Самотата при жените

• 15 658
  • 198
  •   1
Отговори
# 165
Ламия от Сексмисия трябва да влезе в тази тема, ще си докаже докторската теза.

# 166
  • София
Принципно, да, Есме.
Но понякога "дивото зове".
Ти не си ли имала случай с някой да имаш такава химия?

Имали са, но няма да си признаят. То в крайна сметка това е целта на тия срещи, да имат после извинение пред социума си ( приятелки и подбнони ), че не са преленно лесни. А като си има химия, си им тупти отдоле и мира не им дава.

Revoker, хората се отличават от животните. Контролират си нуждите.

Не точно. Животно в теб взима решението, а мозъка ти го рационализира после. Колкото си по-умен, толкова повечете те бива в рационализацията. Разбира се имаме самоконтрол, но и той е до време. Например, мога да се заинатя и да си задържа дъха без да дишам. Колко време ще изкарам без въздух !?

В какъв смисъл не те бива в срещите?
Не можеш да общуваш с жената ли?
Че то така се засилва и изгражда и "напрежението," и желанието за другото - с общуването.

Не знам как да ти го обесня кратко, но просто не ме бива. Бива ме в общуването с жени и в изграждането на напрежение, но в срещи тип - ресторанти, театър и тем подобни съм много зле.  Както Esmee написа по-горе, че за нея е важно как мъжа чете афишите - ако има някой дето да ги чете по грешния начин, това ще съм аз. Checkered Flag

# 167
Лъвица, а какво правиш, ако сексуалността ти толкова се "отвори" по време на срещата, че "не издържаш", и искаш да я изконсумираш? Че така, де било ти е самoтно толкова седмици, месеци и т.н. в тон с темата. Grinning
Ти пък! Как забрави темата за секс бъдитата?! Там беше подробно обяснена тази питанка.
ПП - Лъвица, сори, нищо лично към теб. Ползвам само адресирания въпрос.

# 168
  • SF
[

Не точно. Животно в теб взима решението, а мозъка ти го рационализира после. Колкото си по-умен, толкова повечете те бива в рационализацията. Разбира се имаме самоконтрол, но и той е до време. Например, мога да се заинатя и да си задържа дъха без да дишам. Колко време ще изкарам без въздух !?

Това пък какво общо има с темата?
Водиш някакъв откачен паралелен разговор с мене, базиран на някакви допускания, но реве за модератор.
Не може да пишеш, сякаш ме познаваш, какво бих направила... Върни се и си редактирай поста.
Ако не го направиш, ще помоля модератор да почисти. Не те познавам  и не съм съгласна да пишеш  мнение, ползвайки името ми.

# 169
  • Out of the Mix
Луудс, много точни добавки. Hands Ok Hand
Така, де, и мълчанието говори, и ни е ясно.
Въпросната не може да води нормален разговор, и си я представям мега истерична и сприхава (има още няколко, които подминавам, но продължават да ме цитират и нещо да ги сърби), и какво ли не.
Една жена трябва да има нисък праг на раздразнение (в проценти се мери, 4-8%), за да е добра партньорка. Харесвам спокойни жени, уверени, знаещи и можещи, кротки, женствени, без резки движения, ръкомахания и високо говорене.

Ели, едни и същи са общо взето житейските, злободневни теми, които са обсъждат и всичко е един кръг - секс, пари, жени, мъже, кариера, деца. Забравил съм, можеш да припомниш, ако ти се пише и занимава. Simple Smile

# 170
  • София
Лъвица, а какво правиш, ако сексуалността ти толкова се "отвори" по време на срещата, че "не издържаш", и искаш да я изконсумираш? Че така, де било ти е самoтно толкова седмици, месеци и т.н. в тон с темата. Grinning
Ще отидете ли след кафето, хапването, разходката някъде, защото нали няма да го правите в парка. Е, може да се мляскате, няма лошо, ама малко като тийнове ще е?

Не мисля, че ми се е случвало на първа среща. Но ми се е случвало на 3-та може би. Ами... Сдържах се Joy Много, много трудно. Казах му да си ходим (бяхме у тях), иначе нямаше да се спра. И той се съобрази, въпреки че му беше ясно. Иначе нямаше да се размине работата Joy Попринцип не смятам, че има нещо лошо, и на първа среща да му се прииска на някого. Разбира се, предполагам шансът да бъде приет несериозно е по-голям така, но всеки си преценява риска. Аз се старая да правя това, което чувствам за правилно към момента и каквото стане. Ако е точният човек, ще ме разбере правилно Wink

# 171
В онази тема се развиваше теза, че жената може да ходи на срещи, имайки в същото време секс бъди. Така няма да я води нагона, а разума, при избора Wink

# 172
  • София
По-скоро, че няма да я води отчаянието Wink Но не виждам връзката със сегашната тема.

# 173
Ако се съглася с теб, Лъвица, връзката със сегашната тема е повече от очевидна - авторката е отчаяна, ние имаме лек срещу отчаянието Wink

Иначе, исках просто да сваля розовите очила на Revoker Simple Smile
... а какво правиш, ако сексуалността ти толкова се "отвори" по време на срещата, че "не издържаш", и искаш да я изконсумираш? Че така, де било ти е самoтно толкова седмици, месеци и т.н.

