Самотата при жените

• 15 691
  • 198
  •   1
Отговори
# 120
За мен е червен флаг със сирени предполагаемата наивност по определени въпроси след определена възраст. Например въпроса, който сега коментираме - не е нормално млад мъж да не е наясно с физическите и поведенческите характеристики на двата биологични пола. А пък за по-прецъфтял мъж да не е наясно е още по-зле. Това аз не го виждам като наивност, а като признак, че нещо не е наред с акъла на този мъж. Резонно е жените да го избягват. Ако пък е наред на втория етаж, значи се прави пред жените на добричък и миличък, за да спечели кредит доверие. Това е също толкова зле, колкото да не е добре с акъла; и пак жените с право го избягват. Всички имаме такива познати мъже и даже и необвързаните от нас не считат такъв познат за подходящ кандидат. Аз поне не съм видяла и чула някоя жена да се чуди - абе този се държи като леко изостанал, ама дали все пак да не се пробвам, изглежда добро момче иначе.

# 121
  • Out of the Mix
Невена, в нас ми е 5-звездно, как да ти обясня. Simple Smile
За едното чу++++ по хотели не ходя (не коментирам да отидем на СПА за 3 дни по някое време, това е друго). Виждаме се с госпожицата, излизаме, както си му е реда, опознаване, хапвания, разходки кога пеша, в повечето случаи с колата някъде, преминаваме през всичко - здраве, хигиена, разговори за всичко, приятно и непринудено, предпочитания, закачки, лафче, разнообразие, и нещата се случват от само себе си, каним се взаимно, предлагат се различни варианти за чудесно прекарване на времето и от двамата, като то си личи искаме ли и двамата да правим така, че на другия да му е добре, или какво.

За еднократни неща и определен период мога да задоволя и най-големите претенции, ако искам да спечеля, омая дадена жена, но не го правя, защото си ценя ресурсите, времето и здравето.
Преценявам кога, с коя, къде, какво. Предпочитам да съм себе си, усмихнат, позитивен и готин, пръщяш от здраве, добре изглеждащ, без изхвърляния.
Всичко друго се нарежда, когато трябва. Важното да хванеш момента и да го сграбчиш. Simple Smile

# 122
  • SF
Esmee

Не си зле финансово, нямам предвид хора като теб, които имат пари и свободно време. Освен това съпругът ви може да ревнува, как ще реагира той на вида на красив мъж с мускули?

Ако сте много красива още по лошо, мъжете са много ревниви при вида на друг хубав мъж. Wink

Много грозно измъкване. А грозните ни постъпки правят така, че да изглеждаме грозно.
Съпругът ми ще реагира с як пердах със все мускулите. Така че, бягай далече!

# 123
Наскоро, макар и по друг повод, позната проплака - ама къде отидоха истинските мъже. Вече имам отговор на този въпрос Joy

# 124
Esmee

Не бих ти помогнал, ти не си нуждаещ се човек. Точка на въпроса, не ме занимавай повече с глупости.

# 125
  • SF
Аз само искам да шпакловаш дома за възрастни хора. Защото даде акъл на една жена да го прави и реших, че може би ти е мерак да се включиш.
За мъжа ми разбра как постъпва в такива ситуации, нали?

# 126
Кажи чао на момичетата и да си ходиш.

# 127
Хората след 20-25-тата си година още ли ходят на първа среща на разходка пеша или с колата? И какво означава "преминаваме през здраве и хигиена"?

# 128
  • Out of the Mix
А с какво да се ходи, Манди? Не разбирам питането ти.
Зависи какво се разберат двамата.
Ако говорим за София и имам среща в центъра на Витошка, Съдебната, примерно, и се подразбира, че ще пия питие, вечерно време, няма да ходя с колата, а с Метрото ще се спусна.
В какъв смисъл да не се ходи пеша?

Здравето и хигиената са просто примери, не се хващай затова.
Това са неща, които се виждат, личи си човек какъв е, а по самите теми много може да се говори.
Опознаване с гледане, слушане и говорене, теми много.

# 129
Esmee

Е, каузата, с която се заехте, е добра, но аз трябва да поема инициативата в друга посока така че това е ваша работа.

Съпругът ти много ли бие? Grinning

Нарцис, Ще го направя с голямо удоволствие, особено вашите коментари ме накараха да се смея ще ми липсват твойте разсъждения.

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 09:51 от Нено Байлов 744664

# 130
Revoker, в смисъл, че написа разходка пеша или някъде с колата, което не означава, че това ти е видът транспорт, а че това е част от забавлението. Сещам се как като бях на 16 години един батко ме разхождаше безцелно с тунингованата си кола из града и това било среща. Полафихме на капака и почна да се опитва да ме натиска. Още се изприщвам като се сетя. Та затова се чудя и възрастни хора ли го правят.

# 131
Наскоро, макар и по друг повод, позната проплака - ама къде отидоха истинските мъже. Вече имам отговор на този въпрос Joy
В БГ мама са май?

# 132
Хммм безцелна разходка с кола до някое хубаво място с гледка към града, звучи като супер приятно прекарване. Дори и разходка в парка /пеш/ и бира на пейка, пак си е супер. Не знам защо да не е ОК. Кое е ОК? Само ресторант ли?

# 133
В БГ мама са май?
Абсолютно! Е, едва вчера разбрах, но като ми толкова акълът да не мятам по око на темите… Joy

# 134
  • SF
Е, каузата, с която се заехте, е добра, но аз трябва да поема инициативата в друга посока така че това е ваша работа.

Да, да, така е. Знам, че ще поемеш в друга посока. Дано да е по-скоро.

Общи условия

Активация на акаунт