Къщата на инфлуенсърите - Тема 6 (сезон 3)

• 41 707
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Те мисля, че в началото си казаха за Кумбата. За друг човек става въпрос. И аз се озадачих.

# 241
E гледал съм, ама никога не бих  казал "две перунки", а "две сухи пасти".
Янков с неговия отвратителен речник и коцкарските подмятания... Не знам коя уважаваща себе си жена би търпяла подобно поведение край себе си.
А при условие, че Мария си спечели честно наградата, защо трябваше Валерия да се намърдва в джакузито и от продукцията позволиха това?

# 242
На мен при Валерия и Янков единствено за момента не ми харесва, че ги виждам като персонажи само в контекста на техните взаимоотношения, които са просто зарибявки. Не ги виждам как взаимодействат много с останалите. Надявам се да се създадат повече разнообразни сюжетни линии, които да включват всички. Искам да стане много динамично.

# 243
А кой е този фактор или човек, заради когото Валерия и Янков не могат да направят нищо?  Дъщерята на Янков или вуйчото на Валерия? Или някакъв партньор отвън ...

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 23:16 от diziler

# 244
Не схванах и аз. Най-логично да е Кумбата, ама чак сега ли се сетиха за него? Съмнявам се. Валерия нали имаше един бивш, който ѝ е посягал, но пък Павлата и Ицата искат да се сещаме…значи все трябва да е познат.

# 245
Щом го загатват тоя фактор и толкова наблегнаха на него, сега ще очакваме и да го покажат. И аз клоня по-скоро към Кумбата. Ако е някой друг, ние не го познаваме, а те сякаш искаха да се сетим.

# 246
Валерия може да е имала зарибявка с някой от компанията на Кумбата, която е и компанията на Янков.
Или този човек да е Туджаров, който учи покемоните си да не се занимават с любовни драми в риалити. Grinning

# 247
Туджаров е много лапнал по Валерия, така че не е невъзможно.

# 248
Напоследък леко се подиграваха на участието й с Неделчо по време на коментарите, но е разбираемо след онази конкретна ситуация, която не искам да назовавам отново. Grinning

# 249
  • София
Това не виждам защо да е фактор за Янков. Какво го интересува Янков какво мисли Туджаров? По-скоро според мен става дума за техен общ приятел или пък той да е бил с нейна приятелка, ако приемем, че не уточниха пол.

# 250
Да, аз се бъзиках за Туджаров, но според мен няма логика и да е Кумбата (освен ако няма нещо любовно и с него).

# 251
Самите Валерия и Янков май не са споменавали в Къщата, че Кумбата им е общ познат. И може да мислят, че нямат право да го споменават. Или не искат /все още/ да се знае каква е връзката между двама им от преди Къщата.

Самият Кумба каза в Надкаст, че познава Валерия. Янков го е питал за нея и той му е казал някои основни неща.
Туджаров каза, че може да имат и други общи познати.

Нито Кумбата, нито Туджаров говореше като да има някаква връзка с нея. Или да му е известно, че тя има връзка с някого.

И Валерия не мисля, че се държи като да е обвързана или да се чувства длъжна "да се пази" за някой отвън.

Може би В. и Я. единствено са имали предвид, че свързващото звено е бил общия им познат - Кумбата, а не предварително познанство от преди формата.

# 252
Ама тук има нещо много ключово - на синхрон после Валерия казва: между нас с Янков няма как да се получи нищо, защото има фактори отвън и т.н. Тук говорим за любовната пречка.

# 253
Туджаров не спомена ли веднъж, че изненадващо с Валерия имат общи познати / приятели? Не знам, ама тази Валерия (абстрахирайки се от тежката ѝ история) хич не е случайна.

Веси ми прилича на тази актриса:

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 22:54 от Alucard

# 254
  • София
Вени Ев, аз нямах предвид, че е обвързана, а предишна връзка.
Мен примерно ме е сваляло бившето гадже на една от най-добрите ми приятелки, дори беше говорил с нейните родители, че ме харесва, но за мен беше невъзможно. Е, нямах и чувства, но нямаше и как да му дам шанс. Извинявам се за лиричното отклонение, но нещо такова си представих, че той или тя са имали отношения с близък до другия човек. Може и да съм далеч от истината. 😁

Общи условия

Активация на акаунт