Къщата на инфлуенсърите - Тема 6 (сезон 3)

• 41 674
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Това че си призна, че изпитва злоба към жените, положително качество ли е?

# 376
Гледам, че втори път го изтъкваш
Защо да не го изтъкна? Това е мое право. И за трети ще го изтъкна, ако трябва.
diziler, просто думичката за първия недостатък беше различна - не "самокритичност", а "скромност"

# 377
Не, не знам дали е той, просто мноооого ми наподобява като изказ и поведение, а и по линия на проява на симпатии към определени участници. Впечатляваща грамотност, в случай че е той - браво Grinning
Ако не е той, а много ми прилича на него, значи е Кумбата Grinning

# 378
просто думичката за първия недостатък беше различна - не "самокритичност", а "скромност"
Извинете. "Скромност" е най-"отрицателното" качество, за което мога да се сетя.
Що ли хората си мислят, че е добро качество.

# 379
То може да има "негативно влияние", но не е негативно качество по принцип. И просто казвам, че човекът изхитря, като не каза нещо кофти за себе си, а лекинко си заобиколи правилата, за да се измъкне. Защото изтъквайки такова "отрицателно" качество... му е изгодно и удобно. Направиха го и други хора. И щом е позволено, значи не е нарушил нищо.

По принцип тези неща не са ли абстрактни и всеки ги вижда по негов начин? Моите уважения към теб, но моето виждане е различно от твоето и го споделих в предаването, вярвам, по разбираем начин. Причината, поради която се включих, обаче, не е да оборвам разбиранията ти, а да подчертая, че не съм казвал нищо за "себекритичност", нещо което ти изтъкна два пъти. Надявам се правиш разлика между "себекритичност" и "скромност".

# 380
Аз пак да питам - КЪДЕ Е АНТОНИО Grinning

# 381
Не знаех, че "скромност" може да бъде отрицателно качество.
Аз го числя към най-положителните.

# 382

Извинете за гадния външен вид 🤪

# 383
Аз се радвам, че тук пишат все повече мъже. (Например в темата за Бачорски са само жени). В "Игри на волята" също пишат доста мъже. Така стават по-интересни диалози, като има и от двата пола.

# 384
Аз за последен пък ще кажа, че важни са аргументите. Все пак се замисли върху това, което Азов каза и в контекста на участието му в предаването.

# 385
Аз за последен пък ще кажа, че важни са аргументите. Все пак се замисли върху това, което Азов каза и в контекста на участието му в предаването.
И да се замислям, то може да е вярно, но е леко хлъзгане от основното правило.
Сега наблюдаваме много интересно явление. Сигурно всички жени, пишещи тук са съгласни, че "скромност" е положително качество и  заобикалят умишлено факта, че Тодор се направи на ударен в играта и можеше да каже наистина някакво отрицателно качество за себе си, но понеже повечето тук са му от фенклуба, сега носят от 9 дерета вода, за да докажат колко не съм аз прав, а той много правилно си е изпълнил задачката. Пълна нелепица.

# 386
  • София
Или сме слушали и след 3-тата секунда от изказването му Wink

# 387
Освен че пишат повече мъже, пишат и много жени, които не са "мами" и такива като мен, които са "мами", но са набори на голяма част от участниците Grinning Така че донякъде успяваме да се разбираме.

# 388
Скромността може да е много негативно качество. Съгласна съм с Meddyy, че негативната проява е типична за милениалите. Както самият Азов каза, може да ти попречи да се изявяваш и ред други неща.

Този, който се измъкна от задачата, беше Цецо Предприемачев. Прекалената му самоувереност е маска за всички комплекси, които има.

# 389
Да Цецо Предприемача се измъкна също.
Или сме слушали и след 3-тата секунда от изказването му Wink
Чух всичко. И не оспорвам нищо от казаното, разбира се. Просто ... разказаното не влиза в основната идея на тази "игра". Да кажат някакъв свой недостатък, порок и т.н. Нали го бяха направили като събрание на анонимните алкохолици. Здравейте, аз съм еди кой си - "Здравей, еди кой си" ... и да започне да казва нещо кофти за себе си, кофти случка. Няколко души се направиха на ударени и не казаха нищо отрицателно за себе си, и в Къщата, и в Д&К. (Там Ники също можеше да каже: аз съм кротък, аз съм тих, аз не си изразявам емоциите, аз съм интроверт и бла бла бла, но каза "аз съм егоист", за което... чест му правя. Не изхитря и изпълни задачата, както беше поставена)

Общи условия

Активация на акаунт