Booking.com – 9

• 34 204
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Сумата от портфейла след като бъде въведена за ползване има ли срок, в който трябва да се използва

Относно цените преди 2 седмици го играхме това през приложението, през компа пак през моя профил и през друг профил - на три места различни цени, Буквално те правят на маймуна !

# 106
  • На планетата Земя
Като въведеш кода за бъдеща резервация, той просто ще важи (ще се остойности), ако я изпълниш, независимо кога пътуваш - след седмица, месец , година.

Вече за получен бонус има срок, в който можеш да гон зползваш през портфейла.

# 107
Здравейте! Някой ако има код, ще съм благодарна да ми го изпрати на лично. Благодаря!

# 108
  • Варна
Търся свободен код за Букинг...Благодаря предварително, ако някой има и ми изпрати на ЛС...

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 21:47 от dima1

# 109
  • Пловдив
Здравейте, имам свободен код, който изтича днес. Пращам на първия с ЛС.

Подарен

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 21:08 от Лятна буря

# 110
  • София
Днес съм много доволна от booking въпреки новата такса за превалутиране. Оказа се, че ми продават билети за Алибус в Неапол на половин цена - по 2,5 евро вместо по 5. Така че поглеждайте предложенията им за транспорт, може да излезе нещо изгодно. Сега остава всичко да е наред и да можем да пътуваме следващата седмица. По принцип мислех да не ги купувам предварително, но на такова предложение не удържах Simple Smile.

# 111
  • София
Каква нова такса за превалутиране? 🙂

# 112
  • София
При мен не беше много - 1 EUR = 1,9557 BGN + такса от BGN 3.68 е 2,2% над курса на ЕЦБ - това го пише под плащането - защото платих само 1 нощувка за 170,89 лв. за Неапол. Явно съм направила резервацията в лева, а тя е в евро и я плащам с левова карта. Та вместо дървеният курс на ДСК - още по-дървения на booking - излиза на 2 лева за евро. После прочетох във ФБ, че и други се оплакват - на по-големи суми си е перо. Не знам какво е разрешението, засега нямам да плащам повече и скоро не се очертава, но може да внимавате повече. Преди не съм виждала такава такса, а предното плащане ми беше на 10.08.., но тази резервация ми излиза в евро в потвърдителния мейл.

# 113
Сигурно защото сменяш валутата в Букинг, то винаги е било така.

# 114
  • София
Уж не я сменям аз. Предпочитам за Европа да гледам цените в евро, че иначе ми изглежда много скъпо Wink. Двете резервации съм ги правила с ден-два разлика, изобщо нямам идея как е станало. И двете през приложението.
От букинг я наричат такса обслужване, със сигурност я няма при резервациите ми от юни месец в Гърция.
Това е дискусията във ФБ група Аз пътувам..., но не знам дали се отваря на всеки.

# 115
  • София
Пълно е с новости в тази тема последните дни ... VIP, различните проценти с кодовете, сега и това.
Аз не мисля, че има значение в коя валута сме настроили да ни показва приложението, защото когато е различна от местната, съм виждал напомнящ текст, че плащането се извършва в местната валута.
Също плащам само с левова карта, аз друга нямам. Но никога не ме е превалутирал booking и винаги е била моята банка.

# 116
  • София
И при мен е за първи път. Досега си преглеждах всички минали резервации от тази година - никъде нямам такава такса обслужване. Но това плащане от днес излиза в лева, явно това е причината. Друг е въпросът защо е в лева. Примирила съм с картовия курс на ДСК, който е 1.98, но с тази такса си става направо на 2 лв.
Иначе и аз имам VIP статут на Genius 3. Отново не знам защо - нямам чак толкова много резервации. Първо беше от март до септември и сега ми го удължиха с още 6 месеца. Има изгода май, пък и щом не се плаща Simple Smile

# 117
Мога ли да направя резервация /с опция за безплатно анулиране/ на две различни места, докато реша кое от двете предпочитам?

# 118
  • София
Може, само си настройте напомняне с първата дата за безплатно анулиране, за да не забравите и да си платите и двете.

# 119
Днес съм много доволна от booking въпреки новата такса за превалутиране. Оказа се, че ми продават билети за Алибус в Неапол на половин цена - по 2,5 евро вместо по 5. Така че поглеждайте предложенията им за транспорт, може да излезе нещо изгодно. Сега остава всичко да е наред и да можем да пътуваме следващата седмица. По принцип мислех да не ги купувам предварително, но на такова предложение не удържах Simple Smile.

Къде ви излиза това предложение за Алибус- и как става закупуването през боокинг направо или през сайта на Алибус с код на Букинг за отстъпката

Общи условия

Активация на акаунт