Booking.com – 9

• 34 188
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,
Търся спешно букинг код, ако някой има може да ми прати лично съобщение. Благодаря

UPDATE: Получих и вече резервирах, благодарение на lidijag.

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 23:35 от Elissabeth

# 76
  • София
Здравейте, спешно търся код за Booking, обещавам когато ми пратят, да предам нататък в темата. Искрено благодаря.

Ползотворна вечер.

Искрено благодаря на vde1 за предоставения код. Да Ви се връща доброто.

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 10:08 от Stoyanova.A

# 77
  • Софето
Здравейте, моля за код на лични ако някой има свободен. Благодаря!

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 07:35 от *MALENA

# 78

Ето как изглежда и резервация с vip. На случаен принцип. Не всички хотели имат vip, както с genius.

На този хотел пуснах произволна:

# 79
  • София
Благодаря ти, изключително интересно!
Симулирах аналогична резервация и да, тези 13 лева допълнителна VIP отстъпка не излизат при мен, останалото съвпада.

От другия скрийншот не разбирам отговора на въпроса "Как достигнах статуса VIP".
OK, ясно че е да се отблагодарим, но автоматично ли се случи при теб или ти предприе някакви стъпки?

# 80
  • На планетата Земя
Здравейте!

Дали някой не би помогнал с един наличен код на лично съобщение? Много благодаря!

# 81
Здравейте!

Дали някой не би помогнал с един наличен код на лично съобщение? Много благодаря!
Пратих ви.

# 82
Здравейте,

Дали някой би ми съдействал с код за booking?

# 83
Благодаря ти, изключително интересно!
Симулирах аналогична резервация и да, тези 13 лева допълнителна VIP отстъпка не излизат при мен, останалото съвпада.

От другия скрийншот не разбирам отговора на въпроса "Как достигнах статуса VIP".
OK, ясно че е да се отблагодарим, но автоматично ли се случи при теб или ти предприе някакви стъпки?
Автоматично стана. Получих съобщение и влизайки в профила вече освен genius 3 имаше и vip. Около мен почти всички приятели с genius 3 го получиха.

# 84
Здравейте, ще съм благодарна ако някой сподели код за букинг.

# 85

Ето как изглежда и резервация с vip. На случаен принцип. Не всички хотели имат vip, както с genius.

а тази отстъпка за мобилно устройство винаги ли ви излиза, или пак конкретния хотел го има или го няма/както с Genius/

# 86
  • Стара Загора
Здравейте, планувам отново почивка и ще ми трябват няколко  кода . Ако има някой свободен ще съм благодарна. Лятото пътуваме доста и спряха да ми пращат кодове . Явно като не съм толкова активна ще започнат отново.
Благодаря на hali4ka85, получих код.

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 15:52 от niditop3

# 87

а тази отстъпка за мобилно устройство винаги ли ви излиза, или пак конкретния хотел го има или го няма/както с Genius/

Според хотела е и моб. отстъпка

# 88
  • София
Подарен!
Имам нов код, но е само за 8%(не знаех, че има такива).

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 15:32 от hali4ka85

# 89
Здравейте,
Вчера в една фейсбук група се коментираше и прилагаха снимки, как Booking си прави каквото иска с цените. За една и съща дата, един и същи хотел, еднакъв брой гости цените от различните профили са различни. Аз до сега изобщо не съм се сещала да го проверявам това, предполагам вие го знаете, но ако все още има някой заблуден от мен да знае Grinning
Например човека (Genius 3) иска да ползва сума от портфейл, цената за хотела е да речем 400 лв, проверява от профила на съпругата си (Genius 1) и цената е с 50 лв. по-ниска, което обезмисля използването на код.
Доста хора бяха писали със същите "проблеми".

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 17:21 от georgievraia

Общи условия

Активация на акаунт