Booking.com – 9

• 34 181
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
  • Стара Загора
Незнам конкретния  случай, но когато има намаления те са различни в зависимост кое ниво си.Ако единия е бил Genius level 2, а другия Level 3 примерно.

# 91
Незнам конкретния  случай, но когато има намаления те са различни в зависимост кое ниво си.Ако единия е бил Genius level 2, а другия Level 3 примерно.

В случая човека беше Genius 3 и искаше да използва сума от портфейл, а другия профил Genius 1 Grinning
Поправих си предишния коментар, защото там не го бях написала коректно.

# 92
  • София
Здравейте,
Вчера в една фейсбук група се коментираше и прилагаха снимки, как Booking си прави каквото иска с цените. За една и съща дата, един и същи хотел, еднакъв брой гости цените от различните профили са различни. Аз до сега изобщо не съм се сещала да го проверявам това, предполагам вие го знаете, но ако все още има някой заблуден от мен да знае Grinning
Например човека иска да ползва код, цената за хотела е да речем 400 лв, проверява от профила на съпругата си и цената е с 50 лв. по-ниска, което обезмисля използването на код.
Доста хора бяха писали със същите "проблеми".
То по групи кой чул пък недочул, кой разбрал пък недоразбрал но всеки бърза да коментира 🙃
Напълно нормално е и трябва първо да се запознаят с правилата на платформата, пък после революциите.

# 93
Здравейте! Колко време след като е завършена резервацията, за плащането на която е приложен код / в моя случай 5 процента с използването на мастеркард/ ще се одобри, потвърди и може да си използва? Имам сума от резервация през месец юни, която още не е потвърдена.

# 94
  • София
Здравейте! Колко време след като е завършена резервацията, за плащането на която е приложен код / в моя случай 5 процента с използването на мастеркард/ ще се одобри, потвърди и може да си използва? Имам сума от резервация през месец юни, която още не е потвърдена.
1. Ако си резервирал/а през външен линк, а именно този на Мастеркард е друго. В тази хипотеза ли си?
2. При стандартно ползване на код през приложението или сайта на booking, най често до 2 седмици, но официално е до 60 работни дни след като мястото за настаняване потвърди.

# 95
Да, през външен линк на Мастеркард. Писах и на контактната форма към резервацията, но отговор повече от седмица нямам.

# 96
  • София
На сайта им пише : Кредитът в Booking Wallet се получава и може да бъде оползотворен 64 дни след ползване на резервацията и служи за бъдещи такива в Booking.com.

Но нямам опит с външни линкове, има ползващи в темата, изчакай да разяснят.
Тези линкове, които аз съм виждал даваха моментна отстъпка, а не кредит като кодовете. И леко съм объркан 🙃

# 97
Благодаря за отговора, ще изчакам, ако някой има опит Simple Smile

# 98
  • Пловдив
Аз съм резевирала през линк на Виза за 5%кредит, получават се под формата на кредити в профила, след престоя, до два месеца.
Относно разликата в цените и аз съм хващала за един и същ хотел от различни акаунти, както и през приложението им често е по-ниска цената. За по-големи суми, винаги проверявам.

# 99
Споделям код:
Вашият промокод за 12% обратно:
FSCFF946UH
Правила и условия
       Трябва да резервирате за минимум BGN 200 за една резервация, за да получите наградата.
       Максималната стойност на наградата е BGN 200.
       Този код може да бъде използван само веднъж.
       Този код трябва да бъде приложен, преди да направите резервацията, и не може да бъде приложен за вече съществуваща резервация.
       Наградата ще бъде изплатена под формата на Кредити за пътуване във вашия Портфейл в Booking.com.
       Кредитите за пътуване ще бъдат отчетени в Портфейла ви приблизително 2 седмици след датата на напускане от мястото за настаняване.
       Кредитите за пътуване ще бъдат валидни за една година от датата, на която ги получите във вашия Портфейл.
       Тази промоция изтича на 30 август 2024 г..

# 100
Споделям код:
Вашият промокод за 12% обратно:
FSCFF946UH
Правила и условия
       Трябва да резервирате за минимум BGN 200 за една резервация, за да получите наградата.
       Максималната стойност на наградата е BGN 200.
       Този код може да бъде използван само веднъж.
       Този код трябва да бъде приложен, преди да направите резервацията, и не може да бъде приложен за вече съществуваща резервация.
       Наградата ще бъде изплатена под формата на Кредити за пътуване във вашия Портфейл в Booking.com.
       Кредитите за пътуване ще бъдат отчетени в Портфейла ви приблизително 2 седмици след датата на напускане от мястото за настаняване.
       Кредитите за пътуване ще бъдат валидни за една година от датата, на която ги получите във вашия Портфейл.
       Тази промоция изтича на 30 август 2024 г..

Благодаря!

# 101
Здравейте,
Вчера в една фейсбук група се коментираше и прилагаха снимки, как Booking си прави каквото иска с цените. За една и съща дата, един и същи хотел, еднакъв брой гости цените от различните профили са различни. Аз до сега изобщо не съм се сещала да го проверявам това, предполагам вие го знаете, но ако все още има някой заблуден от мен да знае Grinning
Например човека (Genius 3) иска да ползва сума от портфейл, цената за хотела е да речем 400 лв, проверява от профила на съпругата си (Genius 1) и цената е с 50 лв. по-ниска, което обезмисля използването на код.
Доста хора бяха писали със същите "проблеми".

приложете И кода, как използваме и споделяме тук кодове Wink

# 102
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте,  тъй като пътувам в момента, предоставям код тук, валуден до утре.
Вашият промоко е

AG7KRP4S8V

# 103
  • Там....където всичко е възможно ....
Здравейте, случайно някой да има свободен код за букинг?
Не се спрях тази година от пътешествия.... Дано не ме изгонят вече от вкъщи Simple Smile

silvushka много ти благодаря!

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 18:04 от kras8204

# 104
Здравейте ! Получих пореден код от букинг . Първият писал на ЛС го получава

Подарен на kras8204

Общи условия

Активация на акаунт