Самотата при жените

• 15 654
  • 198
  •   1
Отговори
# 180
Rf22, напълно съгласна съм с мнението ти. Обаче това ме озадачи:
Много пъти ми се е случвало да мине добре първата среща, после да си преценя на спокойствие, че няма да я бъде
Какво "обръща нещата"? Rolling Eyes
Не ме грабва просто, не мога да го опиша точно, или не ми е харесала достатъчно без да е имало нещо конкретно да ме отблъсне в момичето. Опитвал съм да развивам такива отношения до връзка с надеждата, че ще се случат нещата, но с времето се превръщаше в някаква мъка за мен и за това се научих да ги отсявам още след първа среща или дори и преди това.
Проблемът си беше в мен, макар че тогава не го осъзнавах напълно. В онзи период не бях преживял голяма несподелена любов, което блокираше всякакви опити да започна начисто нови отношения . Все пак се получи накрая, но след много неуспешни опити.
Така че не го мислете толкова, когато се случи нещо подобно може да има безброй причини и повечето да нямат нищо общо с вас. Просто продължаваш със следващия/следващата.

# 181
Аха. Помислих, че на срещата ти харесва, пък след това хладнокръвно и аналитично премисляш и решаваш, че не ти пасва. За мъжете, доколкото съм чувала, такъв подход не е характерен.

Лъвица, пошегувах се за предложението към авторката. Аз не съм 'за' секс бъдитата, та няма как да убеждавам другиго.

Аз искам жената да ме впечатли, личността й, физиката й, да й сече пипето, да има интуиция, усет, уравновесеност и т.н., не натруфеност, показност и т.н. Simple Smile
Голяма заявка. Дали обаче такава жена ще е съгласна ти да си "капитанът" винаги?

# 182
  • Out of the Mix
Скрит текст:
Аха. Помислих, че на срещата ти харесва, пък след това хладнокръвно и аналитично премисляш и решаваш, че не ти пасва. За мъжете, доколкото съм чувала, такъв подход не е характерен.

Лъвица, пошегувах се за предложението към авторката. Аз не съм 'за' секс бъдитата, та няма как да убеждавам другиго.

Аз искам жената да ме впечатли, личността й, физиката й, да й сече пипето, да има интуиция, усет, уравновесеност и т.н., не натруфеност, показност и т.н. Simple Smile
Голяма заявка. Дали обаче такава жена ще е съгласна ти да си "капитанът" винаги?
Mога да се усмихна само, Елиф. Ето - > Simple Smile
Ще коментирам и към rf22 отговора ти, ако нямаш против.
На срещата може и да ми е харесала. Първите няколко дори, седмици, месец общуване. Важи и за нея.
После да излезе нещо, което да обърне каручката. Затова има период на опознаване, преди следващи стъпки.
Излизанията, сексът, разходките и всичко съпътсващо са налице от самото начало. После накъде ще поемат отношенията никой не може да знае предварително. Аз изненади не обичам, а предвидимост доколкото може да има жената, да не се залъгваме и да си играйкаме. Това не означава да ни е скучно, колкото и субективно да е. Правим си живота хубав заедно, това е идеята - във връзка, отношения да ти е по-добре, отколкото сам. Защото повярвай прекрасно ми е сингъл, и винаги ми е било. Имам си интереси, надграждам си и си живея живота. Wink

Дали ще е съгласна да съм капитанът винаги в ситуации и по принцип лидерът, водещ в отношенията, или винаги завинаги (till death do us part), защото има  разлика? Wink
Колкото и да ми е такъв натюрелът в последната ми връзка имаше баланс, и ми беше добре. Аз си "копах" по моите отговорности, и задачи, тя по нейните, някои заедно. Човек сякаш има нужда и да бъде отменян понякога. За това се казва партньорство. И честно казано мъж и жена, обединяващи сили, ръце и акъл, могат заедно повече да посигнат, отколкото сами, защото и любовта дава криле, няма какво да се лъжем, едно стимулче такова под лъжичката. Relieved

# 183
Здравейте!
Темата не е пързалка. Много обезверена, тъжна и неразбрана се чувствам, и имам нужда от съвет.

Близо до 30-те си съм. Необвързана. От доста време. Последната ми връзка беше много трудна за мен - накратко: инвестирах много чувства, поради което сега се чувствам празна и неспособна да изпитам същите емоции към друг, нов човек. Не можа да просъществува връзката ни поради друг човек, но не мисля, че тези подробности са важни. Дълго боледувах раздялата (вече 3-та година). За тези три години не можах да създам връзка. Занимавам се много активно със себе си - уча, имам професия, хобита. Не съм затворена вкъщи. Но след като връзката не се разви в моя полза усетих, че самочувствието ми е наранено. Попринцип съм скромен човек, не се изхвърлям и показвам пред околните. Предпочитам сами да ме опознаят и открият хубавите ми страни. Но от раздялата насам усетих, че се затварям, по - трудно комуникирам с противоположния пол и се срамувам дори (свенливо), нещо което никога не ми е било присъщо. Винаги съм била отворена и комуникативна.
Относно трудностите в създаването на връзка - обикновено когато някой се опита да общува с мен - отворена съм и давам шанс, но при срещи с връстници усещам, че трудно се напасвам към тях и по-често се отказвам от задълбочаване на отношенията просто защото не чувствам, че “ми пасват”. Масата връстници не чувствам, че ми пасват интелектуално, с риск да прозвучи претенциозно… просто не мога да си представя да обвържа живота си с някого, който се вълнува от нищо повече от външният си вид, няма цели, мечти…
Тенденциозно наблюдавам, че имам увлечения към по-възрастни от мен мъже - с разлика в годините от порядъка 15/20 години. Не знам те дали ме забелязват и дали го усещат, не си позволявам да съм фамилиарна с такива мъже, да не помислите, че тичам да им се предложа… просто усещам, че именно по - възрастен е по - вероятно да отговаря на менталните ми, емоционални и душевни ако щете нужди.
Много съм объркана. Връстничките ми си имат приятели, някои семейства, че и разводи вече. Не искам да бързам, знам, че не всичко е на всяка цена, но усещам, че ми липсва някой до мен…
Опитвам се да намеря недостатъците си, но общо поглеждайки се не бих казала, че имам огромни такива - обличам се стилно, прилична физика, нямам визуално отблъскващи фактори… Умея да общувам, тактична съм, деликатна.

