Booking.com – 9

• 34 948
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
Това за най-ниска цена вече не е актуално, накараха ги Букинг да го махнат. Другото което е- защо не си проверявате цена на рецепция, отзиви в Гугъл… Въобще, щом става въпрос за хотел, а не за апартамент/къща/вила, е много лесно да се стигне до желаната информация с 2-3 клика. И изобщо не е вярно, че на рецепция винаги дават най-висока цена. Аз винаги проверявам.

# 406
  • София
Вътре в самата резервация имаш линк за връзка с отдел Обслужване. Дори и вече да е изтекла и да сте напуснали, полето е активно.
Има и опция за прикачване на снимки.

# 407
m@ria, ами вече разбира се, че така ще процедирам. Разчитала съм на буукинг за добри дийлс, нали уж имам намаления за редовен ползвач, бонуси и тн.  Така се обезсмисля  буукинг, щом с всичките му там намаления на ниво, цената е толкова по-висока (кажи-речи двойно), отколкото на рецепция.

# 408
Съжалявам, че така се е случило, наистина е неприятно преживяване. Както се казва вече ще е - парен каша духа.

# 409
m@ria, ами вече разбира се, че така ще процедирам. Разчитала съм на буукинг за добри дийлс, нали уж имам намаления за редовен ползвач, бонуси и тн.  Така се обезсмисля  буукинг, щом с всичките му там намаления на ниво, цената е толкова по-висока (кажи-речи двойно), отколкото на рецепция.
А вие обърнахте ли внимание дали обявената цената на място е за цялото помещение? Да не би да е на човек?

# 410
Букинг никога не е бил най-ниската цена, нито нещо задължително и единствено по рода си.
Букинг е удобство - търсиш, гледаш рейтинги, снимки, цени, кликаш и готово. Вместо да търсиш телефона, да звъниш да питаш имат ли стаи и да пращаш депозит по банков път...
Дори онлайн не винаги е най-евтино, може другите сайтове да имат промоции, а за хотели от веригите винаги на техния сайт е най-изгодно.
Брукинг обаче имат най-голямата база от хотели.

# 411
  • Berlin
Винаги си проверявам и сайта на хотела аз и съм си спокойна.

# 412
Здравейте, дали някой има код за Booking, ще правя резарвация в понеделник. Ще съм много благодарна, ако на някого му е излишен да ми изпрати на лично съобщение. Предварително благодаря и се надявам и аз да мога да върна жеста!

# 413
Здравейте, след няколко дни ми предстой пътуваме и ще съм много благодарна, ако някой може да ми услужи с код за букинг на лично съобщение.

Аз също споделям няколко кода, които няма да използвам - дано зарадват някого:
1. Cocolis за -10%: Divi10 (валиден до 30.09)
2. Fashiondays за -10%: 2083-0051-1973-8767 (валиден до 31.10)
3. Aboutyou за -15% (при поръчка над 100лв.) - Stefie15 (валиден до 02.10)

# 414
  • София
..... а за хотели от веригите винаги на техния сайт е най-изгодно.
Това, убеден съм, не е вярно.
Случайна проверка за днес, Best Western Premier Sofia Airport :

# 415
Гледах 2 апартамента на една и съща фирма в booking и в airbnb. Единия беше по-евтин с 100 лв в сайта на booking, а втория беше по-евтин с 50 лв в сайта на airbnb. Затова по-добре да се провери. Особено когато резервацията е за по-голяма стойност.

# 416
  • Berlin
FrenchBaguette, за тези други кодове има съответни теми.

# 417
Здравейте. Ако вече съм платил с портфейл част от нощувката, а останало ще се таксува като наближи датата, какво се случва, ако анулирам резервацията? За съжаление Раянеър анулираха полета ми от Дъблин до София и ми предлагат безплатна промяна на датите, но вече няма хотели за датите, в които мога. И се принуждавам да отменя пътуването. От букинг няма да ми дръпнат парите, но ще ми върнат ли вече платеното с портфейл?

# 418
  • София
Ще го върнат, да.

# 419
Анулирах резервацията. Но ми изписва, че няма да ми върнат парите от портфейла.

Общи условия

Активация на акаунт