Booking.com – 9

• 34 190
  • 734
  •   1
Отговори
# 705
И аз ще помоля за код, ако някой може да ми даде. Предстои ми голяма резервация тази седмица. Благодаря предварително.

# 706
Най-накрая и аз с код, ама не ми трябва. Сега го виждам.
Y81GH84WV1 , до 5-ти важи.
Успех.

# 707
  • София
Здравейте, споделям код на първия, който ми пише.

Изпратен

Правила и условия

Трябва да резервирате за минимум € 50 за една резервация, за да получите наградата
Максималната стойност на наградата е € 100
Този код може да бъде използван само веднъж
Този код трябва да бъде приложен, преди да направите резервацията, и не може да бъде приложен за вече съществуваща резервация
Наградата ще бъде изплатена под формата на Кредити за пътуване във вашия Портфейл в Booking.com
Кредитите за пътуване ще бъдат отчетени в Портфейла ви приблизително 2 седмици след датата на напускане от мястото за настаняване
Кредитите за пътуване ще бъдат валидни за една година от датата, на която ги получите във вашия Портфейл
Тази промоция изтича на 6 ноември 2024 г.

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 12:58 от Mila_33

# 708
  • София
Здравейте! Много ще се радвам ако някой би ми преотстъпил код за Букинг на лично съобщение! Благодаря!

# 709
  • В подножието на Сините камъни
Здравейте, нареждам се на опашката и аз за код, така че ще очаквам от някоя добра душа да ми пише на лични Simple Smile

# 710
Здравейте, нареждам се на опашката и аз за код, така че ще очаквам от някоя добра душа да ми пише на лични Simple Smile

Получихте ли код? Имам свободен. Валиден е до 07.11. Важи за резервации над 200 лв. с опция за плащане "Плати сега"

# 711
  • София
Ще съм благодарна ако някой ми изпрати код в следващите 1-2 дни, трябва да направя резервация.

# 712
  • В подножието на Сините камъни

Получихте ли код? Имам свободен. Валиден е до 07.11. Важи за резервации над 200 лв. с опция за плащане "Плати сега"

не съм

# 713
Днес за първи път резервирах с такъв тип код, намали общата сума директно с 10% няма кешбек.

# 714
Днес за първи път резервирах с такъв тип код, намали общата сума директно с 10% няма кешбек.

Само резервирахте или платихте, че виждам такава опция някъде

# 715
Платих на момента, кодът важи само за резервации с опция "плати сега".

Само резервирахте или платихте, че виждам такава опция някъде

# 716
  • София
Код за 10% за минимална стойност на резервация 50 Е. Важи до 8 ноември.
Пращам на първия писал на ЛС.

Даден на vaska63.

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 12:52 от Anna_♥

# 717
  • София
Здравейте,
моля ако някой има код, който не му трябва да ми го преотстъпи на лично. Връщам услугата при първи получен от мен код.
Благодаря!

# 718
Моят код се оказа, че няма да свърши работа на ivka1972, защото е валиден само за опция Плати сега.  Публикувам го тук. Валиден е до днес.

Вашият промокод за 10% намаление:
VWYYG6VS72

# 719
Пак имам код, важи до края на деня. Изпращам на първия, който ми пише на лични.

Даден на ivka1972.

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 14:48 от alert

Общи условия

Активация на акаунт