Отраснала съм в добро семейство, нищо не ми е липсвало. Просто в по - възрастните откривам това, което търся като опит, отношение, знания. Иска ми се мъжът ми да е този, който да ме мотивира и от който да уча, да искам да съм по-добрата версия на себе си и да се стремя, а не да съм в ролята на нечия майка и да възпитавам кога къде и какво е позволено или не…

Хм, направо ми идва да те запозная с моя бивш семеен партньор.......мисля, че много бихте си допаднали.
Стига да успееш да преглътнеш факта, че има бивша с която отдавна (ама много отдавна) няма отношения, както и дете.
Ако се престрашиш, пиши ми на лични.
Ще подскажа как да се запознаете и ще се оттегля.
Аз си имам свой личен живот, не се тревожи.
И дете си имам, и изобщо се интересувам единствено от себе си.
Но искам хората да са щастливи, де.......
Ако решиш, пиши.

# 184
По притеснително би било ако някой на такава възраст няма никакви бивши, не че нещо... независимо дали говорим за брак или "нелегални", както се шегува един приятел. Все е имал човек по някоя по-сериозна връзка за това време. А ако не е имал никога, аз бих имала сериозни резерви, ама много сериозни.
Житейският опит си върви и с придобити ангажименти/отговорности в повечето случаи, то иначе е просто едно непораснало дете с ЕГН като на възрастен.

# 185
  • Столичанин ама не в повече :D
По притеснително би било ако някой на такава възраст няма никакви бивши, не че нещо... независимо дали говорим за брак или "нелегални", както се шегува един приятел. Все е имал човек по някоя по-сериозна връзка за това време. А ако не е имал никога, аз бих имала сериозни резерви, ама много сериозни.
Житейският опит си върви и с придобити ангажименти/отговорности в повечето случаи, то иначе е просто едно непораснало дете с ЕГН като на възрастен.
Всъщност от личен опит се убедих в това давайки шанс на такава жена без никакви връзки и беше голяма грешка, защото вместо да оцени, че един качествен мъж я е приел с тоя сериозен багаж се опита да прехвърли собствените си комплекси върху мен. Но за щастие защото се харесвам и съм харесван, не се повлиях чак толкова, но да ако отнова попадна на подобна определено не бих бил толкова търпелив както към предишната и нейните глупости, и все пак ако харесам отново такава в интерес на истината отново бих дал шанс, но защото просто съм такъв човек (макар, че такива сме голяма рядкост).

# 186
  • Paris, France
И тъй като с мен може да се случи всичко (скоротечно заболяване, инцидент), ще съм много по-спокойна ако до него има разумна и добронамерена спътница, която да помогне на вече поотрастналата ни дъщеря в развитието ѝ към жена.

Не мисля, че млада жена би искала и за чуждо дете да се грижи, че и майката да не е в картинката или да е болна. Рано или късно си показват рогата момите. Пиша ти го като дъщеря на разведени. Сам по-лесно би се справил с отглеждането на едно дете.

# 187
Нефрит, това беше много мило от твоя страна. Ако бях на мястото на авторката, щях веднага да приема офертата. Човекът идва препоръчан, ще му знае кусурите предварително и ще е сигурна, че не е някой сериен убиец например.

# 188
Препоръката е много важно нещо в днешния свят. А и винаги е била. Друго си е - свой човек.
Ще взема да запиша в профила си телефона на бившата - за референции, при желание Wink

# 189
Аааа, моля, моля. И аз мога да дам препоръки за бившия ми. Сладкодумник, чаровник, супер в леглото, добър външен вид, обича децата, може да готви и чисти. Вземайте го! Чуден е. Само трябва да правите всичко по правилния начин. Ако сте такава "правилна", имам координати на "правилния" човек Wink
Пп. Аз съм вещица и не мога се класирам Joy

# 190
Ти да видиш, пазар на мъже! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 191
Майче, че той бил идеален бе.

# 192
Да, да. Ама аз съм НЕправилната,сеш се... Хаха Wink

# 193
Добър екзорсист може да успее да прогони вещицата, която те е обладала, и да си те вземе отново? JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 194
ОооО,не,не.
Не, не, не.
Не, мерси.
Smiling Imp

Общи условия

Активация на акаунт