Booking.com – 9

• 34 889
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
бяха ми изпратили код за 10%  и трябваше да получа парите до 2 седмици след престоя, който беше на 24 септември
не знам от кой чака потвърждение

От една резервация миналата година получих парите в портфейла чак след 2 месеца!

# 526
  • София
Здравейте, много моля, ако някой има излишен код за букинг да ми го предостави на лични. Предварително благодаря! Flowers Hibiscus

# 527
  • На планетата Земя
Другарчета, май нямаше начин през линка на виза допълнително да се сложи и код? Моля ви за потвърждение на това мое съмнение ...

# 528
# 529
Привет! Бих била много благодарна, ако някоя от вас разполага с код за отстъпка в буукинг и реши да го сподели с мен. Благодаря!

# 530
Малко извън контекста на кодовете, но някой сблъсквал ли се е с (поне за мен) новата опция да кандидатстваш за одобрение и едва след това (при изрично предупреждение, че цената може да е друга) да може да букнеш?
На два пъти "кандидатствах" за такива и 24 часовият срок за реакция от страна на хоста изтече. От мен се изискваше да се мотивирам, което и направих с по 2 изречения. Без предоставяне на лични данни естествено.
Общото между двете беше, че е new in Booking и нямаше нито оценки, нито отзиви.
Та ми стана любопитно дали това е стандартен фишинг с надежда, че все пак ще дадеш лични данни, или просто тестване какви са цените на пазара.
И най-важното - защо Букинг допуска това със съвсем нови за платформата имоти?

# 531
Не съм виждал такива. За апартаменти предполагам? В ербнб има такава опция, все пак пускаш непознат в къщата си. Но е възможно и собственика да е цъкнал нещо без да разбира какво е това и какво се очаква от него.
Точно фишинг не вярвам да е.

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 19:52 от neuromancer

# 532
Не съм виждал такива. За апартаменти предполагам? В ербнб има такава опция, все пак пускаш непознат в къщата си. Но е възможно и собственика да е цъкнал нещо без да разбира.

Да, за апартаменти иде реч. Факт, че пускаш непознат, но ме озадачи съобщението, че след апрувъла цената може да е друга. И отделно клиентът трябва да се мотивира, а хостът нито е длъжен да приеме, нито да отговори. В моите случаи изтече 24 часовия срок за реакция.
Букинг са ми странни, а не някой с 5 снимки и обява. За това ми беше и питането. Аз имам повече от 15 години активно хистори, а някой NEW е допуснат до опция не само да не откаже, а да дреме 24 часа и да изчака срокът да изтече.
В Еърбнб хостът плаща комисионите, а в Букинг - гостите. Нормално е на Букинг да не им дреме, ама все пак...

# 533
Малко извън контекста на кодовете, но някой сблъсквал ли се е с (поне за мен) новата опция да кандидатстваш за одобрение и едва след това (при изрично предупреждение, че цената може да е друга) да може да букнеш?
На два пъти "кандидатствах" за такива и 24 часовият срок за реакция от страна на хоста изтече. От мен се изискваше да се мотивирам, което и направих с по 2 изречения. Без предоставяне на лични данни естествено.
Та ми стана любопитно дали това е стандартен фишинг с надежда, че все пак ще дадеш лични данни, или просто тестване какви са цените на пазара.
Юли месец кандидатствах и хоста ме "отсвири" , като дори си махна апартамента от букинг временно.
Предлагаше го по-други платформи с по-висока цена.
Лични данни не са ми искали.

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 20:31 от BOSS SAMORAI

# 534
  • София
И ние загубихме 24 часа чакайки хоста да отговори. Поне мотивация не искаха, но и не получихме отговор. Иначе беше същата ситуация - нов за сайта апартамент без нито един отзив. Това се случи през лятото. От тогава видя ли, че трябва да чакам одобрение, направо прескачам предложението.

Сега се сещам, че и миналата есен срещах такива оферти, но тъй като резервациите бяха от днес за утре, изобщо не ги поглеждах.

# 535
И аз попаднах това лято на такава ситуация при опит за наемане на имот в Гърция. Не ми отговориха изобщо. Оттогава видя ли, че има подобна опция, не се занимавам.

# 536
Аз резервирах такъв апартамент. Трябваше да напиша целта на пътуването. Написах 5-6  изречения и booking не ме пускаше на следващия екран, тъй като смяташе, че има лични данни. Накрая написах само нещо от сорта на please allow me to book your apartment и хоста потвърди след 30 мин.

# 537
  • Стара Загора
Предоставям код валиден до днес E5FQ9M3UMG

# 538
Попаднах на подобна оферта наскоро- много изгодно като цена и с много висока оценка+ само 2 ревюта- жилище в Германия,трябваше да канидатствам и да получа отговор дали съм одобрена. Реших,че ще им пиша като наближи момента,че планирам ходене чак декември. Обаче вчера отварям  да проверя цени и наличности за периода и виждам,че въпросното жилище го няма никакво вече в букинг.

# 539
Привет! Бих била много благодарна, ако някоя от вас разполага с код за отстъпка в буукинг и реши да го сподели с мен. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт