Къщата на инфлуенсърите - Тема 6 (сезон 3)

• 41 649
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • Paris
Вчера изгледах “На среща” с Жоро и Фейгин. Ако той наистина се разделя с нея заради Веси… както Елеонор и Йоана казаха в едно тик-ток видео е голяма греда. Момичето освен красиво е много добро и чисто същество. Не ги бях гледала в игрите, но се чудих защо всички така я харесват.
 Е, има защо.

# 571
На мен ми бяха направили впечатление някои коментари, свързани с това, че Жорката изглежда много егоцентричен, нарцистичен и изобщо фокусът му не е върху нея и връзката им, а си мисли само за неговите неща. Затова ми беше интересно да гледам видеото, преди това нямах чак такива впечатления от него, въпреки индикациите в Игрите.

# 572
Другото, което ме вбеси беше коментарът на Янков към Валерия, че явно има много опит с мъжките полови органи, което не е ОК да се говори на приятелче. Явно яко е хлътнал и си дава сметка, че няма да го огрее. В промото пак имаше подмятания каква мръсница била. Абсилютен гл*ст.
Не беше ли от Антонио? И то беше изказано със злоба, а не шеговито.
Мисията на Цецо ще я гледаме в други епизоди, едва ли са му дали 6 часа срок, а един епизод горе-долу такава част от ежедневието им обзема. Laughing

Разбирам, че искат да е справедливо и да излъчват и хората от Тъмницата, ама те не правят нищо интересно, а и самите двама са много ограничени, та не се очакват интересни разговори. Вкисналата ще разсъждава за естествени и изкуствени жени... много се ентъртейннах, няма що.

# 573
Скрит текст:
Другото, което ме вбеси беше коментарът на Янков към Валерия, че явно има много опит с мъжките полови органи, което не е ОК да се говори на приятелче. Явно яко е хлътнал и си дава сметка, че няма да го огрее. В промото пак имаше подмятания каква мръсница била. Абсилютен гл*ст.
Не беше ли от Антонио? И то беше изказано със злоба, а не шеговито.
Скрит текст:
Мисията на Цецо ще я гледаме в други епизоди, едва ли са му дали 6 часа срок, а един епизод горе-долу такава част от ежедневието им обзема. Laughing

Разбирам, че искат да е справедливо и да излъчват и хората от Тъмницата, ама те не правят нищо интересно, а и самите двама са много ограничени, та не се очакват интересни разговори. Вкисналата ще разсъждава за естествени и изкуствени жени... много се ентъртейннах, няма що.

Мда Антонио беше гл*ста. Янков крещи „уличница, уличница“  в следващия епизод, което сигурно е извадено извън контекста, но такива неща и на майтап не се казват, защото знаем как работи съзнанието на гледащите.

# 574
Аз не я разбирам тази забава. Явно, че е пълен простак Янков, но ми е много странно, че грам не мисли, че дъщеря му ще ги гледа тези неща.

# 575
  • София
На Антонио бяха злобните коментари. Изключително ми е неприятен, да ходи на повече участия, че да не го гледаме.

Да ме прощава Жорката , симпатичен ми беше в подкаста им, въпреки че май е по заслуги на екранната му половинка, но тук не ми допада изобщо. Ставрев май ще излезе по- добрия стратег, въпреки че в началото той ми даваше усещане, че е въздух под налягане.

# 576
  • България
На Ставрев социалната игра е силна, в игрите би се справил добре физически, успя да наговори цялата къща за един час срещу кого гласуват след подадена реплика от Венета/Коцето.

# 577
Туджаров и Неделчо в НадкасТа, в който коментираха първия съвет, точно това казаха – наговарянето се прави за една-две минути, а когато искаш да приобщиш някой към коалицията си, първо се сприятелявате, говорите си с часове по всякакви теми и в последния момент му даваш идея за кого да гласува.

