Самотата при жените

• 15 658
  • 198
  •   1
Отговори
# 150
  • Paris, France
Ако ви поканят на първа среща у тях, как ще го приемете? За мен е червен флаг.

Канили са ме и съм ходила. Не съжалявам. Прекрасно беше. Мъжете, обаче, бяха познати или приятели на мои добри познати и приятели. У непознат, срещнат в интернет няма да ида.

# 151
Аз винаги бих предпочела разходката като първа среща. По възможност -дълга. Проличават си много неща: отношение към движението, децата и животните, култура и мироглед. Поне знаех какво да очаквам, ако някой се запъхти и размрънка на 10-тата крачка, развика се на някое дете, срита някое куче, оплаче се, че му е студено, предложи ми секс в храстите, хвърли си дъвката на земята или помъкне два тона джънк със себе си, та да не примре от глад. Всъщност знам- че ако се случи, както се е и случвало, такъв от мен нищо не може да очаква.
+1
Отношението към движението е и отношението към живота. Всеки човек има уникална походка и по нея можеш да прецениш дали би бил подходяща партия за теб. Но за съжаление повечето хора предпочитат заведенията.

# 152
  • София

Аз лично каня жените вкъщи, когато ми спечелят доверието и съм ги харесал достатъчно. Понякога се случва на първа среща, понякога даже преди първа среща. Разбира се, всяка жена си преценя и е съвсем ОК да ми откаже.

Случвало ми се е да съм на среща с момиче и тя да мирише на куче, защото си има куче у тях и явно се беше отъркала добре с него. Харесвам животните, но като не мирише на жена .. няма да има покана за вкъщи.

Другите места за срещи пък дават други възможности за наблюдение и опознаване.
Защо? - ако отидете някъде да ядете, няма да получиш ценна информация за предпочитания, възможности, мироглед и ползване на дъвки? А ако добавите и кино - начина, по който чете афиша, филмите, които подбира, мястото - късоглед ли е, дългоглед ли е, в киното пази ли тишина, филмът ли го интересува, на телефона ли си цъка, хрупа ли пуканки, чипсчета, сосчета, кола, всичко за по 25-30 лева или си ги внася отвън, без да му дреме.

Много интересно какви неща ти правят впечатление и ги считаш за важни за едно опознаване. "как чете афиша!?" По колко различни начина може да се чете .. от ляво на дясно и толкова. Все пак не е хайку, че да става за четене в 4 различни посоки, или може би имаш предвид да го чете викайки пред киното.

Мене ме интересува и как си е подредил апартамента, ама ако му кажа да ме води у тях, дали няма да ме разбере неправилно?

Ако първият път не те разбере правилно, ще идеш пак след наколко дена да видиш дали не ги е пренаредил мебелите.

# 153
  • SF
Шанс да направиш първо впечатление имаш само веднъж.
Като онази с кучето. Покани ли я пак след няколко дни да я помиришеш отново?

# 154
  • Out of the Mix
Скрит текст:
Аз винаги бих предпочела разходката като първа среща. По възможност -дълга. Проличават си много неща: отношение към движението, децата и животните, култура и мироглед. Поне знаех какво да очаквам, ако някой се запъхти и размрънка на 10-тата крачка, развика се на някое дете, срита някое куче, оплаче се, че му е студено, предложи ми секс в храстите, хвърли си дъвката на земята или помъкне два тона джънк със себе си, та да не примре от глад. Всъщност знам- че ако се случи, както се е и случвало, такъв от мен нищо не може да очаква.
[/b]
Супер.
Повечето първи виждания, срещи, излизания са си с идеята "набързо", в смисъл да се видите и на 4 очи, на което да се прецени какво ще се случва между вас, и дали въобще, на кафе, бар, на по питие, в сладкарницата, в Мола. Много пъти нищо не съм искал след това, за тангото трябват двама. Друг път аз съм предлагал след взаимно приятно прекарване да продължим с нещо друго, или утре еди си какво, уикенда и т.н. То си личи, понякога декларира, но другата страна не е била 100% сигурна и й е трябвало повече време и т.н.
Какво ти се е случвало? Някой да си носи чипса и семките и да чопли, или да срита куче? Grinning
На разходка ходя или с нищо, или с малка вода, или на място отнякъде си взимам, ако ми се допие.
Все пак не говорим за 5 ч. ходене в планината. Нали говорим за приятна лека, лежерна разходка, може и след хапване за по-добро храносмилане.

