Къщата на инфлуенсърите - Тема 6 (сезон 3)

• 41 585
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Ох, много са ми тъпи Дани и Веси. Направо превъртях техните сцени, то не се гледа. :д

# 676
Обаче някои хора от продукцията са се вдъхновили добре от Игри на волята...  Тотеми, Мечове... на спасението, на неприкосновеността... Или се връщаш в играта, или оставаш на безлюдния остров, пардон... във фургона, дето се води "тъмница". Гошко пък започва пазарене, като след току що спечелена битка в ИВ.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 23:14 от diziler

# 677
  • София
А ИВ преписват от Сървайвър.

# 678
ИВ беше "Биг Брадър на плажа", Къщата беше "Биг Брадър за бедни", сега е "Игри на волята за бедни", хахахаха!

А Валерия и Янков много "приятелски" се гушкат...

# 679
  • Paris
В един момент имах чувството, че гледах ИВ с тия “змейски” и “мечове”… Мисля, че е добре да има спасяване, но трябваше да измислят нещо по-оригинално в стила на играта, а не да копират директно от други игри. Иначе ме изкефи играта за оставане, също и това, че Жоро реши да остане в тъмницата беше интересен ход. В края ми надуха главата с крещенето си Валерия и Янков, а и малко ми писна от техните лигавщини. Миналата година КПД ми бяха къде къде по-забавни.

# 680
Нямам търпение за елиминационната игра и един да отпадне окончателно без тъмници и мечове.
Надявам се в тъмницата да живнат малко. Това за липсата на кислород ми се стори доста тъпо, да ме прощава мис.
На Валерия и Янков “скандалите” мисия от продукцията ли са или това им е собствената представа за забавно? За мен е загубено време да се излъчва това.

# 681
Интересна игра за елиминация. Но много скучна и предвидима отборна игра.
Но...
Скрит текст:
какво изобщо беше това пазарене от страна на Георги? Да, няма лошо човек да иска по-голяма награда от дадено състезание/игра, обаче това ми приличаше на някакво надлъгване на пазара. И разбира се, се появи този меч, с който има +2 гласа с още награди. Но по чудо ги отказа и реши да е в Тъмницата, за да може с парите по някакъв начин да надцакат човека, който ще дойде при тях. Но според мен този ход от страна на Георги, може би, не е правилен, защото е възможно на следващата игра някой от тях да е на 4-то място и така да загуби човек от коалицията му. Накрая от лакомия за пари в играта, може и да стане така, че коалиционните му партньори да си тръгнат доста бързо от Тъмницата. Поне в тази игра и тримата си спасиха и Алекса си тръгна от предаването. Но само на мен ли ми се стори, че по едно време се беше предала и беше готова да си тръгне от предаването?
А за отборната игра - скучна и предвидима, поне за мен, инфлуенсърите я загубиха и сигурно Антонио или Коцето ще загуби индивидуалната битка. Но да видим дали човекът, който я загуби ще получи втори шанс или не? Защото не е честно да получават втори шанс само тези, които са махнати чрез гласуване. Хубаво е, че им се дава втори шанс, но трябва да се даде и шанс на тези, които са изгубили дадена игра.
Нарочно го пиша като спойлер, защото сигурно някои от вас не са гледали епизода и не искам да им развалям интереса към епизода.

# 682
Полудявам с тия в тъмницата, продукцията яко ги бута, жесток втори шанс им дават. 95% от гледащите не искаме да ги виждаме и чуваме, те пък чак и облаги печелят... Как Георги дава плюс на Цецо Ставрев, за да не отиде  в тъмницата???? Нали не знаят за нея, нещо отново е спестено от продукцията. Азов, ако четеш това и имаш право да говориш, бих искала да разбера. Алекса я разбирам, че нямаше стимул, със сигурност знаеше, че няма да спечели играта и избра да си тръгне, за да не се върне в тъмницата с олигофрените. Хареса ми разговора между Азов и Кико след играта, Кико е страшен пич и със сигурност добър приятел. Очаквах Спас да се изложи на играта, но ме изненада приятно. Валерия вече наистина почва да ме напряга и мен, вярно е като уличница😀
Но пък наистина доста се постара за отбора си и с това доказа, че не би ги саботирала, само защото е от другата коалиция. Като отворя коментарите в ютуб и видя армията подрастващи на Васето...а той горкия-фикус. Успя да покаже само, че няма собствено мнение🤣

