Къщата на инфлуенсърите - Тема 6 (сезон 3)

• 41 734
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Скрит текст:
Ако следват бигбрадърската традиция, Павката и Ицака ще вкарат приятеля на Веси, за да я моли да не го зарязва, заради Жорката. Joy

# 151
Скрит текст:
Ако следват бигбрадърската традиция, Павката и Ицака ще вкарат приятеля на Веси, за да я моли да не го зарязва, заради Жорката. Joy
Аз викам и една сватба, че взеха да ми липсват...Grinning

# 152
Весела сама си пише въпросите и публикува само суперлативи, за да се прави на ангелче, въобще не може да ме убеди, че си е научила грешката.

# 153
Кефи ме доводът, че не може Ставрев да се държи така с нея, защото тя е жена. Grinning

# 154
Не е честно. Обвързаните си намериха вече по второ гадже, а изритаха гаджето на Вики. Павка, Ицак, моля ви, необвързаните трябва да са с приоритет!

# 155
  • България
Ако ще се бутат двойките, ще спра да гледам.

# 156
Попадна ми това актуално интервю:

# 157
  • София
Хареса ми съвета, много добре се получи, все едно гледах Сървайвър.

Нямаше изненади, точно които очаквах да изгонят си ги изгониха. Тук се пишеше как щяла да бъде Алекса, което за мен беше абсурдно и се радвам, че логиката все пак победи. Хора, моля ви се, не пишете тук за спойлери от инстаграм или тик ток и как еди кой си бил казал нещо си. Както се вижда, нищо вярно няма. Освен това така се губи фокуса и не се разсъждава лично логически какво ще стане, а едва ли не си подготвен вече и описваш нещо сигурно, което си прочел или чул някъде. Губиш си своя фокус и перспектива.
Аз винаги обичам да давам прогнози на база видяното и на опита ми и инстинкта ми. Ако е грешно е грешно (макар рядко да не познавам), но не се водя от външни фактори. И това е правилното според мен.

Ако трябваше да изгонят само един човек, то със смазващо предимство щеше да е Веси. И може би нямаше да е интересно. Дали заради това Павката и Ицака не решиха да има и втори изгонен, за да има интрига. Защото при тези две номинации се прокрадваше някакъв шанс за 'Пишман коалицията' (това е четворката ''стратези'') да изгонят набелязания от тях човек, но пак много трудно, защото както се видя, отвсякъде ги атакуваха и наши и ваши.
Ще се повторя, но изключително слаба стратегическа и социална игра на Жоро, Дани, Веси и Вики. Това което те четиримата направиха обаче всъщност е много полезно, защото сега всички хора ще имат един нагледен пример, какво НЕ ТРЯБВА да се прави в един риалити формат. Нито едно правилно решение нямаха. Тотална издънка на всички нива. Жорка, за съжаление имаше погром, да. И този погром беше срещу вас.
Естествено на финала Павката и Ицака явно ще им дадат втори шанс (не останах изненадан в интерес на истината), но нека първо видим какъв ще е този шанс преди да критикуваме. Аз поне ще изчакам. От една страна и Дани и Веси си заслужиха изгонването с изключително лошата си игра в къщата, но от друга страна са интересни образи, а и всеки заслужава втори шанс, защото все пак не сме и в класически Сървайвър, където втори шанс няма както знаем.
Ако съберат няколко 'изгонени' от съвет и след това им дадат една игра в която победителя се връща, а другите отпадат окончателно съм ОК. Но ако ей така решат да ги върнат на по-късен етап без битки и изпитания ще е голям гаф и ще означава само едно - продукцията бута определени участници напред за сметка на други. И къде е честната игра??? Така че това са вариантите, ще изчакам да видя какво ще стане преди да изкажа мнение.

