Къщата на инфлуенсърите - Тема 6 (сезон 3)

• 41 686
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Аз бях споменавала това видео, всъщност Кумбата много ласкаво се изказа за форума.

# 331
  • софия
Напротив, за бг мама се изказаха много ласкаво. Явно си спрял малко преди това да ги слушаш.
 Meddyy, Алпер сподели, че му се е обаждал за да му налее малко акъл в кратуната и да спре да се излага, но явно не е било с голям успех.

# 332
Казаха, че е градивна критика. А във ФБ било якото плюене. Да, но във ФБ не действат модератори като тук Grinning
Има и друго... в тубата под видеата на Къщата пишат предимно пубери, а тук пишат предимно 30+ и 40+ (Казвам го по повод и на последното "Ще си кажат", Павел и Ицака обръщат внимание на ютюб коментарите, там пишат предимно подрастващи. Не само, но предимно.)

# 333
...Марианоф (който е доста отслабнал, между другото)...
Марианоф си направи операция, за да отслабне, т.нар. стомашен ръкав.

# 334
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз започвам да си мисля, че Даниел има някакви, хм.... дефицити да речем. Не може мъж на над 30 години да се държи и да разсъждава като дете, да не успява да се контролира и да се излага по такъв начин.
Много беше грозно как лъжеше редакторката, че няма цигари, чак ми беше неудобно да го гледам. Възрастен мъж! И после продължи да се излага за две Перунки, признавайки си, че всъщност има, също като 5-годишно. Rolling Eyes
И бяха толкова смешни двамата умници с Веси, като си говореха, че ако пак ги изгонят след като ги върнат в къщата, отново ще ги пратят в тъмницата. Joy Те щото Павката и Ицака ще ги държат в предаването, докато не спечелят накрая. Направо са жалки като си вярват колко я разбират играта и колко са над останалите.

# 335
*не мога да знам дали е вярно, споделям чутото

Янков и Валерия били живяли заедно.
Моята теория е, че Валерия е правила секс с някой от компания (напълно реалистично ми звучи мацето да си прави удоволствие за една нощ или да раздава ласки в пияни състояние) и това да е между тях. Янков ако е мъж на място ще спазва брокода и едни от основните закони - Приятелите преди мацките и Бившите забивки не се пипат.

От кога са тези закони?Ти направо забрани със закон хората да стават баджанаци;)Разбирам приятел да е в сериозна връзка  и там по принцип не се пипа, но да е имал забивка с някоя, какъв е проблема?

# 336
Направих препратка към доста по-грубия американския израз - bros before holes. Понеже поведението и на Кумбата, и на Янков, е малко като мутренско и за това.
Не съм казала, че Янков няма да боцне Валчето. Даже това са ми топ в класацията кой би правил секс в къщата.
До колкото дали е редно да имаш каквото и да е с гадже или бройка на приятел е съвсем различна тема, не за тук. А дали споменатия триъгълник, Валерия, Янков и третия мистериозен за сега, го приемат за нормално си е тяхна работа. Моето мнение е такова, но това не го прави валидно за всички.

# 337
Аз си мисля, че сексът ще е Виктория, това ако Даниел се върне.

# 338
Аз не знаех за съществуването на Дани, преди участието му.
И аз не знаех за неговото съществуване, преди да дадат визитката му в еп. 1 на новия сезон.

В канала на Персиян има някакво видео от вчера "КПД на 3 морета", заедно с Кумбата и Марианоф (който е доста отслабнал, между другото). Говорят и за БГ мама и какъв хейт се изливал (Макар и във вид на градивна критика). Кумбата май забравя, че в анкетата за най-харесван участник, той беше на първо място. А от пускането на линкове тук, всички те имат повече кликвания на каналите. Това е факт.  Спрях това плямпане, защото разговорът е изключително просташки и на много ниско ниво. Представих си за миг да съм при тях, на дивана. Щях да си тръгна на втората минута. Няма такава просташка обстановка, селски подвиквания, смях с цяло гърло, подигравки, иронизиране и тъпотии на килограм. И в кръчмите на крайните пернишки квартали разговорите са на по-високо ниво.

