Къщата на инфлуенсърите - Тема 6 (сезон 3)

• 41 715
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
А те какво точно искат да си доказват с този бой? Освен кой от тях е по-голям комплексар, де. Joy

# 226
"Тъмница", OMG!

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 21:29 от diziler

# 227
Весииии, Весииии, много си зле. Може ли да изхвърчиш първи и да продължиш да повтаряш, че другите не знаят как да играят?

Никой няма нищо против коалиции, повечето в темата следим и подкасти, и други реалитита, и Игри на волята. Проблемът е, когато са некадърни коалиции.

Edit: Никакъв махленец не е Хахато, това мога да кажа със сигурност. :д

# 228
Надявах се да ги изпратят на Дивата река, ама и това става.
Миличките Дани и Веси, направо са трогателни как сами си обясняват колко добре разбират играта и как всички останали са невежи. Grinning И Веси: то ние като запознахме да играем заедно и почти спряхме да комуникираме с останалите. Евала, мацка, разбираш ги нещата!

# 229
Прихнах от смях като чух как се обясняваха, че само те разбирали играта.

И това от първите двама изгонени след номинации Satisfied Satisfied Satisfied

Тия са един за друг.

# 230
Отвратителни и просташки подмятания на Янков по време на модното ревю на двора.  Мега селско поведение.

# 231
Валерия и Янков са сладки, когато не си плюят в устата. Сродни души, как се намериха, много интересно се получи.

# 232
Щях да бъда по-доволна да ги пратят при Моро и Валя (за феновете на Къртицата).

# 233
Мис Вкиснало мляко продължава да е изключително арогантна, но на всичкото отгоре не е и умна. Как може да твърди, че другите не разбират играта като точно я разбраха и я обърнаха срещу тях? Никой не им каза, че е неморално да се наговарят, а че го правеха 1) прекалено рано 2) прекалено настъпателно. Те буквално викаха всички (само с Венета май не са говорили) и който им откажеше го привикваха пак.
Даниел пък беше адски нагъл как твърдеше, че няма цигари, но накрая като му обещаха перунки, веднага ги даде.
Скучен ми беше този епизод, ама няма как всички да са като предишния.

# 234
Браво на редакторката, с тоя нагъл тип аз не бих имала такова търпение. Абсолютен селски бек, с Веси са един за друг.

# 235
  • София
Clouded,  и Венета я причакаха пред тоалетната да я питат как ще си използва кредитите. 😂 Не знам защо се хващат за думата. Ясно е, че не са се събрали нарочно да я чакат, но са си го мислили и беше удобен момент. Тя обаче не поддаде.

Радвам се, че не познахте за сериала, а е била поредната сценка Валерия - Янков.

Антонио не знам защо участва, той постоянно не е вътре или не участва в разговорите.

# 236
Прави ми впечатление обаче как хората, които участват за първи път, някак си търсят комфортната си зона, баланс.
А останалите с опит, знаят какво се очаква от тях, да бъдат дейни и да дават материал и действат.
Иначе излишно екранно време за Даниел и Веси, правих нещо друго, иначе щях направо да ги превъртя.

# 237
Какво означава "Перунки", извинете за невежеството? Първо си помислих да не е суха паста "Перун" (ако изобщо има такава). Ама като знам диалекта на Даниел, дето вика "горница " и "долница", не би ме учудила и  друга такава изгъзица.

# 238
Сухи пасти са. Ядоха ги много в предния сезон и от тогава ги наричат така.

# 239
  • София
Нали си гледал предишните сезони? Сухи пасти Перун визират. Много добра реклама им направиха миналата година, всички само това ядяха, защото бяха малко кредити.

От намеците на Валерия и Янков останах с впечатление, че тя е била с негов приятел. А от думите на Павката и Ицака да предположим в коментари за кого става въпрос, да не би да е Кумбата?

Общи условия

Активация на акаунт