Къщата на инфлуенсърите - Тема 6 (сезон 3)

• 41 665
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Аз за последен пък ще кажа, че важни са аргументите. Все пак се замисли върху това, което Азов каза и в контекста на участието му в предаването.
И да се замислям, то може да е вярно, но е леко хлъзгане от основното правило.
Сега наблюдаваме много интересно явление. Сигурно всички жени, пишещи тук са съгласни, че "скромност" е положително качество и  заобикалят умишлено факта, че Тодор се направи на ударен в играта и можеше да каже наистина някакво отрицателно качество за себе си, но понеже са повечето тук са му от фенклуба, сега носят от 9 дерета вода, за да докажат колко не съм аз прав, а той много правилно си е изпълнил задачката. Пълна нелепица.

Виж сега, за да бъдат отворени хората към мнението ти, трябва и ти да подходиш по същия начин. Процесът е взаимен. Обективно погледнато, ако първото не те е удовлетворило, то какво да кажем за второто, което споделих? За злобата към жените, насъбрана(поне така си го обяснявам), поради факта, че важни представители от женския пол за мен(майка ми и сестра ми) са напускали живота ми в ранна възраст? Даже "злоба" не е правилната дума, лош подбор от моя страна. По-скоро разочарование. Това за мен, определено е негативно, но смея да твърдя, че към днешна дата успешно съм се преборил с него.

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 12:44 от todor.azov

# 391
  • България
Аз пък съм на средната възраст на повечето участници в това предаване.

За мен скромността също е нагативно качество. Учили са ме да съм скромна бабите и родителите ми. Моите наблюдения са, че проблемните/палавите деца в училище, са по-успешни личности, защото често са по-изявени и  си отстояват позицията. И в нашата мутренска държава с преобладаващо население, което иска да те стъпче, колкото по-гръмогласен си, по-добре.

ПП: Нека не нападаме участниците в това предаване, защото са дръзнали да пишат във форума.

# 392
  • София
Аз за последен пък ще кажа, че важни са аргументите. Все пак се замисли върху това, което Азов каза и в контекста на участието му в предаването.
И да се замислям, то може да е вярно, но е леко хлъзгане от основното правило.
Сега наблюдаваме много интересно явление. Сигурно всички жени, пишещи тук са съгласни, че "скромност" е положително качество и  заобикалят умишлено факта, че Тодор се направи на ударен в играта и можеше да каже наистина някакво отрицателно качество за себе си, но понеже са повечето тук са му от фенклуба, сега носят от 9 дерета вода, за да докажат колко не съм аз прав, а той много правилно си е изпълнил задачката. Пълна нелепица.
Ти се хвана за най-несъществената част от всичко, което каза. Явно за мъжете изпитване на злоба към жените не е кой знае какво. То въобще да изпитваш злоба е гадно, пък какво остава към цял пол и да признаеш, че "не ти е проблем да си кавалер". Венета примерно беше много изненадана, мислеше, че е натурално. Дали някой го е страх да пазарува в магазин, няма отражение, нито вътре, нито отвън гаджето ще я зареже. Докато такова признание има пряко отношение към жените вътре и към потенциални гаджета отвън. Така че не разбирам защо точно него обвиняваш, че се е измъкнал.

# 393
Е чак пък "злоба". Естествено, че той не е злобен. Всеки има някакви разочарования. Никой не клеймосва цял пол, заради няколко конкретни случая ...  Хората (в случая жените) са различни.
ПП: Нека не нападаме участниците в това предаване, защото са дръзнали да пишат във форума.
Това пък най-малко. Първо писах аз, после беше отговорът (не съм знаел, че участник от предаването ще се включи в дискусията). Виж хронологията.

# 394
Азов сега като видя колко жени го защитихме, няма вече да е злобен. Grinning

# 395
Азов сега като видя колко жени го защитихме, няма вече да е злобен. Grinning

Вярно е. Case closed, хаха.

# 396
Има качен преди минути Чакалкаст, с Жорката, Ицака и Бубето

# 397
Или сме слушали и след 3-тата секунда от изказването му Wink
И също така слушаме (и гледаме), за да разберем, а не за да намерим кусури - извинете, да дадем “градивна критика”.

