Самотата при жените

• 15 646
  • 198
  •   1
Отговори
# 195
Аз бях в подобна ситуация с бившия - дори да направиш опит да се защитиш и аргументираш свое решение за ежедневието ако щеш, мнение или разбиране за живота, оно те залива с гръмогласна и продължителна лавина от обвинителен монолог, намесвайки семейството ти, родителите ти, целия ти живот преди него, всичките ти житейски решения и личността ти като цяло.
Скрит текст:
Не знам......на мен ми звучи много тъжна.
Ясно е, че силно персонализирам.
Тук не пишеш ли за бившия си? Да, голямо бижу.

# 196
Аз бях в подобна ситуация с бившия - дори да направиш опит да се защитиш и аргументираш свое решение за ежедневието ако щеш, мнение или разбиране за живота, оно те залива с гръмогласна и продължителна лавина от обвинителен монолог, намесвайки семейството ти, родителите ти, целия ти живот преди него, всичките ти житейски решения и личността ти като цяло.
Скрит текст:
Не знам......на мен ми звучи много тъжна.
Ясно е, че силно персонализирам.
Тук не пишеш ли за бившия си? Да, голямо бижу.

И ти си права, но така е бил с мен. С друга може да е друг.

# 197
Nephrite, не исках да прозучва нападателно. Просто най-вероятно няма да е различен.

# 198
Я се стягай. 3 години да хленчиш по нещо което не е било писано да е твое. Живота ще ти изтече. Хубав е живота. Има и низини и височини. Не си губи времето. Точният човек те чака там някъде и колкото повече хленчиш по старата любоФ толкова по късно ще сте заедно.
Успех и не се обръщай назад. Живей във настоящето а не в миналото.

Общи условия

Активация на акаунт