На съвета много лошо държане от Весела, Дани, Кико и Вики. Алекса също бе повече от нормалното агресивна. Жорката запази ниво и си личеше как приема погрома и му се искаше да потъне вдън земя. Специално него донякъде го оправдавам, защото по-скоро го издъниха действията на Дани, който направиха толкова грешки, колкото не съм виждал във всички риалити формати накуп, а шушуканията на Веси и в Нова Зеландия ги чуха. То не се спряха тези хора. Жорката на няколко пъти им каза да се оберат малко, ама те братче нямаха умора. Не че го защитавам, защото и той се издъни много яко, ама определено е натрупал опит и знае как да излиза от ситуация. Тази къща ще му е много полезен урок и ще има едни трети и последен шанс в Ол старса на ИВ да покаже най-накрая адекватна стратегическа игра. Защото извън самите игри на терен и в ИВ и сега в Къщата, социално и стратегически се издъни за жалост.
Надявах се и Жорката да защити своето момиче, в случая Веси визирам, защото така гадно и сипваха някои хора, че ми стана меко казано неприятно. А той се сви и мълча. Спомням си как в идентичен случай не защити и Фейгин от грозните нападки на Алекса и Вики питбула в ИВ.

Извън твърдите ядра най-много на съвета се изложи Васко геймъра, а в най-добра светлина излязоха Азов, Цецо сървайвъра и Валерия.
От твърдите ядра, Кико предобри яко. Човек, не сте на война, по-спокойно. Това е само игра. Не те изпращат на сигурна смърт.
Дани и Веси можеха да сведат глава, да признаят поражението и да отдадат заслуженото на останалите или поне да признаят грешките си. Но човек трябва да е емоционално зрял за подобно нещо. Омазаха се още по-лошо с наглото си поведение. Вики пък изби рибата как имало камери и хората щели да видят всичко?! Вики, миличка, зрителите видяха всичко да. И нито един кадър не е във ваш плюс, защото ние виждаме как непрекъснато заговорничехте и придърпвахте някакви хора. И толкова много версии сменихте, че се оплетохте тотално. Аз просто нямам думи за вашата ''игра'' Толкова лоша антиреклама направихте на думата стратегия (визирам четворката от пишман коалицията), че всичко за което се борят Туджаров и Неделчо отиде на вятъра.

# 158

Запис на живото излъчване така че едва ли ще е коментар на актуалния епизод.

# 159
Съжалявам, но Ивка е цял jump scare 😱

# 160
Момчетата в подкаста на The voice казаха, че последните епизоди са били много съсредоточени около коалициите, защото са предстояли номинациите и е било актуално тогава, но по-нататък се случвали много неща, които са от различен характер и тази тема се размивала.

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 21:16 от Meddyy

# 161
На мен пък Ивка почна много да ми харесва визуално и особено откакто разбрах, че работи по поправянето на единственото нещо във визията ѝ, което се нуждаеше от корекция (зъбите).
А някакво обяснение защо епизодът идва с такова закъснение няма ли?

# 162
На мен в Ивка не ми харесва стайлингът. Циците, че са поставени нагоре, поставени са, ама с едно хубаво деколте - въобще няма да личи, ще седи готино. Не знам защо държи да носи тези потници без презрамки.

# 163
Ивка им гостува, обаче гледала само до петия епизод. Не е гледала нито епизода с номинациите и изгонването, нито Къщата Plus, но с охота прие поканата да коментира в някой от следващите броеве на Къщата Plus. Айде няма нужда, викам аз.

# 164
Не, че сте се счупили да бързате да гледате подкаста с Ивка, но да знаете, че спокойно може да си го спестите. Изобщо няма смисъл от него, през голяма част питат Ивка за мнението й за участниците и момчетата й обясняват какво не е гледала.
Иначе във връзка с коментарите ни днес, Ивка каза, че след участието си в Къщата е натрупала +65к последователи в инстаграм. Имала е подготвена стратегия за развитието си след това, снимала е предварително голям брой епизоди на подкаста си.
Сподели, че ще започват нов съвместен бизнес с Кумбата, доколкото разбрах ще произвеждат бира.

Общи условия

Активация на акаунт