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 23:49 от username26-just a girl

# 683
В Тъмницата отиват само тези, които са отпаднали от номинации, Павел и Ицака вече няколко пъти го обясниха.

# 684
Дразня се много, че ЗаВеска и Даниел остават още в предаването, а в четвъртък ще си тръгне някой ей така от нищото. Ако е Антонио няма да ме е яд, ама ако е Азов...

# 685
Токът спрял, ама всичко си се виждаше. Някакви генератори ли са включили, заради снимките?

Иначе по едно време се видя оператор в кадър за десетина секунди, докато всички се бяха събрали около масата. Доста нелепо. Развалят ни цялата магия така Wink

# 686
В Тъмницата отиват само тези, които са отпаднали от номинации, Павел и Ицака вече няколко пъти го обясниха.

Във връзка с кое го казваш?

# 687

Във връзка с кое го казваш?
Daniela216 се чуди дали отпадналият от битка ще има този шанс. Не, няма, затова и Моника отпадна директно.

# 688
Токът спрял, ама всичко си се виждаше. Някакви генератори ли са включили, заради снимките?

Иначе по едно време се видя оператор в кадър за десетина секунди, докато всички се бяха събрали около масата. Доста нелепо. Развалят ни цялата магия така Wink
Със сигурност са имали генератор или някакви лампи на батерии.
Иначе къде ги виждаш тия оператори и работи? Аз ли съм като кон с капаци или просто се мяркат за момент? А и мисля, че това е най-малкия проблем на този сезон. Направо е нищо на фона на другите по мое мнение глупости дето нацвъкаха.

Да си кажа доста почвам да се разочаровам от предаването. От Биг Брадър от Алиекспрес се превърна в Игри на волята от Тему.
Та тъмници, то не са койнове, то не са мечове.... Тия неща вече ми дойдоха в повече.
Аз исках да гледам отношения между хората, тайни подмолни мисии и такива неща, но за съжаление няма да ги намеря в това предаване. До момента сезона е само битки, рекламодатели и коалиции. А да не забравяме и сбирките на анонимните интернет маниаци (тия опознавателни игри с кутиите и недостатъците точно на това ми приличат). Обмислям дали да не спра да гледам.

# 689
@Irony
Скрит текст:

Играта ми хареса, мисля че и аз бих зациклил на нея, имам сравнително дълги ръце, но с концентрацията- тиня 😂

Имаше много “wholesome” (В превод- целЕмъдрени 🤪) моменти, Валерия която се справи доста добре, как помагаше( и черния екип много и отиваше ммммм 😂) , Кико как окуражаваше Азов след играта и като цяло много ми хареса как се подкрепяха и двата отбора, Мария малко рязко влезна, в коментарите пишеше как Васко решил да каже нещо най-накрая и точно в този момент Мария казало тихо бе 🤣  горкия Васко

Също не ми хареса как каза “в изповедалнята” че Коцето и изглеждал като човек който не може много неща, оле много е тегава понякога 😂 (Мария имам предвид)

Браво и на Спас и на Цецовците, много добре се справиха, и особено на Венета, признавам си мислех че ще е като Коцето и да зацикли на някой етап, но се справи много добре, браво на машините 💪

За цигарите, не мога да си обясня, дават им по г.д. 2 цигари на ден, и сега и тях искат да им вземат, после защо говорели само за цигари 😂

Последно, изтрили са ми два от постовете на  предната страница без да имам известие, админите-некоректни не препоръчвам 🤪

Общи условия

Активация на акаунт