Къщата на инфлуенсърите - Тема 6 (сезон 3)

• 41 728
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • софия
Преди малко гледах някакъв лайф- май на Янков. Заварих Вал и Цецо, включиха Венета. Включиха и Жоро, Венета му вика Митко. Той се обяснява, че не са я причаквали от тоалетната. Тя - айде моля ти се, Митко, не на мене тия глупости.

Но някак натопорчени ми се струват. Кофти подмятат за Дани, пуснал видео някакво...." "някой гледа ли го това, хаха.." аз пробвах вика Венета -"ама диалекта ми  пречи"  - нищо не разбрах да ви кажа, ама нещо ного натопорчени ми се видяха...... изпокараха ли се сега?

Та взех, че видеото на Дани изгледах - ами и той натопорчен и се обяснява много..... за Валерия напред какво сме щели да видим, ама айде нямало да спойлва, предателка била. И Ставрев не го харесва, подло се измъквал...

# 181
  • София
Даниел е много, много зле. Гледам сега видеото му, в което се обяснява:

Точно селски лидер е. Обвинява Ставрев и Спас в двуличие, че два дни по-рано си били стиснали ръцете. За разлика от тях двамата играха умно и показаха някакво стратегическо мислене. Никаква логика нямаше да останат с тях. Да си на дъното на коалицията е позиция, която никой не иска. Да се оставиш още в началото някой друг да взима решение, а ти да козируваш. Особено в коалиция на хора, които нямат и понятие как се играе. Не трябвало да се съобразяват с Азов да не е Кико, сега щяло да е различно. Някой друг им е виновен, че не прецениха кое име да кажат.

Даниел не играе коалиционно, напротив той играе на лична основа, ясно си показа кои хора не понася и съответно му се върна обратно. Много грозни и цинични изказвания прави във видеото.

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 00:59 от Niya-

# 182
Оо, много благодаря за линка. Изобщо не бих се сетил да му търся профила на този младеж. Много интересни неща казва. Как ги нарежда всичките, хаха... Очевидно се е изпокарал с почти всички, не знам как се събират сега след къщата, как ще се търпят и на финала, в Арена.

# 183
аз попаднах на това видео,  честно малко хейтърско ми идва,  но всеки играе с маски вътре тъй  че
https://www.youtube.com/watch?v=5Nn1OoXUOCU

# 184
Малко допълнителни материали. Не съм ги гледала, просто ми излезнаха.

https://www.youtube.com/live/ZlXddBb1Gbw?si=3D8yI0wCmysz3xKS

Последния линг е за стрийм на Васето (не го зачита за видео за това е просто линг. Не знам дали е само реакция или и играе нещо. Това НЕ е основния му канал, а само за предавания на живо. Как манипулира с тъмнейла.

Някаква драма се развихря. Пускам скрийншоти на сторита репостмати от профила на къщата в спойлер.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 07:45 от Ir0ny

# 185
Гледах им лайфа в тикток. Общо взето много селска история започната от Даниел, който ги нареждаше по-рано в ютуб. Най-много му скочи Ставрев и големите мъже Даниел И Ставрев стигнаха до там, че ще се уговарят да се бият Smiley

Янков и Валерия се държаха точно като в предаването, мълчаха и се смееха на целия цирк, а според мен имаше и малко искри между Венета и Георги.

Смешно беше, че Ицака също се включи, но със заглушен микрофон и стоеше и той като сеирджия. Едва се сдържаше да не се засмее на всичките викове и обиди между двамата МЪЖЕ Sweat Smile

Но определено Даниел се излага с всеки изминал ден все повече и повече. Сгрешил си, сгрешил си. Той го приема адски лично и в това видео неговото издаде без да иска, че ще продължи в играта с нещата от типа "Ще видите каква е Валерия по нататък."

# 186
Дани с това си поведение (ясно е, че иска и да изцеди скандала за гледаемост и няма нищо лошо в това) показва, че НИЩО не е научи и грам не разбира играта. Сам си противоречи - уж е за стратегическата игра, хем когато го лъжат и надиграват напада, че това е подмолно и недостойно.
Обикновено когато претърпиш такъв главоломен крах трябва да търсиш проблема в себе си, а не да обвиняваш всички други. Ти сам си виновен, че останалите са срещу теб и те надиграват.
А пък да търси вина в Цецо и Спас, които съвсем ПРАВИЛНО решиха да се съхранят и да не са на дъното на авторитарна коалиция, съвсем го компроментират Дани като слаб стратегически и социален играч.

# 187
Като ви чета си давам сметка, че Даниел се държи като шестокласник. Там си е замръзнал ментално.
Да напомня, че те все пак не се съобразиха с Азов и гласуваха за Кико. Никой не им е длъжен.

Не видях коментари в негова защита, всеки му казва, че не е прав. Виктория обаче е на неговото мнение.

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 09:30 от Clouded

# 188
Много реакции, много нещо. Пускам този на Алпер. Отделно виждам, че и Кукушев преди малко е пуснал, тук вече ще е смях Grinning

# 189
Пускам видеото на Кукушев

# 190
Никога не е било толкова масово общото мнение, почти не се намират хора, които да се застъпят за коалицията на брата на Весо, бившата на Деян Фрейзър, Митко плувеца от Игри на волята и мис Вкиснато мляко. Разгледах им профилите и е плачевно положението, двете момичета като отговарят на въпроси са по-меки от памук, но като Даниел си е отворил устата веднага са наскочили като с бухалки да обясняват колко е прав. Само Жорката се държи на ниво, но чакам Чакалкаст, за да си дам крайната оценка.

Слушам всякакви реакции и искам да отбележа, че тези на Чоле са много симпатични, но много се бави с тях - времената вече са такива, че хората не гледат реакции заради самите реакции, а ги ползват като коментар за случващото се, докато излезе нов епизод. Дори Кукушев се усети и навакса, при все, че винаги вървеше назад.
А самият Кукушев е страхотен, нямам търпение да го изгледам.

# 191
Ужас, и Дани е мъж на 31 г...Виктория, дето му е голяма фенка, пък все е с огромна разлика между това, което говори и това, което прави. Основната критика при нея от страна на последователите й винаги е била, че дълго време съдържанието й беше изцяло подчинено на идеята да обичаш себе си, да се приемаш, духовност, ала-бала, а междувременно се подложи на няколко интервенции, за да си промени външния вид. Във визитката си в Къщата обясняваше колко страници са изискванията й към мъжете и накрая - Даниел хаха.

# 192
аз попаднах на това видео,  честно малко хейтърско ми идва,  но всеки играе с маски вътре тъй  че
https://www.youtube.com/watch?v=5Nn1OoXUOCU

Това е доста добро, аз слушам рап по принцип и си важи, особено в сравнение с песента на Кико която намерих:

https://youtu.be/JuXImPaJwZE?si=Q3lMT2bKOIq3vP1J

А иначе за Видеото на Дани, склонен съм да вярвам на около 20 процента от казаното макс.

Сеирджииското в мен се събуди като каза че после Валерия щяла да се изложи 😂

А за този лайв, в тик ток ли е бил?

Там знам че повечето лайфове не седят, жалко, изпуснал съм го 😂

# 193
  • София
Те говорят злостно и нагло, това е, което дразни дори и феновете на стратегиите, както и това, че не спират. Да, да, знаем, че режат кадри, но това не променя нещата. Жорката и Коцето са по ръба и аз чакам ЧакалКаст и се надявам приятелчетата да не са му повлияли.

# 194
В Инстаграм са качили малък откъс от снощния цирк:

https://www.instagram.com/p/C-95RvXtZUx/

Общи условия

Активация на акаунт