Къщата на инфлуенсърите - Тема 6 (сезон 3)

• 41 718
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
В Инстаграм са качили малък откъс от снощния цирк:
https://www.instagram.com/p/C-95RvXtZUx/
Леле, егати цирка. Какво точно казва Даниел, "Ставрев, пред 2000 човека ти обещавам, че ако те видя, ще те.... " какво?

А Цецо какво отговаря? "Искаш ли да си прави ме едно ...... бе нещастник?" Пак не го чух какво го казва, или леко го цензурират?

# 196
Леле, егати цирка. Какво точно казва Даниел, "Ставрев, пред 2000 човека ти обещавам, че ако те видя, ще те.... " какво?

А Цецо какво отговаря? "Искаш ли да си прави ме едно ...... бе нещастник?" Пак не го чух какво го казва, или леко го цензурират?
1 в 1 .. явно да се бият .. голяма излагация.. А Ставрев размахваше и целуваше среден пръст също.. не знам на кой колко му вървят стратегиите, но възпитанието определено му липсва

# 197

Мерси много за линка!

Данито разочарова много в къщата, но извън нея му се кефя и не виждам как Ставрев ще му се опре, чак му предлага да се бият, уж се базика, но Дани изглежда сериозен

# 198
Да отдадем минута мълчание за достойнството на 30+-годишния инфантил, който се пъне на непълнолетни и 23-годишни. А, момент, такова достойнство не е съществувало изначално.

Колкото повече го мисля, толкова по-удачно е това Даниел Хаха, защото е пълен смешник.

# 199
  • София
Заплахите започват от Даниел, поне в това, което аз гледах, също така това е след неговото видео, което обсъждаме по-горе и в което обижда/псува хората. Толкова простотия се лее от него, първоначално ме беше подлъгал, особено с проповедите на тема религия. Както често се случва, точно тези са най-агресивни. Как може да скачаш на бой и да псуваш другите, защото някой е казал, че си като селски лидер. Явно не схваща, че не го нарича селянин, а че не играят добре. Венета е права и за диалекта, трудно му се разбира. Грозни неща каза и за Валерия.

Виждам, че в канала на къщата са качили само за мембъри 18 минути от тик ток лайфа, явно са записвали част от него, защото иначе Янков беше хост и той не го е запазил. Миналата година ги подкрепях, но тази ме дразни, че не казват нищо като няма да има подкаст. Ще си помисля дали да ги подкрепя пак и да го изгледам.

# 200
За мен е безумно спор за това кой е прав в някакво си реалити шоу да се решава с бой? И какво? Който победи в боя, трябва да го определим като правилния стратег ли? Sweat Smile

Моите изводи от ескалирането на напрежението последните два дни е, че ДаниХаха остава под някакъв начин вътре, но явно не успява да разбие т.нар друга коалиция от КЗС. Ако го бе направил, те едва ли щяха да са толкова уверени днес и да говорят толкова смело по лайфовете.

Мисля също, че и Жорката се е отървал на следващите номинации, защото снощи ми се стори, че е в добри отношения с тях. Подхвърляха си закачки, но по-скоро се шегуваха. А ако някой ме бе питал преди два дни, щях да го посоча като сигурна следваща мишена. Коцето също май е сменил коалициите. Снощи разправяше, че не е бил за тая на Даниел и Весела, просто слушал сърцето си. Така че то може би нормалността ще се върне и първата коалиция няма да съществува. А ако Дани е прав и Валерия се оказва не тази за каквато я мислят, нищо чудно тя да обърне гръб на някого от нейните, но със сигурност не и на Янков и обкръжението му.

Като цяло социалните мрежи вдигнаха мното интереса и разбирам защо Ицака и Павката не се караха на снощните герои, че леко поиздадоха някои от линиите.

# 201
  • София
midget48, Даниел издава и други неща във видеото:

Скрит текст:
Казва, че сега разбира, че Коцето е играел и в двата лагера, но за него било важно, че всеки път гласувал с тях. Това звучи като поне още две номинации. Съжалявам, че Даниел и Веси се връщат, само да отровят пак обстановката.

# 202
  • софия
За Даниел е най - добре да се покрие безмерно и да не се показва следващия месец. То бива, никаква мозъчна дейност, но чак пък толкова.
 Жорката пак се изниза, като мокра връв. Остави любимата и селския тарикат да оберат пешкира и се сниши. Това вече сме го гледали. Така остави и Фейгин на кучетата, сега същото с кака Васка вкисналото мляко.
 На приказки голям, когато опре до действие си гледа спинкането, папкането и спокойствието. Така и не разбрах, защо пробуди голямо възхищение в предишния формат. Искрено се радвам, че лъсна тук в цялата си прелест.
 Този епизод ми става любим от всичките три сезона. Възрадва сървайвърската ми душица.
 Павел и Ицака, кофти номер с това, че ще ги оставите в къщата. Но си признавам, че ще ми е интересно, как ще се държат след този погром. Дали ще имат акъла да си признаят грешките, арогантността и глупостта ( съмнявам се) или ще се закопаят още повече.

