Booking.com – 9

• 34 994
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Да обобщя за отменената от мястото за настаняване резервация, платена с кредити : Отмених я аз, като в анкетата, която ми се отвори преди да потвърдят отмяната, описах защо го правя и че е инициирано от тях, не от мен. Получих мейл, че е отменена и ще си получа платеното обратно в срок 7-12 дни. В същата секунда получих втори мейл, че кредитът ми е възстановен и да, веднага се появи в портфейла. Тоест стана мигновено без да чакам 7-12 дни.

# 316
  • София
Редактирам се:
Изпратен на lunna pateka

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 16:51 от Mila_33

# 317
  • На планетата Земя
Малко късно се включвам, но за статистиката - да, връщат се веднага кредитите. Имах такъв случай по повод отменена резервация за предстоящия уикенд преди очакваните валежи (планински хотел), веднага след канселацията се появиха обратно.

# 318
Ако имате излишен код, ползвам веднага 😘

Трябва ли ти все още код?

Ако е свободен Stuck Out Tongue Търся код.

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 11:42 от lunna pateka

# 319
  • БГ
Привет, след потвърдена резервация, от хотела ми отхвърлиха картата и ме препратиха в сайт, с който работят, за плащане и данни за настаняване, чекиране и т.н. Платих със същата карта, потвърдиха го, но в резервацията ми в Букинг стои надпис в червено "Изисква се действие" - "Проверете данните си за плащане".
Моля, ако някой е имал подобен казус, да ме посъветва как да постъпя.

# 320
  • София
Привет, след потвърдена резервация, от хотела ми отхвърлиха картата и ме препратиха в сайт, с който работят, за плащане и данни за настаняване, чекиране и т.н. Платих със същата карта, потвърдиха го, но в резервацията ми в Букинг стои надпис в червено "Изисква се действие" - "Проверете данните си за плащане".
Не съм бил в такава ситуация, но по логика : платено е през външен сайт и не през booking. Следователно booking нямат информация за това.
Ако е само това, би трябвало да е всичко наред.
Аз лично, резервирайки през booking, бих и предпочел да платя през booking, а не през трети сайтове. Така бих се чувствал по-защитен.

# 321
  • Варна
Опитвам се да се свържа по телефона с букинг , но нещо не се справям с изписването на номера на резервацията. Номерът го преписвам от букинг, но нещо не го правя както трябва, защото продължава да ми казва да го въведа. Моля за помощ.

# 322
Избягвам такива плащания. Дано не попаднете на някоя схема за източване на картата и това препращане да няма нищо общо със самия хотел.
Може би преди да платите трябваше да се свържете с хотела за потвърждение.

# 323
  • София
Опитвам се да се свържа по телефона с букинг , но нещо не се справям с изписването на номера на резервацията. Номерът го преписвам от букинг, но нещо не го правя както трябва, защото продължава да ми казва да го въведа. Моля за помощ.
Коментирахме тези дни.
При мен не се получи също. Но имаше пост, че при повторно позвъняване се е получило.
Тоест на база опита в групата : пробваш пак и пак и евентуално може да стане.

# 324
  • Варна
Писах тук след десетия опит. Не става и не става. Имам два варианта на кода с точки и без точки между цифрите. Пробвах и двете и пак си пее въведете кода. Пробвах софийския номер. Натискат заето.

# 325
Писах тук след десетия опит. Не става и не става. Имам два варианта на кода с точки и без точки между цифрите. Пробвах и двете и пак си пее въведете кода. Пробвах софийския номер. Натискат заето.
Пишете в мястото за съобщения към самата резервация. От Букинг ще ви отговорят в рамките на 24 часа, но продължавайте да търсите връзка по тел., за да не губите време. А в съобщението искайте те да ви се обадят, за да обясните ситуацията.

# 326
Наскоро имах подобен проблем с букинг. Аз нон стоп резервирам с тях, имам в профила си кредитна карта и винаги са теглили парите от нея. Сега лятото за една резервация не ми приеха кредитната карта (вярно е, че изтича през ноември, но сега е годна) и ми пратиха с емейл един линк да платя с PayPal. Аз пратих въпросната сума. След време на кредитната ми карта се появи плащането с PayPal и още едно плащане с картата ми в букинг.  Т.е. станало е двойно плащане. Но докато се канех да им пиша или да търся телефон да им звъня, още същия ден автоматично ми върнаха сумата изтеглена през букинг.
Сега си мисля, че поради натоварване или друга причина, плащането през букинг прави проблеми и те търсят начин да платиш през друга платформа. А ако стане двойно, си оправят проблема. Не е приятно, но е факт...

# 327
  • София
Пишеш във формата за контакт, твърдят че до 24 часа ще се свържат.
С десет опита за телефон явно няма да стане. Аз също много пъти пробвах преди да пиша тук за съвет.

# 328
Аз не бих плащала по никакви външни линкове.

# 329
  • София
Точно на софийския номер не стана нищо при мен. Когато звънях на един от другите, започващ с 08... и въвеждайки кода, системата ми го прие, след това ми поиска и ПИН, също го прие, и се свързах с оператор.

Общи условия

Активация на акаунт