Къщата на инфлуенсърите - Тема 6 (сезон 3)

• 41 663
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • България
Последният епизод беше по-интересен от предпоследния. Поне си приказваха, уж се разкриваха пред нас. Коцето, Кико, регионалният инфлуенсър, Виктория, Жорко, Венета, Мария, Янков не разкриха нищо особено за себе си. Разбирам ги, аз също не бих. Към този момент Коцето разказа, че е преживял домашно насилие в някой от първите епизоди, тъй че е изпълнил и последната задача. Играта ми беше много подобна на играта с кутиите, което за мен я обезмисля. Има нужда от разнообразие. Тук надградиха само образите на Алекса и Азов. Щеше ми се да чуем и Васил дали има да добави нещо повече към историята за родителите си.
Виктория ми е много куха, направо смешна. Не я намирам за красива, сори, Вики. Устните не ти стоят добре.
Като цяло поредният епизод пълнеж. Плюсът е, че имаше по-малко сценки с Янков и Валерия, минусът е, че продължихме да гледаме тъмничните обитатели.
Още по-големият минус е мрънкането за цигари.  Като непушач грам не ги разбирам. Аз например съм "зависима" от кафе, шоколад, но в такова публично предаване няма да се унижавам като 5-годишно.

# 406
  • софия
Дизи, лоши сме за самите нас. Не знам как да го обясня по ясно. На нас ни пречи, а когато човек се чувства некомфортно, това неминуемо се отразява и на средата му. Близки и приятели. Едно е да живееш с нещастен човек, друго е да имаш до себе си спокоен и доволен от живота си партньор или близък. (Не приемайте думичката нещастен буквално)
 Мда, Дани се превърна в перфектния злодей, факт. Аз също не мисля, че е "лош" човек. А сега в реала явно се чувства нападнат, има защо, но реакциите пак са му на 12 годишен. И щом и тубата не му е извинение, вече не знам, как да си обясня държанието му. Явно му трябва време да порасне. 😀

# 407
Дани изобщо не ми се вписва в ролята на злодей, та той е селският идиот или придворен шут. "Треперя" от ужас да не ме предизвика на дуел. 😂

# 408
В Чакалкаста Бубето каза, че била в комисията на кастингите, тя подбирала участниците, ти да видиш. Не само тя де...
Още по-големият минус е мрънкането за цигари.  Като непушач грам не ги разбирам. Аз например съм "зависима" от кафе, шоколад, но в такова публично предаване няма да се унижавам като 5-годишно.
И аз не съм пушач, но...  трябва да си давам ясна сметка, че влизайки в такова реалити, ако съм пушач, тези цигари  са бонус за едни, но в ущърб на други.. и наистина не е редно всички да ядат еднакво (някой употреби точно този израз), ама половината от тях да получават И цигари, а те струват доста кредити. И  Коцето малко изнагля, като каза 10 пъти, че е готов да си даде рибата, само и само да получи... не 2 цигари, а цяла кутия. За да получи 1 кутия цигари, не трябва да яде нищо цяла седмица. Но тъй като това е невъзможно, просто да бъде по-скромен в исканията. А ако не може да издържи без цигари, просто да не влиза в такова предаване.  Жорката правилно му каза, че една кутия струва супер много кредити и е невъзможно, ама егоистът си е егоист, какво го вълнува...

# 409
Освен че пишат повече мъже, пишат и много жени, които не са "мами" и такива като мен, които са "мами", но са набори на голяма част от участниците Grinning Така че донякъде успяваме да се разбираме.

хаахаха не сме първа младост вече 😂

Кефи ме Янков ,защото е естествен според мен и не прави лошо на никой

Показателно за грешната ми преценка е че другите които мислех че ще са готини са Дани и Веси, но там… 😂 😂 😂

В интернет според мен понякога като нарочат някой че е не знам си какъв  и край, както стана и с Моника мисля че, без да има кой знае какъв аргумент за това

Примерно за Анжела, която ппц не ме дразни,  но в къщата беше мн голяма “бучалка” разбирам, но понякога хората правят някой анти герой без причина

# 410

Извинете за гадния външен вид 🤪
Наистина нямаше нужда.😂

# 411
Да Цецо Предприемача се измъкна също.
Или сме слушали и след 3-тата секунда от изказването му Wink
Чух всичко. И не оспорвам нищо от казаното, разбира се. Просто ... разказаното не влиза в основната идея на тази "игра". Да кажат някакъв свой недостатък, порок и т.н. Нали го бяха направили като събрание на анонимните алкохолици. Здравейте, аз съм еди кой си - "Здравей, еди кой си" ... и да започне да казва нещо кофти за себе си, кофти случка. Няколко души се направиха на ударени и не казаха нищо отрицателно за себе си, и в Къщата, и в Д&К. (Там Ники също можеше да каже: аз съм кротък, аз съм тих, аз не си изразявам емоциите, аз съм интроверт и бла бла бла, но каза "аз съм егоист", за което... чест му правя. Не изхитря и изпълни задачата, както беше поставена)
Или Ники се измъкна, като каза нещо, което въобще не е вярно за него. И аз мога така: "Прекалено мълчалива съм и не показвам чувствата си". 😹😹😹

# 412
В Чакалкаста пак споменаха БГ мама, хахаха. А Бубето изтъкна как много коментари под клиповете в предните два сезона били против сцените с просене на цигари. И какво? Каква поука си взеха от това? В новия сезон засилиха тези сцени.

# 413
  • България
Коя е Бубето?

# 414
Жената на по-високия водещ на КнИ. Май.😁

# 415
Е кликни на Чакалкаст и ще я видиш. Приятелката на Ицака.

# 416
Аз Бубето я харесвам, ще ми е интересно да я вкарат в някой сезон. Дани също не ми изглежда злодей, но е глуповатичък. Обаче все още, дори на този етап, ми е симпатичен. Веси не особено, но не ме и дразни толкова много. Наистина имам други дразнители, мен лично Алекса ужасно ме влудяваше, след вчера ми стана жал и може би сега не ме дразни толкова.

# 417
  • Paris
Мен тя доста ме натоварва. Малко е професор Всезнайко

# 418
За няколко поколения, скромността, в която бяха възпитавани, се превърна в евфемизъм за послушание (най-вече пред "авторитети") и обезличаване. Скромността и смирението са прекрасни качества, но няма как те да бъдат налагани и изисквани външно, защото тогава се изкривяват и започват да пречат на човек. И нямат нищо общо с чувството на срам, както също беше вменявано, а са особен израз и вътрешно състояние, което се изразява в достойно поведение. И е по същество е липса на гордост и високомерие, но не значи да се отива в другата крайност, където човек трябва да принизява себе си и се старае да е винаги съгласен, незабележим и неотчитащ собствените си качества - и добри и лоши.

Азов е един от малкото, които наистина разкриха нещо по-дълбоко от себе си и на всичкото, отгоре беше точно по заданието. Което за мен значи и че от криворазбраната скромност е започнал да се отървава.

# 419

Извинете за гадния външен вид 🤪
Наистина нямаше нужда.😂

1.Колежката си мислеше че съм Янков и сам си го “лигавя”, за това дадох снимката, не че съм мн красив

2. Имаше ли нужда да се правите на интересна, когато си дадох мнението, в което даже не хвалих Валерия, която все още ми е неутрална 🤔

Общи условия

Активация на акаунт