Къщата на инфлуенсърите - Тема 6 (сезон 3)

• 41 574
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Скрит текст:
Аз пък го помислих за Васко Joy Той и без това стои като мебел, та реших, че са му дали камера, че поне малко да върши нещо Joy
Шегувам се, разбира се.

Искам да обърна внимание и на нещо друго. В началото видяхте ли колко е мръсна и разхвърляна къщата? Това с тоалетната направо ме втрещи!
И не искам да звуча като сексистка към собствения си пол ама можеше ли само мъжете да чистят, а момите да се ослушват. Като цяло ми направи впечатление, че ни показаха как само няколко човека оправят. А другите какво? Твърде големи инфлуенсъри са да одарят една метла? Или са свикнали у тях да им оправя помощница и не знаят от кой край се държи парцала?

# 691
  • София
Жалко, че Алекса си тръгна
Писна ми от тактиките и наговаранията на Веси, Дани и Жоро. Големите ''стратези''...
Интересно какво ще правят ако следващия път при тях се озове Викито. Дано точно така да стане, въпреки че харесвам Вики.

Цецо, Цецо 2 и Мария са се прицелили в Азов, да го гърмят, ама така ще си развалят отношенията с Кико и Венета. Явно обаче Азов не харесва Мария и покрай него срещу нея ще гласуват още доста хора, поне 3-ма човека.
Да видим какво ще стане.

Играта бе ясна, без Жорката инфлуенсърите са обречени. Валерия не го вдява ама ето сега може и да отпадне. Но едва ли. По-скоро Коцето или Азов ще отпаднат, защото явно игрите не им се отдават. Но пък може да е някакъв пъзел, така че нека видим първо играта.

Малоумни сцени между Янков и Валерия, негледаемо.

Коцето много зле на играта ама да врънка за цигарки и да плете подмолни интриги като Котарачето от миналия сезон е първи.

# 692
И на мен ще ми липсва Алекса. В началото никак не ми хареса от визитката, но после напълно си промених мнението и дано е много щастлива в живота! Същото и на Моника пожелавам!
Мен ме тресе на елиминационната игра да не отпадне Азов, че като се нервира сам се саботира. Венета ме впечатли и се надявам също да остане. От останалите нямам против и Валерия да остане, добре се справя дотук и освен комбинацията й с Янков, друго не ме дразни и отблъсква.
За по-нататък и аз си фантазирам в тъмницата да попадне Виктория, макар че тя е с много подкрепа в отбора си и знам, че няма как да стане. Но би ми било забавно стратег Жоро и стратег Дани да ги видя в такъв случай как биха играли. Даже предполагам, че Дани е възможно да се покаже кавалер и да си отстъпи мястото на жена.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 09:21 от Mama xxl

# 693
Като им казаха “глоба 1000 уинбет койнс за всички”, някой каза “това са 10 кутии цигари” (мъжки глас, не видях кой беше). Смятайте колко трябва да му е сбъркано мисленето на човек, да обръща всичко в цигари. Има доста такива хора, дето си обръщат парите мислено в цигари. Ако са сами…: ОК, но ако с други хора и ги ощетяват по този начин, това е тотален егоизъм. И зависимост най-вече.

# 694
  • София
Георги се пазари, защото и в ИВ има пазарене. Grinning

# 695
Жалко, че Алекса си тръгна
Писна ми от тактиките и наговаранията на Веси, Дани и Жоро. Големите ''стратези''...
Интересно какво ще правят ако следващия път при тях се озове Викито. Дано точно така да стане, въпреки че харесвам Вики.

Цецо, Цецо 2 и Мария са се прицелили в Азов, да го гърмят, ама така ще си развалят отношенията с Кико и Венета. Явно обаче Азов не харесва Мария и покрай него срещу нея ще гласуват още доста хора, поне 3-ма човека.
Да видим какво ще стане.

Играта бе ясна, без Жорката инфлуенсърите са обречени. Валерия не го вдява ама ето сега може и да отпадне. Но едва ли. По-скоро Коцето или Азов ще отпаднат, защото явно игрите не им се отдават. Но пък може да е някакъв пъзел, така че нека видим първо играта.

Малоумни сцени между Янков и Валерия, негледаемо.

Коцето много зле на играта ама да врънка за цигарки и да плете подмолни интриги като Котарачето от миналия сезон е първи.

Привет. Мария излъга, такъв разговор(че искаме да я гоним или че не я харесваме) не е имало или поне аз не съм участвал в такъв. Имайте едно наум за Мария в бъдеще.

# 696
Не е излъчен подобен разговор срещу Мария досега, даже се чудех защо са го спестили от продукцията.

# 697
  • София
Ами значи жалко за Мария. Плете интриги и лъже, само защото явно има някаква лична неприязън към Азов. Не ми харесва подобна подмолна игра.

# 698
Учудвам се, защото Алекса много го харесваше, а те двете с Мария си бяха близки.
Но пък ще е интересно за мен, ако си сменя отново възприятието за Мария и май не се сещам за друг риалити герой да съм скачала от минус на плюс и обратно.

# 699
Мария нали не харесва Кико, а пък Азов е близък с него. Може и по тази линия да е нехаресването.

# 700
Може, но пък Венета и Кико са първи дружки, а не наговаря срещу нея.

# 701
  • софия
Може да пробва да охлаби коалицията между тримата по този начин. Тъп ход, защото Кико и Венета ще скочат рязко. Много ми харесва как се заплита играта. Само, ако може да понамалят изпълненията на Валерия и Янков, че е негледаемо.

# 702
Затоплям си чувствата към Валерия и Янков по отделно, но заедно са ми много досадни.
Вкисналото мляко и Даниел във всякаква комбинация не мога да ги гледам, даже не ми доставят тази приятна доза криндж, когато някой се излага, просто ме дразнят.
Жорката още не може да ме издразни напълно, ама е в коварна ситуация и всички пътища водят натам.

Харесва ми тази поредица от динамични епизоди, тези участници нещо хич не ми се гледат нито в битовизми, нито в забавленията им, а основно в тактиките и стратегиите.

# 703

Играта бе ясна, без Жорката инфлуенсърите са обречени. Валерия не го вдява ама ето сега може и да отпадне. Но едва ли.

И как по-точно щеше да е полезен Жорката в тази игра? Дори да беше минал първи, с много добро време, нито Коцето, нито Азов щяха да се справят по-бързо. Не съм съгласна.

# 704
Ако Жорката беше в играта, още един играч нямаше да участва (например Коцето). В простолюдието пък щеше да липсва един човек - да кажем Кико, който се справи перфектно.
Щом отборите остават същите, а не ги разместват както преди, е наистина абсурдна стратегия да гониш силен човек от отбора си.

Общи условия

Активация на акаунт