Къщата на инфлуенсърите - Тема 6 (сезон 3)

• 41 626
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • софия
Туджаров и Неделчо в НадкасТа, в който коментираха първия съвет, точно това казаха – наговарянето се прави за една-две минути, а когато искаш да приобщиш някой към коалицията си, първо се сприятелявате, говорите си с часове по всякакви теми и в последния момент му даваш идея за кого да гласува.
Е, той и Жорката вътре ги говореше същите, ама с дружно усилия и тримата направиха точно обратното. Хайде Дани и Веси да кажем са "слаби стратези" ама Жорката Heart (на който съм заклет фен Grinning ) с "отворени очи" потъна в блатото. Grinning

А на мен Коцето ми се струва хлъзгавата риба тук. Те КЗС -то и без друго щяха за Жоро да гласуват на този съвет. Защо го натопи пред Венета (демек пред всички) се чудя. На игри или гласове на финала, ако стигне, Жорката е в силна позиция - гледа си интереса Коцето  и Жоро не му е баш "удобен".  Засега все още ми е симпатичен и дано не стане като с Едис, на когото симпатизирах в началото на Сървайвър, а до финала не можех да го гледам... Trollface
Не знам още, размишлява си само, ама с две думи - влиза ми очите Коцето.

Алекса и на мен ми е симпатична, но вероятно ще отпадне. В сравнение с другите трима, не виждам толкова хъс при нея.

А в къщата не може да не се усещат вече - четирима отпаднали толкова бързо, не вярвам да им се струва реално.

За играта първо помислих, че се бъзикат и ще ги подреждат по друго. Страшно тъпо. Освен това и безинтересно. Те и момичетата бяха полузаспали на пейката.....

Пп.
Има Надкаст.
Гост Ронси.
В началото съм - и те коментират Коцето в същия контекст. На една вълна съм с тях значи.

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 20:00 от freespirit

# 586
Играта с нареждането на мъжете беше тъпа, но за втори пореден сезон правят ревю по бански за жените, където и мъжете в къщата, и зрителите да ги зяпат и сравняват, пък няма възмутени... Правят го да е уж за тен, да не е прекалено унизително, но реалната причина е точно да ги зяпат всички. Предпочитам и двете игри да ги махнат.

# 587
Питам - без тази игра Валерия нямаше да я видим по калпаво сложен бански? 😁

# 588
  • България
Питам - без тази игра Валерия нямаше да я видим по калпаво сложен бански? 😁

Тя и Виктория носеха един номер по-малък бански и изглеждаха смешно. Не ми харесват в телосложение. Даже Венета ми е много по-хармонична и се беше постарала най-много на играта да хване тен.

# 589
Играта с нареждането на мъжете беше тъпа, но за втори пореден сезон правят ревю по бански за жените, където и мъжете в къщата, и зрителите да ги зяпат и сравняват, пък няма възмутени... Правят го да е уж за тен, да не е прекалено унизително, но реалната причина е точно да ги зяпат всички. Предпочитам и двете игри да ги махнат.
Играта с тена е спонсорирана от Cocosolis. Идеята е да се рекламират продуктите и колко бързо спомагат за придобиването на тен. За това трябва да си слагат и стикери. Това, че участниците се отплесват и не могат да изпълнят една елементарна задача, си е проблем на тия дето мислят с долната, а не с горната глава.
А това с достойнството е просто ей така. Не можеше ли да ги класират кой според жените би бил най-добър любовник примерно? Пак е скандално и сексуално без да е просташко.

# 590
Не разбирам защо Вики се е подложила на пластични операции.

Няма смисъл да оценяват жените на външен вид. Какво точно се оценява? Колко добър е хирургът или колко естествено красив е човекът? Въобще има ли смисъл от това? Според мен не.

# 591
  • София
Какви операции си е правила Вики?

# 592
За да се филтрира по-малко в инстаграм.

# 593
  • България
Аз видях устни и скули.

# 594
На носа също, което е жалко, защото със стария нос също е била хубава.

# 595
Има и бюст. И повдигане на вежди. Има видеа за всичко.

# 596
Аз видях устни и скули.

На гърдите като че ли е най-очевидна 😂

# 597
Ние даже не сме защитавали мъжете кой знае колко, просто бяхме единодушни, че играта е тъпа.
Ронси в Надкаст разказа, че в миналия сезон, когато е излизала веднъж от Къщата за снимки, имало човек от екипа през цялото време с нея, който не й давал да яде и да пуши, за да не бъде в по-добри условия от останалите. Да няма някой човек, назначен да обикаля баровете с Антонио? Grinning

# 598
И аз смятам, че Гош трябваше да бъде наказан. Йоан добре се разправяше с него.

Във форума се опитваме да дадем шанс на Гош(тези, които го виждаме за пръв път), както се опитахме да дадем и на Теа в Ергенът. Но тя просто прекали още с напускането си на предишното предаване. Гош, направи ли още една изцепка, съм сигурна, че повечето във форума ще се надяват да си тръгне възможно най-скоро.

# 599
Както Гош не уцели никого, така и Теа можеше да пропусне с ритника. За мен действието е едно и заслужава еднакво наказание
Той... че е глупаво и самонадеяно парче, с излишно самочувствие... спор няма. Ама да се сравнява чупене на чаша с ритник, който може да донесе до сериозни увреждания, а да не казвам каква болка и прималяване причинява (понеже сте жена, няма как изобщо да си представите), за мен двете неща са несравними. Предпочитам да ми порежат крака, пръст или каквото там се пореже, да се превърже.. но не и да преживея такъв ритник. Едното ще мине за 2 дни, но другото.. може да донесе до увреждания за цял живот.

Общи условия

Активация на акаунт