Къщата на инфлуенсърите - Тема 6 (сезон 3)

• 41 752
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
В профила на предаването в инстаграм са качили откъс от днешния епизод. Кико се захапва с някой.
Отдолу са написали "Кой ще си ходи довечера", а Алекса е коментирала "Може пък да съм аз", Янков е написал "Дай Боже Амин", а тя отвръща- "Ако си гласувал за мен"

# 61
Ясно. Бъзикат се с псевдонабожния.

# 62
Щом Кико се захапва с някого... ще бъде интересно.

# 63
  • София
Не мисля, че Ицака стои да ги следи какво говорят, те преди снимаха в студио на Любо, сега мисля, че са в това на Павката и Ицака, съответно те са там и вършат работата зад камера.

# 64
А да попитам, след номинациите ще се итрае ли някаква “игра” или направоц
е гонят който е с най-много гласове 🤔

# 65
  • България
Скрит текст:
В ДиК поне в момента се случват повече и по-разнообразни неща и затова повече се коментира. В Къщата имаше поне 2-3 епизода с почти идентично съдържание.

Абсолютно сте прав/а, за това трябва повече шоу да се прави,  Кико и Венета се мъчат, но изглежда кринджаво според мен, за това Янков ми е фаворит, на него му се отдава според мен

Като каза за Весито, по цян ден е при инфлуенсърите, ама идва да с*ре тук ххххаааххааха , тва мисля че беше мн добро 🤣

Ъъъ, Янков не прави никакво шоу. Излишен пълнеж е участието му. Най-добре да не го бяха канили. За мен е скучен, безсмислен, и "сценките" с Валерия могат да впечатлят само някой петокласник.

Антонио ми е смешен, той е по-дразнещ от Янков. Като го нямаше последния епизод и не виеше обстановката се подобри.

Предпочитам напъните на Кико и Венета.

# 66
А да попитам, след номинациите ще се итрае ли някаква “игра” или направоц
е гонят който е с най-много гласове 🤔
В предишните сезони е отпадал директно (тип Сървайвър, а не Игри на волята), но не изключвам да променят правилата.

Ицака винаги е зад пулта в Надкаст, независимо какво коментират - от началото на годината снимат в тяхното студио, преди работеха с Любо Жечев, но той вече не продуцира хора.

Скрит текст:
За съжаление знам, че днес няма да си тръгне Веска - първо Жоро още щеше да си е с Фейгин, ако беше стояла само седмица; второ цялата ѝ арогантност показва, че е постояла; трето Жоро се издаде в Чакалкаст, че гласовете се разпръсват и си тръгва друг.

Сега отворих и видях, че Антонио има песни с Емилия, Галена, Емануела, които общо-взето са най-известните жени в чалгата (липсва само Преслава), така че явно е известен. Аз го знаех като име покрай Денис Теофиков, който наистина беше безумно талантлив.

# 67
Скрит текст:
В ДиК поне в момента се случват повече и по-разнообразни неща и затова повече се коментира. В Къщата имаше поне 2-3 епизода с почти идентично съдържание.

Абсолютно сте прав/а, за това трябва повече шоу да се прави,  Кико и Венета се мъчат, но изглежда кринджаво според мен, за това Янков ми е фаворит, на него му се отдава според мен

Като каза за Весито, по цян ден е при инфлуенсърите, ама идва да с*ре тук ххххаааххааха , тва мисля че беше мн добро 🤣

Ъъъ, Янков не прави никакво шоу. Излишен пълнеж е участието му. Най-добре да не го бяха канили. За мен е скучен, безсмислен, и "сценките" с Валерия могат да впечатлят само някой петокласник.

Антонио ми е смешен, той е по-дразнещ от Янков. Като го нямаше последния епизод и не виеше обстановката се подобри.

Предпочитам напъните на Кико и Венета.

Разбирам мнението ви, все пак сте дама и този хумор може би не ви допада. Аз съм мъжленце и съм набор на Янков, на мен лично ми прави весело (лол), може би е заради това.

Венета когато почне да пее някакви “хитачки” просто получавам косвен срам ( което мисля че е определението за криндж), а Кико става, но неговите шеги са както казахте наистина някакви “напъни” от ерата на 9гаг да кажем.

Леко парадоксално е за мен, че това уж са инфлуенсъри и повечето са ютубъри, тик токъри тн, които трябва да създават развлекателно съдържание, но не показват тази част от характерите си (за сега), когато нямат обработени видеа, мемета и тн да си “помагат”

# 68
Не мисля, че Ицака стои да ги следи какво говорят
Е аз мисля. В три поредни предавания на "Надкаст" посветени на Къщата на инфлуенсърите Неделчо се обръща към Ицака (който е зад камерата) за нещо. Пита го нещо или си прави справка. От което става ясно, че присъства. С каква цел и защо... това е друг въпрос. Може и да не е "за да ги контролира", но е факт, че присъства. И това не се крие от зрителите.

# 69
Е, защо ще стои в Надкаст, но няма да присъства при Чакалкаст. Няма логика. Жорката е по-опасен. Освен това едва ли има толкова свободно време, че да виси при нечии подкасти.

# 70
Е, той не може да стои във всички всички подкастове, Къщата има по 10 реакции седмично.. .Жорката, ще, не ще.. също издава по малко.  В последния Чакалкаст почти си каза, че не остава до край, а отпада по някое време. Значи няма да е финалист (по моята логика).

# 71
Ей затова не се кефя на всичките подкастове с реакции от участници... половината коментари са за спойлерната тема.
Не се опитвам да казвам на никого къде да пише, де. Но определено ми е странно тази година как има както казахте по 10 подкаста след всеки епизод, първо то се изтърква да гледаш едно и също, и после тия спойлери, които идват директно от участниците...

# 72
Иначе Неделчо в последния Надкаст бъзикаше малко Туджаров, който все се хвали, че Валерия и Виктория били неговите покемони, защото ги е подготвял (намерил с кой да се хвали Grinning) и му вика: ти не знам как не си хванал и Веси да ти е покемон. Grinning И имаше едно яко сравнение, че Веси се била закачила за Жорката като райбер за врата.

# 73
  • София
И какво толкова ще кажат в НадкасТ предвид, че не са участници и не знаят развитието?! Те и към Любо се обръщаха така, даже и мнение е изказвал. В случая Ицака го питат, защото е там и може да отговори на някой въпрос по същество вместо да спекулират.
Ицака е там, защото си върши работата. Не виждам смисъл да се крият, че са в тяхното студио.

# 74
Говоря за това където Жоро се е издал, че отпада.

Общи условия

Активация на акаунт