Къщата на инфлуенсърите - Тема 6 (сезон 3)

• 41 574
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Освен написаното от Clouded, има го и момента с мотивацията. Спортистите знят как да надъхат. В ИВ сме виждали пълни неможачи с правилни инструкции да се справят. С целенето е по-сложно, виждали сме страшни изпълнения 😁 но с първата част могат да дадат добър съвет къде да гледаш, за да се концентрираш и да не губиш баланс.

Не мога да знам какво е щяло да стане, ако беше Жорката вътре, но с него имаха по-големи шансове.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 12:43 от Niya-

# 706
Какво стана с мисията на Ставрев никоя не целуна

# 707
  • София
Валерия и Янков са негледаеми инфантили. Пълна липса на идейност да измислят нещо интересно и оригинално. Премесени с неандерталските им викове ... спрях и не изгледах до края. Продукцията, ако четете - надали съм единствената дето няма да догледа финалните надписи заради тези двамата едноклетъчни. Спонсорите не харесват това.

# 708
Янков е абсурден, като разгонен пубер. Колкото пъти Валерия мине до него, ходи да я натиска, опипва и да пъшка. На кой му се гледа това?

# 709
Само на мен ли ми се струват твърде големи наградите на хората в "тъмницата" - връщане в играта, койнове, допълнителни гласове, имунитет е твърде много за хора, които вече са били изгонени и са отпаднали от играта. Разбирам сремежа да го направят вълнуващо и гледат да "преписват" от Игрите например, но това е абсурдно.
Реално в един момент ще стане много по-безопасно да са те изгонили, отколкото да си в играта.
Изключително небалансирано измислено като правило.

Вече няколко човека споменаха и се съгласявам, че тези закачки в стил загорели тийнейджъри между Янков и Валерия НЕ МОЖЕ да се категоризира като добра риалити телевизия - отказвам да повярвам, че това е интересно на някого (освен на малките деца може би). Замислих се ако съм вътре ще откача нонстоп да ставам свидетел на опипвания, пощипвания и всякакви лигавщини, при положение, че съм влязал да играя игра.
Жалко, че отделят толкова време на безполезни кадри, вместо да ни разгърнат образите на повече хора. Отказвам да повярвам, че няма какво да ни се покаже от Азов, Васко, а дори и Антонио

# 710
Да, прекалено големи са преимуществата. Освен това не разбирам и защо всички, които останаха, получиха такива бонуси, за мен беше по-логично да има награда само за първия.

# 711
Идеята е да имат нещо, с което да се защитят от това да бъдат изгонени веднага след като се върнат. Но според мен не трябва да ги оставят да се пазарят - точно пазарлъкът е нещото, с което се контролира кои играчи да продължат в ИВ, а тук предполагам не искат да манипулират, но неволно ще стане.

# 712
Докато някой се завърне в играта, обстоятелствата в Къщата може да са се променили и вече да не са приоритетни за гонене, например, ако се изявят по-големи дразнители. Но пък хората от Тъмницата вече ще могат да колят и бесят. Има супер много коментари направо да дават победата на Жорката и да се приключва.

# 713
Аз мисля, че е достатъчно голяма награда това, че получаваш шанс да се върнеш - дори да те изгонят ти пак се връщаш в тъмницата и пак имаш шанс да се върнеш. Играч като Жорката който е ТОП спортист много, много трудно би отпаднал на игра - той си има огромно предимство и без това.
Реално хората в играта са наказани, че играят по-добре социално и  стратегически и нямат шанс (поне до тук) за такива скрити бонуси.
Например в момента Виктория, Азов и Васко ги виждам като агнета на заколение - нито са в добра позиция коалиционно, нито са най-силните в игрите.
Това е причината да не обичам такива острови, втори шансове итн. Те са спасителния пояс на продукцията да запазят златните кокошки в сезона, но определено са несправедливи от гледна точка безпристрастността. Но да - 90% от риалититата използват такива прийоми и вече се е превърнало в стандарт.

Сигурно много от вас знаят колко остри реакции има в САЩ и колко много мразят такива неща феновете на Сървайвър там. И с право според мен

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 14:38 от outcast

# 714
Замислям се и за друг кусур на идеята: така се дава допълнителна тежест на и без това прекалено важните игри. Прекалено много сила има физическата подготовка и късметът, защото дори и да се държиш зле с всички и да те изгонят, ако си добър в игрите, непрекъснато ще се връщаш.
В сезон 1 просто беше нужно да не си последен и реално спечелиха двамата най-добри социално играчи - Сандев и Ева.

# 715
  • София
И според мен продукцията яко бута пишман стратезите. Те бяха категорично надиграни и какво сега? Вместо да са аут те са фрашкани с пари?! Логика няма!
Искаме нещо различно и истинско, но получаваме пресготвена манджа.
Докато продуцентите се мешат така за определени хора, честна и обективна игра няма да видим в родно риалити.
Жалко.

# 716
На мен малко странно ми се видя че трима остават, мислех че
е само един 😂

# 717
В Тъмницата отиват само тези, които са отпаднали от номинации, Павел и Ицака вече няколко пъти го обясниха.

Във връзка с кое го казваш?
Daniela216 се чуди дали отпадналият от битка ще има този шанс. Не, няма, затова и Моника отпадна директно.
Да, това го разбрах, че отпадналите от игра няма да имат втори шанс. Но както го казах и преди - за мен е не честно едни да получават втори шансове, койнове, мечове на спасението и какво ли още не, което още не ни е показано, а други без да им се даде втори шанс, ги гонят само от една игра. Знам, че животът е не честен, ама нека всеки да мине през тази Тъмница, иначе се остава с впечатлението, че за някои хора се дават 1001 шанса, докато за други... игра и те гонят. Ще ми интересно, ако случайно Валерия, или някои от участниците, които са интересни, за продукцията, загубят в игра, дали ще ги оставят или не.

# 718
  • София
Павел и Ицака няколко пъти казаха, че са го направили така едва ли не заради зрителите, защото в предния сезон много се мрънкало защо не им се дава втори шанс. 😀

# 719
Знам, за което съм благодарна, обаче пак остава усещането, че едни получават много шансове за връщане и преобръщане на играта, а други с една игра и си "чао" от играта. Аз дори бях една от тези, които им предложиха след гласуване да има втори шанс, защото имаше повече елиминации с гласуване, отколкото игри за изгонване, но бях им предложила двамата с най-много гласове да отидат на битка и този, който спечели остава в къщата, а другият си тръгва. Но явно са взели това решение.

Общи условия

Активация на акаунт