# 174
  • Out of the Mix
Елифче, за кое розови очила?
Може да съм имал някакви допреди 10-15 г., като много млад, но сега не смятам. Simple Smile
По-скоро напротив, мега отворен и широкоскроен съм до ниво запознаство, леко да се случва всичко и т.н.
Вече за сериозни неща натюрела ми не позволява да съм с каквито и да е очила и капаци. Simple Smile
Един, два пъти съм се запознавал с жени със секс бъдита, които си казват, защото виждат, че ако не си кажат, просто биха олекнали в очите ми, така де точни и коректни трябва да сме от началото кой за какво се бори и какво иска, търси. Не е моето това, и летвата винаги е била, или влизаме във връзка, къса всякакви други отношения, или сме дотук. Но това не е било тенденция при мен, а изключения. И сега съм на това мнение.
Иначе всичко е до психика и самоконтрол, както и нагона. Съгласен съм, Лъвица. Че то и на мен ми се е случвало, даже много често. Дори и в момента съм в някакво такова положение. Случайно се заприказвахме покрай колите с една колежка по марка и модел, химията очевадна, но момичето е прясна майка. Сега няма да й развалям семейството. Не е от форума, да не тръгнат клюки. JoyRelieved

# 175
Затова са срещите, за да си направи човек реално впечатление. Мен като цяло не ме бива особено по срещите и затова гледам да ги прескоча максимално бързо и да минем към съществената част.

Това - ок, ама не ги разбирам много тия "слепи" срещи с някой от интернет. В повечето случаи предварителната представа е доста грешна, а така просто да излизаш с някой непознат.....не знам. Обикновено повечето хора работим с други хора, имаме хобита, спорт. Навсякъде има жени/мъже, изборът е толкова голям, че не виждам смисъл от онлайн запознанства. Да не говорим, че запознанството в социални мрежи изисква известно време да има писане, което е адски безсмислено.  

Ако ме покани у тях на първа среща, в най-добрия случай ще реша, че иска само секс, в най-лошия, ще се притесня за сигурността си.
Може пък да иска да те впечатли с хубав и уютен дом, където да имате по-приятна среда и атмосфера за общуване - лека музика, осветление, спокойствие а-у. Може да иска да скъсите малко дистанцията помежду ви, без непременно да има секс. Все пак трябва да има някакъв buildup на отношенията преди секса, за да е по-добър и самия той Wink

# 176
Не всяка пуска на първа/втора среща, а и аз също предпочитам няколко неутрални срещи навън, на кафе, на разходка или нещо друго да мога да си изградя някаква реална представа какво представлява жената преди да се почне със секса. Много пъти ми се е случвало да мине добре първата среща, после да си преценя на спокойствие, че няма да я бъде и да няма втора, или на втората само да го затвърдя това впечатление.
Наистина не разбирам какъв е този напън още на първата среща да завърши в хоризонтално положение. Има си време, ако се получат нещата ще има от всичко по много.

# 177
Rf22, напълно съгласна съм с мнението ти. Обаче това ме озадачи:
Много пъти ми се е случвало да мине добре първата среща, после да си преценя на спокойствие, че няма да я бъде
Какво "обръща нещата"? Rolling Eyes

# 178
  • Out of the Mix
Reagan, няма слепи срещи от 20+ г. от времената на MIRC, ICQ. Даже тогава се "мъчехме" с някакви пикчета с "дигиталните" фотоапарати.
Разбира се, ако ежедневието ти е постоянно срещи, каквото беше моето допреди Пандемията, ок.
Онлайн вече предпочитат все повече хора, особено по-младите 25-35 г.
Ако чрез Фейсбук, или някакви такива платформи, виждаш някой, четеш в какви групи участва, какво го вълнува, грамотен ли е, другото е лесно - "здравей", две приказки, ако сте на една вълна, супер, ако не next.

Давам пример отпреди 30 мин. - > в една група във Фейсбук някаква дама пише нещо, цъкам й на профила, изглежда мой тип, самостоятелна, без деца и т.н. Не съм решил, не съм й драснал нещо в контекст във връзка с темите в групата, в която участваме, и разговорът тръгва, ако е отворена за отношения, запознанства. Дори да не е, може да се изненада, и да й се заприиска. Wink

Ако сте от един град е много по-лесно, веднага някъде на кафе. Двама души, които са свободни за мен няма никакъв смисъл да се протаква, каквото и да било. Ок, не веднага, но да кажем след няколко дни, седмица комуникация, нормално, особено зрели хора 30+, какво да протакват?
Не ми е безсмислено да ти кажа, защото се прави в промеждутъците ти от време между работни задачи, хобита, срещи и т.н.

Естествено, че вкъщи ми е най-комфортно, чисто, подредено, спокойно и т.н., и се предполага, че при всеки е така.
А не да "впечатляваш" с каквото и да било. Аз искам жената да ме впечатли, личността й, физиката й, да й сече пипето, да има интуиция, усет, уравновесеност и т.н., не натруфеност, показност и т.н. Simple Smile

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 12:31 от Revoker

# 179
  • София
Може пък да иска да те впечатли с хубав и уютен дом, където да имате по-приятна среда и атмосфера за общуване - лека музика, осветление, спокойствие а-у. Може да иска да скъсите малко дистанцията помежду ви, без непременно да има секс. Все пак трябва да има някакъв buildup на отношенията преди секса, за да е по-добър и самия той Wink

Може, но ако е адекватен, ще се сети, че аз вероятно ще си помисля друго Wink

Ако се съглася с теб, Лъвица, връзката със сегашната тема е повече от очевидна - авторката е отчаяна, ние имаме лек срещу отчаянието Wink

По спомен авторката каза, че не й допадат такива отношения. В друг случай иначе да, можеше да й подейства освежаващо. Но пък ако е отчаяна, рискува да се влюби, или да си въобрази влюбване, та и по тоя параграф може да не е добра идея.

Общи условия

Активация на акаунт