Луудзман, подбирай, и няма да ти миришат на "куче". Дори не мога да си го представя.
Животните ги харесвам дотолкова, доколкото да не са ми в къщата, особено в апартамент, особено котка.
Знаеш ли кога ще ми драска по дървения масив, и не само.
В жилище, имало животни, винаги мирише след това.

Скрит текст:
Леко е частен случай, но с последната ми приятелка се запознахме по време на пандемията, началото на 2021 г.
Точно тогава имаше един прозорец, когато беше масова паника и нямаше къде едно кафе да изпиеш. Тя тогава беше на квартира. 3 пъти се виждахме служебно, налагаше се по работа да ходя до нейния офис, заприказвахме се, разменихме контакт. Още от първото ни виждане си личеше, че ще има нещо, и двамата го усещахме. Грабна ме с невероятната си коса, очи и усмивка, леко общуване.
След около седмица писане, не постоянно, основно за 2-3 ч. вечерно време, защото се работеше през деня решихме да направим заветната "първа" среща. Беше ден събота и валеше, буквално нямаше къде да излезем. Бъзикахме се или в колата, или под някое дърво някъде да се намокрим на кокошки. Simple Smile
Покани ме в тях да хапнем и да поговорим. Отидох без никакви задни мисли и за "нещо повече" на всяка цена, въпреки симпатиите, в смисъл исках постепенно да се случват нещата, не от вратата за краката. После имаше и от това. Simple Smile А другото е история.

В никакъв случай не бързам с гостенките, поради много причини.
По-добре да направим един, два маратона, разнообразен уикенд с излизане и движение навън, може за 1 вечер някъде, ей го Боровец примерно, па след това, ако всичко е ок, лесно ще започнем да си гостуваме, ако толкова не можем един без друг.

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 09:58 от Revoker

# 155
  • София
Шанс да направиш първо впечатление имаш само веднъж.
Като онази с кучето. Покани ли я пак след няколко дни да я помиришеш отново?

Спрях тотално да ѝ пиша - т.е. тотален игнор. Не беше проблема само в миризмата на куче. В крайна сметка, това се оправя с едино къпане с шампоан примерно. Имаше и други неща, които ме отблъснаха, иначе какво да ви кажа на снимките в тиндъра си беше доста прилично. Спокойно нещо средно от типа на 5 от 10. За съжаление се оказа, че е по-дебела от колкото е на снимките, гласа ѝ беше гаден и писклив. Затова са срещите, за да си направи човек реално впечатление. Мен като цяло не ме бива особено по срещите и затова гледам да ги прескоча максимално бързо и да минем към съществената част.

# 156
  • София
Пък после мъжете нямали големи претенции Laughing

# 157
  • Out of the Mix
В какъв смисъл не те бива в срещите?
Не можеш да общуваш с жената ли?
Че то така се засилва и изгражда и "напрежението," и желанието за другото - с общуването. Иначе ще е секс за спорта. Е, освен ако не е това целта на срещата, за едното.

# 158
Ще си помисля, че може би гостоприемен, но и доста вероятно  - пресметлив.
Но неканене у тях изобщо, би било сериозен червен флаг, че вероятно крие нещо или има нещо смущаващо там.

# 159
  • София
Ако ме покани у тях на първа среща, в най-добрия случай ще реша, че иска само секс, в най-лошия, ще се притесня за сигурността си. Изключение са хора от приятелска компания, с които се познаваме предварително и от доста време.

# 160
Пък после мъжете нямали големи претенции Laughing

Оставям настрана миризмата на куче, щото не ми се разсъждава къде и как се е търкала в това куче, щото и аз имам куче, нали….
Това другото не са даже никакви претенции, просто жената не му е приятна.

# 161
Няма мъж-жена. И аз не понасям човек да ми мирише на куче.
Не като да не съм имала гаджета с кучета и то огромни. Къпане и пране му е майката.

# 162
  • Out of the Mix
Лъвица, а какво правиш, ако сексуалността ти толкова се "отвори" по време на срещата, че "не издържаш", и искаш да я изконсумираш? Че така, де било ти е самoтно толкова седмици, месеци и т.н. в тон с темата. Grinning
Ще отидете ли след кафето, хапването, разходката някъде, защото нали няма да го правите в парка. Е, може да се мляскате, няма лошо, ама малко като тийнове ще е?

# 163
  • SF
Revoker, хората се отличават от животните. Контролират си нуждите.

# 164
  • Out of the Mix
Принципно, да, Есме.
Но понякога "дивото зове".
Ти не си ли имала случай с някой да имаш такава химия?

Общи условия

Активация на акаунт