Самотата при жените

• 15 685
  • 198
  •   1
Отговори
# 135
  • Out of the Mix
Манди, не те разбирам, или специално защо на това трябва да се обръща внимание, но специално за теб се върнах да се прочета пак и видя точно какво съм искал да кажа, че все пак е форум, и в доста ситуации другият може да не разбере точно какво се има предвид.

Разбрах, говориш конкретно за първа среща.
Отново - както се разберат двамата и им е комфортно. Няма правила.
Принципно, ако сме от София и двамата, най-често се прави среща на неутрално място в центъра, примерно, кога просто на кафе и раздумка, кога хапване някъде вечерно време, или на бар нещо по питие. От второто много неща можеш да разбереш за даден човек.

А разходките пеша и колата, ги споменах, като част от пейзажа на опознаването и виждането, не знам кое не е ясно. Simple Smile  Примерно на 3-та, 5-та среща те взимам и отиваме еднодневно на разходка до Боровец, хапваме, разходка, и се прибираме.

Един път да съм съгласен с Мая. Simple Smile
Само че не съм пейкаджия с кенче в ръка, не е моето, да държа бира навън, в ръка, освен ако не сме седнали някъде на кръчма, или каквото. А и много много не пия. Иначе разходки в парка редовно.

# 136
  • SF
Ако хората не се познават, е добре първите срещи да са по-неутрални и някак "общоприети". Може би хубаво кафене в центъра на града, масов ресторант, кино.
Може да се окаже, че единият не е подготвен като екипировка за екскурзия на планина или точно в момента някоя травма да е налице.
А пък седенето по пейки и пиенето на бира, купена от минимаркетчето, аз бих приела като тест, на който ме подлагат - навита ли съм да оценя малките неща в живота или държа непременно на луксозен ресторант с кухня гурме.

# 137
  • София
Най-неутрално би било първа среща на питие в бар или кафе, без вечери и пр. сложни работи със сметки и т.н., на която кавалерът да почерпи. И една разходка след питието, ако приказката е вървяла добре, някъде на оживено място.

# 138
  • SF
Да, нещо такова имах предвид, освен ако хората не се познават предварително и не са наясно, че и двамата ще дойдат със скъпи коли, ще са облечени изискано, няма да ги притесни каквато и да била сметка. Или пък и двамата вече знаят, че обичат да ходят само на проверени, луксозни места, с пиколо и паркинг и т.н.

# 139
Хммм безцелна разходка с кола до някое хубаво място с гледка към града, звучи като супер приятно прекарване. Дори и разходка в парка /пеш/ и бира на пейка, пак си е супер. Не знам защо да не е ОК. Кое е ОК? Само ресторант ли?

Да де, ама ти си представяш безцелната разходка в Лос Анжелис и гледката към него от хълма на Холивуд, а той си представя да те закара до Вакарел и да гледате отгоре към Казичене.

# 140
  • Out of the Mix
Хаха, Боверик разсмя ме. Smile
Кой какви фантазии има, той си знае. Реалностите в БГ са си реалности в БГ.
Между другото има супер местенца, не подценявай. Wink
Не знам, ама дори сам човек да си мръдне някъде, да разтуши, да си покара, на мен лично много релаксиращо ми действа, дефиленца, завойчета, природа.
Особено сега юли-август, като е празна София и околията. Всекиго е в Гърция основно, някои на Черно море.
Мда, и сентенцията е, че са важни хората и с кой си, не толкова къде, въпреки че по дупки и кофти места не ходя, но това е отделна тема.

# 141
Нищо не ми говори това. Не живея в София, не съм наясно. Може пък да е хубава гледката, знам ли....
В моя град има много хубава панорамна гледка към целия град. Особено на Нова Година е сууууупер яко да гледаш в 00ч фойерверки. Супер вълнуващо и магично, а не струва нищо, освен 2 кинта бензин и някой трезвен да те закара Joy

# 142
Със сигурност има романтични хора и от двата пола. Преди няколко месеца мои познати се сгодиха и предложението беше наистина страхотно. Който има желание и креативност, може да направи много красиви във всеки един смисъл неща, независимо от бюджета, с който разполага. Според мен просто много хора се страхуват да показват как се чувстват спрямо тези, които обичат, защото си мислят, че това ги прави да изглеждат слаби. Или пък просто нямат въображение и не им се занимава. Което е малко тъпо...

Imsoconfused, кое те кара да се чувстваш неуверена? Външен вид, доходи, социалният ти кръг, самата комуникация с конкретни хора?

# 143
Прекалено много разсъждаваш за глупости. Облечи си една рокля на цветенца и излез навън, докато е още топло времето. Ако до час след разходката няма поне пет мъжки физиономии, залепени за съдържанието под роклята, да ме прекръстят на Хасан. Самочувствия, себезатваряния и тем подобни неща ги остави на лайф коучовете, инфлуенсърите и прочее новоизлюпени тарикати.
п.п. И си смени никнейма.

# 144
  • Out of the Mix
Прекалено много разсъждаваш за глупости. Облечи си една рокля на цветенца и излез навън, докато е още топло времето. Ако до час след разходката няма поне пет мъжки физиономии, залепени за съдържанието под роклята, да ме прекръстят на Хасан. Самочувствия, себезатваряния и тем подобни неща ги остави на лайф коучовете, инфлуенсърите и прочее новоизлюпени тарикати.
Хаха, браво така се прави, една жена да знае как. Joy
Но и мъжът трябва да я забележи, да не е блейка, и да й каже "здравей".
Въпреки че много от сегашните жени могат и си взимат, каквото искат - те заговарят.

# 145
Хаха, браво така се прави, една жена да знае как. Joy
Но и мъжът трябва да я забележи, да не е блейка, и да й каже "здравей".
Въпреки че много от сегашните жени могат и си взимат, каквото искат - те заговарят.
  Ако бях жена, нямаше да давам подобен съвет Smiley

# 146
Аз винаги бих предпочела разходката като първа среща. По възможност -дълга. Проличават си много неща: отношение към движението, децата и животните, култура и мироглед. Поне знаех какво да очаквам, ако някой се запъхти и размрънка на 10-тата крачка, развика се на някое дете, срита някое куче, оплаче се, че му е студено, предложи ми секс в храстите, хвърли си дъвката на земята или помъкне два тона джънк със себе си, та да не примре от глад. Всъщност знам- че ако се случи, както се е и случвало, такъв от мен нищо не може да очаква.

# 147
  • SF
Другите места за срещи пък дават други възможности за наблюдение и опознаване.
Защо? - ако отидете някъде да ядете, няма да получиш ценна информация за предпочитания, възможности, мироглед и ползване на дъвки? А ако добавите и кино - начина, по който чете афиша, филмите, които подбира, мястото - късоглед ли е, дългоглед ли е, в киното пази ли тишина, филмът ли го интересува, на телефона ли си цъка, хрупа ли пуканки, чипсчета, сосчета, кола, всичко за по 25-30 лева или си ги внася отвън, без да му дреме.
Мене ме интересува и как си е подредил апартамента, ама ако му кажа да ме води у тях, дали няма да ме разбере неправилно?

# 148
Ако ви поканят на първа среща у тях, как ще го приемете? За мен е червен флаг.

# 149
  • SF
Червен флаг, че те иска или че е закъсал здраво?

Общи условия

Активация на акаунт