Къщата на инфлуенсърите - Тема 6 (сезон 3)

• 41 717
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • София
А защо да скача като те наистина са виновни, включително и той и на синхрони, и на тях вътре го каза, че са прекалили, избързали и тн. Като си виновен, си мълчиш, няма нужда да наглееш, на другите толкова им е акълът. Ще седнат да обвняват останалите, че лъжат, все едно нямат право да си променят мнението или все едно няма камери.

Бих се разочаровала повече, ако почне да се държи като тях и видим сега злобен подкаст. Щом остава да играе с тях, ми се струва, че ще се подхлъзне.

Иначе на мен също не ми харесва играта му, но не виждам тази злоба и ожесточеност като у съотборниците му. Жалко ако наистина е скъсал с Фейгин за киселото мляко. Голямо падение си е.

Платих си и изгледах пълното видео. Първата заплаха идва от Даниел, после се разбраха да се бият в зала Йенйерджи, не успя да го каже правилно, даже май не схвана, че не е правилно така, следващите пъти каза Инирджи. Имаше доста бъзици към Даниел за това изговаряне, гледам, че и под други постове. Та ви го пиша, за да сте в час с шегата. 😁

# 211
Какво друго има като допълнително съдържание?

Голяма работа, че Спас първо се е навил да играе с тях, а после се е отметнал - защото дори самата коалиция на Уонабитата потвърди, че той е отишъл на следващия ден и им е казал, че няма да е с тях. Всеки има право да играе както прецени за добре и с когото му харесва или да преосмисли вече взето решение. Реално тая коалиция е оплескана в зародиш - нито трябваше да е явна, нито трябваше да включва половината къща. Сами дадоха оръжието в ръцете на опозицията и после се сърдят, че са го използвали.

# 212
  • софия
Жорката винаги ми е харесвал  - и в ИВ и сега. В ИВ защитаваше Фейгин доколкото можеше, не се е покривал, вярно можеше и повече, но пък винаги си е признавал грешките.
И тук знаеше, че играят грешно, още от първите епизоди си го казваше вътре - ама пуст мерак за стратегии, не можа да "усмири" партньора Дани и той самия се повлече с него Joy

Разбиха ги на елиминациите и освен да нахлупи качулката от срам не знам какво трябваше да каже в защита на глупостите им.
Погрома им беше тотален, а заслугата е изцяло на Дани. Жорката е с голямо самочувствие, с което ме радва, защото това не му пречи да си признава грешките.
Интелигентно момче е и се надявам да му се получи от сега нататък в играта
 Но определено битовизми и "просто забавления" не са за него(ако това е концепцията на формАта) - друг натюрел е той и ще му е скучно.

Не ми харесва как се държат някои сега навън. И не мога да преценя нарочно ли е, за повече интерес, или наистина се плюят така.... Не ме кефи, излагат се.

Пп. И не харесвам реваншисти.
"Наигра ли се" ми оформи окончателното мнение за автора. Trollface

# 213
А защо да скача като те наистина са виновни, включително и той и на синхрони, и на тях вътре го каза, че са прекалили, избързали и тн. Като си виновен, си мълчиш, няма нужда да наглееш, на другите толкова им е акълът. Ще седнат да обвняват останалите, че лъжат, все едно нямат право да си променят мнението или все едно няма камери.

Бих се разочаровала повече, ако почне да се държи като тях и видим сега злобен подкаст. Щом остава да играе с тях, ми се струва, че ще се подхлъзне.

Иначе на мен също не ми харесва играта му, но не виждам тази злоба и ожесточеност като у съотборниците му. Жалко ако наистина е скъсал с Фейгин за киселото мляко. Голямо падение си е.

Платих си и изгледах пълното видео.

Вие честно ли вярвате, че тия дето уж не искат коалиции, не са мислили за тях. Изненадани бяха от бързината на другите, а не от самата идея за коалиции . И някак толкова се говори за недостатъците на определени хора, а на други се подминават. Кико почна да подготвя Венета да гласува срещу Весела, защото нещо му била казала на криво преди играта. Видя че Алекса ще му е послушна и я завъртя.  За мен той  има много  отрицателни качества  - нарцистичен е, отмъстителен, нечистоплътен, с мания да е известен, явно и с агресивно пиянство .. набързо направи контра коалицията, само защото беше по - хлъзгав с другите, а не директен. Той за мен ще е един от най-подмолните играчи.  Ставрев също ми е пълен минус - игра в стабилна коалиция в Сървайвър, заби нож на най-добрия си приятел и изневери на приятелката си и е способен на селски тарикатлъци. Валерия и Янков са също "хитреци" - чудят се каква простотия да направят или да провокират с някаква интрига и после да гледат отстрани. А синхроните и надъхването на Жорката са типични за спортист преди състезание и съм въобще далеч от мисълта, че интелигентно момче като него ги е мислило тези неща. Той и на номинацията си каза че нещо не е точно така както Даниел твърдеше и въобще в комуникацията с останалите е доста доброжелателен

# 214
  • софия
Не мисля, че някой е против коалициите. Играта може да стане много интересна и красива с умни и изпипани стратегии. Да не говорим, че изпадането от игри вкарва още по големи шансове за лавиране и качествени врътки. Обожавам да следя подобни неща. Проблемът е в начинът по който се опитаха да действат. Глупаво, арогантно, подигравка за стратези, за участници и за публика.