# 398
  • софия
Цял живот си патя от тази пуста скромност, която ми е вменявана от съвсем малка. Един комплимент не  мога да приема, като хората.  Чувствам се неудобно. Все в ъгълчето да си седя, сакън да не се покажа нахална. Пречи, адски пречи и разбирам това, което той казва.
 Между другото, не виждам проблем и Азов да пише тук. Ние обсъждаме героят от риалитито и самото предаване.
 Дизи, имам чувство, че спориш за спорта, ей така, да си на въпреки и въобще не приемаш другата гледна точка. Човекът ти казва в прав текст, че това му е проблем, но ти знаеш по-добре от него.
 Аз обичам да има сблъсъци на различни тези, интересни са ми, но само, когато има чуваемост от двете страни. Не го приемай, като нападка. Просто ще е много по-смислено, ако се опитаме да погледнем през очите на отсрещния.
 Азов, след първия съвет олекна ли малко положението. На екран изглеждаше адски нагнетено. Успяхте ли да се отърсите и да се стопира това напрежение, което имаше в замъка. (Разбира се, ако имаш право да кажеш) говоря за моментът след "изгонването" на великите стратези.
 Някой се чудеше Дани, защо е толкова незрял. Аз имам една теория, чиста спекулация, всъщност. Той, доколкото разбрах от малък си движи в тубата канал, ако не си е показвал носа извън екрана и е общувал само там, като нищо да е застинал метално на нивото на което е започнал. И сега виждаме едно недорасло момче в тялото на 30 годишен мъж. Прекалено ми е инфантилен.

# 399
На мен ми харесва, че Азов се включва. Както разбрахме, почти всички са активно четящи тук, би ми било интересно и другите участници да се включват.

# 400
Цял живот си патя от тази пуста скромност
Колко "лоши" сте скромните хора, ей...
И не, не е "от любовта към спорта". Ако не разбра, приемам всичко, което казва и му вярвам на историята. Просто не съм съгласен, че условието на задачката (играта) беше такова.

# 401
  • София
Васил е с канала от по-малък, Даниел не е сред известните ютюбъри и погледнах, че първото му видео е от преди 5 години. И да е скрил някакви със сигурност не е от 15 години в ютюб/вибокс. Не е от първата генерация.

# 402
Цял живот си патя от тази пуста скромност, която ми е вменявана от съвсем малка. Един комплимент не  мога да приема, като хората.  Чувствам се неудобно. Все в ъгълчето да си седя, сакън да не се покажа нахална. Пречи, адски пречи и разбирам това, което той казва.
 Между другото, не виждам проблем и Азов да пише тук. Ние обсъждаме героят от риалитито и самото предаване.
 Дизи, имам чувство, че спориш за спорта, ей така, да си на въпреки и въобще не приемаш другата гледна точка. Човекът ти казва в прав текст, че това му е проблем, но ти знаеш по-добре от него.
 Аз обичам да има сблъсъци на различни тези, интересни са ми, но само, когато има чуваемост от двете страни. Не го приемай, като нападка. Просто ще е много по-смислено, ако се опитаме да погледнем през очите на отсрещния.
 Азов, след първия съвет олекна ли малко положението. На екран изглеждаше адски нагнетено. Успяхте ли да се отърсите и да се стопира това напрежение, което имаше в замъка. (Разбира се, ако имаш право да кажеш) говоря за моментът след "изгонването" на великите стратези.
 Някой се чудеше Дани, защо е толкова незрял. Аз имам една теория, чиста спекулация, всъщност. Той, доколкото разбрах от малък си движи в тубата канал, ако не си е показвал носа извън екрана и е общувал само там, като нищо да е застинал метално на нивото на което е започнал. И сега виждаме едно недорасло момче в тялото на 30 годишен мъж. Прекалено ми е инфантилен.

Привет.
Не виждам проблем да обсъдим събития, които вече са минали през екрана. Да, след "съвета", напрежението моментално спадна. В същата вечер се събрахме всички на диваните и всеки си споделяше какво му липсва от външния свят. Както може би се и видя, няколко души се позатвориха след напускането на Дани и Веси, но останалите се забавлявахме. Аз лично много харесвам Дани(въпреки словоизлиянията му в ютюб по наш адрес), смятам, че е страшно полезен за предаването и ролята на злодей му прилепна тамън. Липсата на Дани и Веси се усещаше(по-специално на Дани), защото вече нямаше злодей, който да ни обединява.

# 403
Мен Даниел (въпреки, че изглежда първичен и незрял) не ме дразни по никакъв начин и ме е яд, че отпадна. Не мога да кажа същото за Веси обаче.

# 404
Недейте да пишете много за Дани, че да не ни предизвика и нас с битка 1 в 1, не ми се слагат ръкавиците.  Disappointed Relieved

Общи условия

Активация на акаунт