# 578
Не ми хареса кои изгониха.
Аз гледам епизодите доста разсеяно и може и да съм пропуснала някакви кофти моменти, но нищо кой знае какво неприятно не съм видяла от Алекса. Това с глобите само. Но като човек иначе не ми е неприятна, даже си мисля, че трябва да е много силен характер, за да продължи напред след загубата на всичките си близки. Историята с кучето, като последното останало й живо нещо от семейството й, беше много тъжна. Да загубиш всички, които обичаш, звучи като някакъв ужасен кошмар и за много хора, за мен включително, е един от най-големите страхове. А тя явно се справя на 25 съвсем сама, за което е нужна доста воля и силна психика.
Жорката също ми допада, макар и по-малко. Както и там казаха, изглежда всестранноразвит и много здраво стъпил на земята, което е страхотно. Но пък това, придружено с голяма доза високомерие - доста му личи, че се смята за по-добър и по-важен от много други хора, за които се изразява някак презрително. А, както се и видя, дори и да си евентуално най-способният, пак не можеш без други около себе си - тоест всеки един човек е важен.
Веси и Даниел са ми все така не особено приятни.
Непрекъснатото мрънкане за тези цигари е супер досадно. Все пак без пушене се оцелява, без храна - не толкова. А и е твърде нечестно непушачите, независимо дали са повече или по-малко от пушачите, да се ограничават от храна. Би било много по-добре да има отделен бюджет за цигари, за който пушачите да си се борят и колкото си изкарат, толкова да пушат. А общият да си е за всички само за храна.

# 579
  • София
За мен Алекса изглежда много по-добре от миската,  Веси е хубавка, но до там. Като прибавим и характера …

# 580
И на мен Алекса ми е симпатична .Много повече от другите жени. Много ми се иска на битката за оставане между четиримата тя да победи Веси и да се върне.
 Жорката наистина има комбинативна и бърза мисъл ,добър е в игрите и ако беше играл по-социално в началото тези,които го номинираха щяха да са поласкани да са в коалиция с него.Целият отбор инфлуенсъри се оказаха много глупави,след като позволиха да се разделят с толкова силен играч. Браво на простолюдието за съобразителността!

# 581
Никой не е казал, че играта с жените е била много умна и яка, но поне сравняваха неща, които са виждали. А и беше замислена за тен, не за тяло.

# 582
Де да знам, да им бяха мерили плочките, физическата издържливост, умения да пеят, стихоплетстват – а то ...
Щях да ги призная Павел и Ицака, ако се бяха наредли в редичката на оценяваните (е, тогава те щяха да спечелят, но поне да усетят унижението).

# 583
Принудих се специално да се регистрирам, за да мога да изкоментирам това, че прекалихте. Всички, които се възмущавате колко били изложени мъжете от тази игра, къде бяхте като изложиха жените по същия начин, че и по-лошо? На онази гадна светлина, оценявани като продукти за продан, дори Мария "супер трениращата" имаше целулит и т.н? А Неделчо, чухте ли колко държеше да каже как Венета му е на последно място? (в грешна тема споменавам него тук, знам, но кратко вмъкване и за неговото тотално женомразство в Д&K, когато Теа беше разпната, а Гош, за същото, помилван от групата). Играта за сравняване на достойнствата вероятно е измислена от някой редактор (много вероятно от ерегенината Елена) и беше напълно заслужена и на място. И понеже тук вероятно четат много хора като мен, които не се регистрират, вкл. и продуценти и редактори на гореспоменатите предавания: насилие, унижения и към двата пола, реклами на хазарт, псувни, плюене, закани и разврат са неща, от които е недопустимо да изкарвате пари. И не само заради възпитание и лош пример към децата, а заради цялостен разпад на всякаква творческа, съзидателна, технологична, икономическа и каквато и да било друго дейност в нашето и без това "забатачено" общество.
А не може ли да не ни е ок и жените да ги оценяват? Но някои от тях много държат да се покажат - Валерия, Мария, Вики.

# 584
  • София
Аз пък не смятам, че някой е бил унизен. Просто бяха тъпи игрите. Това не са реалните размери, а за жените един харесва супер слаби жени, друг харесва жени с големи гърди. Тя пък Венета понеже е умряла за Неделчо. Даже май си е обвързана. Не чух някакви сериозни обиди освен от Антонио.

Общи условия

Активация на акаунт