# 215
  • София
Не давам лайк само заради частта със Ставрев. Не мисля, че е подмолен и Павката не му е бил най-добър приятел, приятелствата са след края на предаването. Не ми се спори сега за Сървайвър, така че няма да задълбавам.

Кико смятам, че играе, но по-умно от другите, леко, леко без да се усетят. При него точно има стратегическа игра. Мен засега ми е противоречив, не ми допадна шегата с 14-годишните, на съвета също се държа неприятно (за мен). Ще чакам да видя повече.

Венета пък провокираше Даниел в лайфа, първо не спря да намила как само той говорел, после пък като млъкна, няколко пъти пита дали някой го е мютнал, той каза, че не е мютнат и тя пак.

# 216
  • софия
За Ставрев в Сървайвър - и аз като Niya.Hands V

Венета и мен ме подразни.
И на съвета с аргументите им към Дани не съм съвсем съгласна. Интригант и подмолен не го виждам изобщо, друго виждам, ама да не  давам квалификации в прав текст, та ще кажа, че игра мнооооого глупаво. Stuck Out Tongue Winking Eye
Защо Венета нарича Жоро - Митко?

Веси сама си навлича неприязненото отношение към нея. Що така бе, като почнат някои хубавици да се доказват на света, че са и много умни и все така им се получава ..... Joy
Приветствам винаги доброто здравословно самочувствие - стабилна основа за развитие е. При Веси засега май не работи правилно. Времето ще покаже ще може ли да надскочи " красива съм, всички ми завиждат" и да се развива.  Млада е, има време.

# 217
Не мисля, че някой е против коалициите. Играта може да стане много интересна и красива с умни и изпипани стратегии. Да не говорим, че изпадането от игри вкарва още по големи шансове за лавиране и качествени врътки. Обожавам да следя подобни неща. Проблемът е в начинът по който се опитаха да действат. Глупаво, арогантно, подигравка за стратези, за участници и за публика.
Точно, тази коалиция тръгна от желание да гонят някой, който ги дразни ("Кико Лудия или Венета", както повтаряше Георги). Буквално като филм от 2000-та, в който групичката на готините се опитва да изложи (в случая изгони) зубърите.
За мен нямаше абсолютно никаква стратегическа нужда да се коалират срещу Кико, при положение, че е по-дръпнат и неособено likeable, тоест и без наговаряне щяха да го изхвърлят. В това предаване коалициите трябва да се правят срещу тези със силна социална игра (да не се бърка със стратегическа) - в случая виждам, че това са Коцето, Спас, Ставрев, Янков, Виктория. Ще дам пример с атаката на Дидо срещу Кумбата в сезон 2, не успя заради Ронси, но към днешна гледна точка знаем, че е бил абсолютно прав да се насочва там - в крайна сметка Кумбата спечели.
Затова за мен това не беше коалиция със стратегия, а коалиция за самоизтъкване.

# 218
  • България
Скрит текст:

Платих си и изгледах пълното видео. Първата заплаха идва от Даниел, после се разбраха да се бият в зала Йенйерджи, не успя да го каже правилно, даже май не схвана, че не е правилно така, следващите пъти каза Инирджи. Имаше доста бъзици към Даниел за това изговаряне, гледам, че и под други постове. Та ви го пиша, за да сте в час с шегата. 😁

1. Каква е тази зала Енерджи? Нещо култово и значимо ли има?

2. Защо на Жоро казват Митко?

# 219
Венета обърка името на Жоро в един от епизодите и понеже е смешно, почнаха да му казват Митко.

# 220
  • София
Залата не съм я чувала, но и двамата знаеха за какво става въпрос. Аз останах с впечатление, че е за бокс, след първите закани, после минаха на тази зала, а Дани го заплаши, че след боя повече никога нямал да може да сложи ръкавици на ръцете си. Предполагам, че става въпрос за боксови ръкавици.

# 221
Хахаха, диви селяни за всички. НО, ако се стигне до бой - залагам на Ставрев! Grinning Ама, като гледам Хаха, най-много това 1 в 1 да е битка в Тикток.

Извинете че пак ви цитирам, но аз мисля обратното 😂

От това което видях Цецо нещо се правеше на интересен, а Дани беше сериозен и сега Цецо май е дал “задна”

Ако беше Янков, който с Кумбата са тренирали бокс или Антонио бих се замислил, но Цецо е сиг 10см и 15 кг по-лек, предимството му е че не пуши цигари, но на мен ми изглежда (може би заради визитката) като тип  “pretty boy“,а Данката по- махленец 😂

# 222
Няма ли епизод днес 😂 Или е рано 🙄

# 223
  • София
То остава и да не даде задна. Пълен тъпак трябва да е да се съгласи. Няколко като Даниел да ги интересува кой ще победи, за нормалните хора няма никаква значение, нищо не означава такъв мач. Въобще не доказва кой е прав.

А на Даниел всяка втора обида му е производните на жена и  сравнения, че се били ........ като жени от притеснение, че ще отпаднат в някоя игра. Венета по едно време му направи забележка. Коцето пък каза, че не е толкова лошо да си "халка" и че прекаляват.

Като някакви 15-годишни пубери. На 30 години това да са ти обидите...

# 224
Айде на епизода

Общи условия

Активация на акаунт