Колега, този пост (само поста, не вие цялостно) изглежда все едно е писан от Йоан от другото предаване 😂 😆 😂

Според мен просташко е да обиждаш, да интриганстваш или да нарушаваш комфорта на другите хора насила

В това видео смятам че не присъства нещо от трите , просто е различен вид хумор от да кажем Кукушев

На мен лично не ми допада такъв “изтънчен” подход, но всеки е различен, това е нормално.

Вие от друга страна използвате думи като просташка обстановка и селски подвиквания, не знам кой е простака в случая 😉

# 339
Точно така, товва са абсолютно просташки и селски подвиквания.
Скрит текст:
Това е моето мнение. И няма нищо общо с хумора на Кукушев.  Нивото на Перси и Кумбата е ... пълно дъно, само чуй за какъв речник говорим...  Послушай първите 10-15 мин.
не знам кой е простака в случая 😉
Очевидно говориш за мен...  Щом имаш изградено мнение за мен, без да си ме чувал как говоря и как се държа... окей, какво да кажа повече... Имай си го.

ЕП.10

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 19:04 от diziler

# 340
Много ми хареса епозодът, супер интересно ми беше да ги опозная в по-голяма степен. Хареса ми, че инициираха разговор по толкова важни теми. За тези, които гледат и "Диви и красиви", само направете една съпоставка с тяхната, много подобна игра...
На мен тази година участниците са ми по-интересни. Цялостно сезонът е много по-задълбочен.

# 341
Аз ще си пожелая в следващия епизод по-малко Валя и Моро от Тъмницата и повече от случващото се сред неизгонените.

# 342
Пореден епизод без Антонио, ако е имал толкова ангажименти да не беше влизал, малко ми се обезмисля.  Честно казано епизода ми беше скучен, но пък почвам да харесвам Алекса. Онези двамата да си останат в “Тъмницата”....обстановката в къщата се разведри и вече не се коментира на живот и смърт за кой да се гласува. Жалко, че като ги вкарат цирка ще започне отначало.

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 20:10 от username26-just a girl

# 343
Валя и Моро ми бяха по-симпатични. :д

Най-близо усетих усетих Мария, разбирам я от личен опит.

# 344
Този път реших да си водя записки докато гледам епизода.

Скрит текст:
Тъмницата се правя, че не съществува така че за там нищо няма да кажа.
Търсенето на бира ни показа как Азов малко едно такова подигравателно снизходително се държа към другите. Поне на мен така ми се видя.
Търговията с цигарите е интересно.
Истински привлече внимание мисията да си признаят кусурите.
Алекса се отпусна и отплесна твърде много. Историята и е неприятна, но пък същевременно обяснява част от поведението и. Момичето седна пред всички и си каза като пич, че е егоист. Евала.
Валерия! Поредните черни точки. Единствена неуважително с тия очила. Отделно нейния разказ, ще ме прощавате, звучеше супер заучен. Разбирам мъката и, за съжаление съм го преживяла, както и много други хора, но тя много рязко и на някакъв точен момент се разплака. Историята на Алекса трогна другите в къщата, но от тази на Валерия, която тя държи да разказва постоянно, вече не успя да опъне струната на съпричастността. А и да не забравим - нейния недостатък бил, че е твърде емоционална. Направо чувам Кукушев как казва - всички в реалити предавания казват това - много съм емоционална. Ама това не е недостатък.
Коцето ми направи страхотно впечатление. Разбра задачата, говори по същество и направи страхотно включване към Спас. Браво!
Виктория и тя нищо не каза.
Адски много се издразних как Мария говори за нейния проблем, а Валерия пак да се изтъкне тя.
Цонев нямал недостатъци. Пфу...
Кико какви беше това включване извън темата. Тоя спор за цигарите се водеше и миналата година. Даже не слушах, че тва с цигарите ми писна.

Другите доста добре се изказаха. Изненадах се. Не се държат като реалити марионетки като в повечето формати да говорят с клишета. Всички (освен Валерия и Виктория) се показаха като истински хора.

И като за финално - Антонио, къде си Антонио? Не, че ми липсваш ама все пак. По груби сметки го изкарах, че липсва от деня на номинациите следобеда, после целия следващ ден и още половин ден, защото се вижда в промото за следващия.

Като цяло епизод пълнеш, но разбрахме, че другата седмица ще имаме отпаднали.

Общи условия

Активация на акаунт