Къщата на инфлуенсърите - Тема 6 (сезон 3)

• 41 695
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Илиян, певеца на "Палатка", "Тупалка".
Ъъъ... добре. Това са някакви хитове, предполагам?
Помислих да не е ... Баровеца (чийто син май наскоро участваше в Черешката).

Колкото до Васето, силно се надявам да не е стигнал до финал точно той.

# 301
  • София
Според мен Павката и Ицака малко даже много са се надценили с Арена Армеец. Това е много голяма зала, никакъв шанс да я напълнят според мен. НДК определено е по-реалистичният вариант.

# 302
  • София
Концертът е само за хората в залата. Хората лайф ще гледат само частта с къщата. Не са казвали, че ще е с гласуване, според мен ще си е пак игра, но наживо.

Ох, така си отдъхнах. Аз не знам защо разбрах друго, донасосах си. Интересно каква ще е тази игра на живо.

Аз нямам информация, но в другото предаване говорят за вот наживо, за тук нищо не са казвали още как ще е. При Алпер само споменаха за концерта, че ще е за хората в залата.

sea. Sea,
То при тях поне има сравнително популярни инфлуенсъри плюс ще раздадат покани на Сандев и Стела, Мъци, Йоан и тн. и децата ще искат веднага да отидат да се видят със своите любимци.

Диви и красиви обаче не знам как ще успеят и те са в същата зала, обявили са Дичо и Диан Соло, но ми се струва трудна задача.

# 303
  • София
Диви и красиви ще са в НДК.

# 304
Доколкото знам големи наеми се плащат за тези зали, и за НДК Зала 1, и за Арена София.  На час по не знам си колко хилки.  А те ще правят и репетиции, ще им трябват поне 2 дни за оборудване и проби.

Зала 3 на НДК (горе) е по-реалистичен вариант за Къщата. Но.. те си знаят.

# 305
ДиК ще имат гласуване и разбирам защо ще имат публика на живо и стрийм.
За къщата ако ще излъчват просто финала няма смисъл. По хубаво в кино зала.
Ако ще е игра... Каква ли ще е? Ако пак ще стоят около кутия то може да продължи и три дена. Ако ще е нещо състезателни, то ще има ли пространство да я направят тази конструкция.
Аз залагам, че и тук финала ще е с гласуване.
Силно се надявам до декември да не ни е втръснало от стратези, голи задници и плюене.

# 306
  • София
Като започнат сега всичките ТВ предавания, не знам колко ще гледам тези в Ютуб. 😃

# 307
  • София
Около кутията може да се усложни и да приключи и за един час. Миналата година обаче имаше супер много недоволни, че играта се повтаряла, така че може и нещо ново да са измислили. Аз нямам претенции дали ще е кутията или нова игра.

sea.sea, права си за НДК, имам чувстото, че в налаото бяха обявили друго, но може и да съм омотала и аз предаванията. И все пак нека и двете да си напълнят залите. Няма да отида на финалите, но пък се радвам, че правят някакви формати и ми запълват времето в трудни моменти за мен.

# 308
Илиан и аз го знам. Антонио - не 😃

# 309
Изгледах подкаста с Алпер Чочев (гостуването на Павел и Ицака), пускаха стари кадри, от времето когато са били пубери П. и И.
Казаха, че са замисляли да има още едно риалити, любовно.. и да тръгне от септември, да върви успоредно с Къщата, но... освен, че "Диви и красиви" са ги изпреварили, а и ... не смогвали с монтажа, така че... тази година било кауза пердута. Но уточниха, че не прилича изобщо на "Диви и красиви", това, което са замислили като формат.

# 310
Лошо. Много лошо за Неделчо и компания. Аз не мога да насмогна с две (предполагам и за други е така). От есента почват още. И не знам. Според мен трябва да си помагат, вместо да си пречат.

# 311
Дано да е по-различно. На мен Д и К ми е мноого кринджаво, опитах се са го гледам, но ми е ужасно, не мога.

# 312
# 313
Гледах един подкаст, в който Кумбата си каза, че чете тук и че човек може да си направи изводи от прочетеното, а аз имам подозрения, че и Янков пише 😄 Ще видим във времето дали ще ми се затвърдят подозренията.

# 314
Казаха, че ще имат дебат, в който темата ще е "Лицемерие" - от едната страна ще бъдат Жорката и Дани, а от другата - Ставрев и Янков.
Павката ми се струва много разчупен и свеж тази година/сезон.

Общи условия

Активация на акаунт