пътници и че местният партньор е уведомен колко хора да очаква. Е, да, но в посока връщане ясно пише 8 човека, докато на отиване си стоят 6... Дано не ми се наложи да се разправям на място с шофьора, ако дойде с по-малка кола и не ни позволи да се качим всички накуп. Joy
Няколко пъти резервирам трансфер през Букинг и винаги поне 24 ч. предварително някой от посрещащата фирма се свързва с мен. Тогава ще си уточните нещата,след като имате и кореспонденция с Букинг по въпроса,не се тревожете излишно.

# 392
Здравейте, моля за код ако някой има излишен. Благодаря предварително!

# 393
Здравейте, предстои ми зимно пътуване Blush Дали някой може да ми помогне с код за буукинг?

# 394
Здравейте, дали някой има свободен код за резервация в последния момент за днес? Благодаря предварително!

# 395
Идвам в темата с един въпрос. Често ползвам букинг за резервации, но такова съобщение получавам за първи път. Някой дали е наясно за какво става въпрос? Какъв е този Payment charge и тази OTA Commission? В единичната цена на стаята и крайната сума за плащане няма разлика.

Booking Notes:
 THIS RESERVATION HAS BEEN PRE-PAID
BOOKING NOTE : Payment charge is BGN 5.12325
Meal Plan: В цената на стаята не е включена храна.
Payment Collect: OTA collect

OTA Commission: 60.42
Inserted at: 2024-09-28 15:56:17

# 396
И аз с молба за свободен код на лс.
Предварително благодаря.

# 397
Здравейте, имам код 10% обратно (до € 100), валиден до 30 септември. Който има нужда да пише на ЛС.

Даден на @@@>>>

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 21:47 от 3ори

# 398
Здравейте, бясна съм, защото бооквайки през боокинг ми пробута скапан хотел два пъти по-скъпо от цената обявена тук на място...това не ми е за първи път. Още в Берлин ми ги беше надценил, но не до такава степен...Джиниъс лвл 2 съм, не виждам никаква файда, даже напротив!!!!

# 399
  • София
Букинг те е накарал насила да платиш двойно повече за скапан хотел? Ужас.

# 400
  • София
Пиши им заедно със снимка на ценоразписа в хотела. Предполагам че ще възстановят разликата, макар че в Германия имаше някакви дела и не знам законно ли е вече да предлагат това, което беше гаранция за най-добра цена.

# 401
Не че нещо, ама хотела си определя цените в Букинг, след което евентуално се прави отстъпка за genius.

# 402
Тонка*, не са ме принудили. ИЗбрах хотел, който да е максимално евтин в конкретна локация. Даде ми най-евтино от сайта  беше 134 евро за конкретния хотел. След като дойдох и видях хотела, оревах орталъка и мрънкотих на мъжа си, че няма как това да струва толкова пари, защото наистина е мн зле. Аз пътувам по мноогоо пъти в годината и вече на око преценявам горе-долу колко струва нещо  в Германия и в България.  Погледнах на монитора в самия "хотел" и същата категория стаи е посочена за 64-85 евро. В Берлин ми бяха спреднали същото -- разни коптори за 150 евро, а на място установявах, че цената е друга, но там имах други грижи на главата, а и беше служебно пътуване.
RebelHeart, а как да ги контактна? Да, непременно ще им пиша, много съм разочарована.

# 403
  • Berlin
А в сайта на хотела каква е цената? Принципно на рецепция е най-скъпо. За какъв монитор става въпрос?
Не знам дали booking вече предлагат най-ниските цени или дали имат price match. Ако имат и си го спазват, би трябвало да върнат разликата.

# 404
Не знам за сайта, въпросният монитор/екран/табло е долу на самата врата на хотела и показва цените на стаите. Тоест, дефакто рецепцията. Хотелът даже няма рецепция, а е нещо като пансион. Но аз знаех, че ще е коптор, просто съм възмутена, заради завишената цена от страна на буукинг, а не заради условията. Мъжът ми потвърди тезата на Ребелхарт, че не било легално това в Германия вече с бест прайс мачинг. 

neuromancer,  да прав си, чак сега го схванах  това. Явно пускат самите хотелиери завишени цени в Буукинг, и тук на място са по-ниски. Но явно е нерпдка практика да пускат мн по-високи цени  и разчитат да хващат на въдицата мързеливи и инертни страхливци като мен, които хем ги мързи да полагат усилия и вдиат телефона, хем ги е страх  да рискуват да отидат някъде без резервация, направена предварително.

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 22:18 от MariyaHris

Общи условия

Активация на акаунт