Booking.com – 9

• 34 164
  • 734
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Имам код за 10%  (минимална стойност на резервация 50 Е). Важи до 9 ноември.
Пращам на първия писал на ЛС.

Даден на dolce la vita

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 10:42 от Katerina M

# 721
Здравейте!
Имам нужда от код и ще бъда благодарна, ако някой, който има свободен го сподели с мен в ЛС.
Редактирам - резервирах без код.

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 22:38 от mistery

# 722
Код UDZPHCTVDZ за 10% cashback (max 100€). Минимум 50€ на резервация.
Изтича днес 07.11.2024 23:59.

# 723
  • София
Код UDZPHCTVDZ за 10% cashback (max 100€). Минимум 50€ на резервация.
Изтича днес 07.11.2024 23:59.
Благодаря! Използвах кода.

# 724
  • Русе
Здравейте!
Отново оставям код, валиден до 9.11.

72HRN8322X

# 725
  • Казанлък
Търся код за Букинг (резервацията е под 200 лева). Ще съм благодарна ако някой ми изпрати на лично

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 14:27 от valpan

# 726
Имам наличен код, валиден до 10.11. Изпращам на ЛС. За мин 50 Е

# 727
  • Варна
И на мен са ми пратили пак код /когато няма да пътувам Sad/ Валиден до 11.11.
Цитат
Получете 10% обратно (до € 100) под формата на Кредити за пътуване за следващата си резервация.
Изпращам на този, който ми пише пръв на ЛС.
ПП Изпратен на misseli

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 08:11 от Хексе

# 728
Имам наличен код, валиден до 10.11. Изпращам на ЛС. За мин 50 Е
Изпратен

# 729
  • София
Самоцитирам се, за да припомня моя случай и развитието.
Имам подобен случай в момента.
Резервация за празниците в български хотел с възможност за анулиране до ден преди резервацията.

От хотела ми звънят с настояване да отменя резервацията и да резервирам директно при тях с отстъпка 10% от цената на Букинг, като им платя 50% капаро с мотива, че така сме щели да избегнем таксите на Букинг.

Обясних, че не искам да го правя, но те настояват да им платим някакво капаро, защото "хората така правят" и "датите ви са много търсени", а също и "ако вие се откажете в последния момент, ние не не можем да намерим други гости за толкова кратко време".

Честно казано доста ме подразниха. Защото те имат проблем, чието разрешение се опитват да прехвърлят на мен. Нямам никакво намерение да отменям резервацията, а явно и плащането директно на хотела, без да е в условията на Букинг е рисково.

Доколкото знам и те нямат интерес да я отменят, защото ще дължат комисиони на Букинг. Ако все пак го направят, смятам да им напиша подробен отзив където се сетя.

Тормозът продължи.
Изобщо не стигнахме до настаняване.
След неколкократни позвънявания, разговорите от любезни ескалираха в заплашване и изнудване, че ако не внесем 50% капаро, няма да ни пазят стаите.
Имали хора за 5 нощувки, а ние сме били само за 2. Всички други плащали капаро, само аз съм отказвала.

Обяснявам каква ни е резервацията и че не съм длъжна да внасям капаро, а отсреща чувам: "Аз какво ѝ говоря, тя за какви права имала ми говори, не искам да слушам повече!"
Включително бях обидена, че такъв опак човек като мен не са срещали.

Обадих се Букинг и обясних случая. От там са им пратили запитване, в отговор на което ни отмениха резервацията през Букинг, като очевидно са ги излъгали, че имат проблеми и не могат да ни настанят.

Става дума за къща за гости "Бялата къща" в Огняново. Безобразно отношение.
А това, което най-много ме ядосва е, че предизвикват у мен желание да им го върна по гаден начин, а това не ми е присъщо.

Включих ги в Черния списък.

# 730
  • София
Може да им оставите лош отзив и в Google maps.
За съжаление не са само в България тези номера. И аз имах неприятен опит в Гърция това лято след 11 години безпроблемни резервации там (всъщност имаше един случай да ме пишат, че не съм дошла, за да заобиколят комисионната, но беше след настаняване и с моето съгласие, въпреки че не ми беше много комфортно, но не исках да се конфронтирам с хазяите, а и платих по-малко).
Изводът ми от подобни случаи е по-бързо излизане от ситуацията и настаняване на друго място, за да си спестите излишни нерви по време на почивката.

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 14:16 от миленка_д

# 731
  • София
Търся код за Букинг. Ще съм благодарен ако някой ми изпрати на лично!

# 732
  • София
Здравейте, някой има ли код, който няма да използва? Трябва ми за днес. Благодаря

# 733
  • Пловдив
И аз се нуждая от код на лично съобщение. Предварително благодаря!

# 734

Общи условия

Активация на акаунт