# 203
Хахаха, диви селяни за всички. НО, ако се стигне до бой - залагам на Ставрев! Grinning Ама, като гледам Хаха, най-много това 1 в 1 да е битка в Тикток.

# 204
За Даниел е най - добре да се покрие безмерно и да не се показва следващия месец. То бива, никаква мозъчна дейност, но чак пък толкова.
 Жорката пак се изниза, като мокра връв. Остави любимата и селския тарикат да оберат пешкира и се сниши. Това вече сме го гледали. Така остави и Фейгин на кучетата, сега същото с кака Васка вкисналото мляко.
 На приказки голям, когато опре до действие си гледа спинкането, папкането и спокойствието. Така и не разбрах, защо пробуди голямо възхищение в предишния формат. Искрено се радвам, че лъсна тук в цялата си прелест.
 Този епизод ми става любим от всичките три сезона. Възрадва сървайвърската ми душица.
 Павел и Ицака, кофти номер с това, че ще ги оставите в къщата. Но си признавам, че ще ми е интересно, как ще се държат след този погром. Дали ще имат акъла да си признаят грешките, арогантността и глупостта ( съмнявам се) или ще се закопаят още повече.

Аз пък не съм съгласна, че Жорката се е изнизал. Според мен си е доста интелигентно момче, което е влязло в къщата за играта и тръпката, даже не толкова заради пари или популярност (както 90 % от участниците)   и след като не приема  нещата лично, или не са му приятни такъв тип селски караници защо да участва.. коалиция на 2ри ден е едно, поведение и възпитание извън играта съвсем друго

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 14:42 от Marble_beach

# 205
  • София
С Фейгин беше различно, тя беше тормозена и той се покри.

Според мен щеше да стане за смях Жорката да ходи да защитава Веси - обвързана жена, която не иска уж да се свързва името ѝ с никой мъж вътре. Той няколко пъти я спира от тъпи отговори, но тя продължава. Веси създава конфликтите и се държи обидно, какво да я защитава, тя не е жертва. Ситуацията ми напомня на разни публични жени, които все са в конфликти и се разправят. Жените не може да се сещаме, че сме жени, когато ни е изгодно.  Като забъркваш конфликти, получаваш конфликт. Не е имало физическа заплаха за нея или тормоз.

# 206
Абе, Жорката пак се покри, ама ми е слабост, какво да правя. Grinning И сега оставя Веси на вълците, да беше направил един скорострелен подкаст поне да се опита да ни накара да мислим другояче, ама той  е над тия неща. Колкото и да го харесвам, егоист си е и такъв ще си остане.

# 207
  • софия
О, аз не се опитвам да убеждавам никого. Това е личното ми мнение за Жорката. И не говоря за поведението му извън играта, а за това вътре. Ако не му харесва как действат, не е в тази коалиция. А не да чуваме: нулеви шансове за простолюдието и безразличните, да ги смажем,  да се страхуват. И накрая по тих от водата, по нисък от тревата и с качулката до носа нахлупена. И кротко гледа как разкъсват останалите от клетата им дружина.

# 208
Отбелязвам, че Цецо е нахилен до ушите след като предлага 1в1 на Даниел, със сигурност се шегува. Данката обаче не го възприема така.
Игри на волята много са изпуснали като не са го взели, щяха да си имат много добър образ за присмех.

Покрай всичките реакции виждам колко отвратително се държи Веска, като кралица, която не може да повярва какво ѝ говори простолюдието. Много противно момиче. Не се ли замисля, че никой няма да я вземе за Мис България с такъв имидж, ако ще и най-красивата да е.

# 209
Отбелязвам, че Цецо е нахилен до ушите след като предлага 1в1 на Даниел, със сигурност се шегува. Данката обаче не го възприема така.
Игри на волята много са изпуснали като не са го взели, щяха да си имат много добър образ за присмех.

Покрай всичките реакции виждам колко отвратително се държи Веска, като кралица, която не може да повярва какво ѝ говори простолюдието. Много противно момиче. Не се ли замисля, че никой няма да я вземе за Мис България с такъв имидж, ако ще и най-красивата да е.
Аз пък отбелязвам, че Цецо размахва среден пръст и го целува, като знак какво щял да му прави Даниел .. и хич не изглеждаше да се шегува .. С тези обиди дето си разменят настървено,  за мен са абсолютно еднакви.

Общи условия

Активация на акаунт