Къщата на инфлуенсърите - Тема 6 (сезон 3)

• 41 689
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Ох,Жорката,прави поредната тъпотия . Какъв дебат,какви глупости?! Ще се оака още повече. Вместо да каже "сори,сгреших да съм в коалиция с тези лумпени " той ще дебатира. Такива надежди имах за него- трябва да ми се реваншира за нервите🤨.Направо ме е яд да го гледам как доброволно се закопа. Добре,че другия ми любимец Азов още държи фронта...Ама пък се заиграва с този Кико,който ми е кофти чисто визуално, а покрай него и с Венета- адски вреслива женица...Оффф,днес съм яхнала метлата

# 316
*не мога да знам дали е вярно, споделям чутото

Янков и Валерия били живяли заедно.

# 317

Да, така е, живяли са. Преди два месеца в един замък JoyJoyJoyJoyJoy
Съжалявам ама това звучи абсурдно. Тия двамата не са толкова добри актьори или толкова умни, че да изиграят толкова добре сценка пред камерите. Аз за себе си приемам, че те двамата не се познават от преди, но имат обща компания.
Това изречение звучи изцяло изкарано от контекста както, че Валерия била приятелка на бившата на Янков.

Не се харесват и ревнуват наистина, всичко си е за шоуто. Просто няма как да го кажат и затова споделиха за човека навън, който не е Кумбата, а именно жената, с която Янков има общо дете- Моника. С Валерия са приятелки.
Това е спекулация на Неделчо, която Туджаров (може и наобратно да трябва да са имената Sweat Smile) разби с аргумента, че ако беше така Янков и Валерия щяха да се познават отдавна. Ако някой иска да го изглежда цялото, някъде към края на Надкаст беше.
Като ще се пускат някакви такива твърдения казвайте, че са теории и източник или нещо такова. Така изкарани хвърлени някакви изречение от нищото в нищото са много подвеждащи.

Там също коментираха, че е възможно Кумбата да си е харесал Валерия, да е казал на Янков и това да спира втория. Обаче аз се питам - защо всички си мислят, че става въпрос за чувства и любов? Моята теория е, че Валерия е правила секс с някой от компания (напълно реалистично ми звучи мацето да си прави удоволствие за една нощ или да раздава ласки в пияни състояние) и това да е между тях. Янков ако е мъж на място ще спазва брокода и едни от основните закони - Приятелите преди мацките и Бившите забивки не се пипат.

# 318
Това за жената на Янков не е тръгнало от Надкаст, а от много коментари на потребители под видеото. Дори в снощния подкаст на Къщата коментираха, че е малко плашещо, че хора отдолу пишат много подробности по този въпрос, все едно са ровили бая за информация. Иначе Павел и Ицака казаха, че ако не разберем до края на сезона, ще кажат истината в подкаст.

Аз не знам дали живеят заедно, но само споделям, че гледах нейно видео от любопитство, последното й, в което се пренася в нова квартира. Стана ми малко странно, защото от човек, който живее на общежитие с хлебарки и не може да си позволи квартира, сега сподели, че наемът й е 1500 лв., самият апартамент си беше доста просторен за едно момиче.  Не казвам, че няма как да си го позволи, тя със сигурност си изкарва пари и се очаква да изкарва още повече, но ми стана любопитно, че "скокът" е доста голям. Така че може и да живее с някого.

# 319
Това за жената на Янков не е тръгнало от Надкаст, а от много коментари на потребители под видеото. Дори в снощния подкаст на Къщата коментираха, че е малко плашещо, че хора отдолу пишат много подробности по този въпрос, все едно са ровили бая за информация. Иначе Павел и Ицака казаха, че ако не разберем до края на сезона, ще кажат истината в подкаст.

Аз не знам дали живеят заедно, но само споделям, че гледах нейно видео от любопитство, последното й, в което се пренася в нова квартира. Стана ми малко странно, защото от човек, който живее на общежитие с хлебарки и не може да си позволи квартира, сега сподели, че наемът й е 1500 лв., самият апартамент си беше доста просторен за едно момиче.  Не казвам, че няма как да си го позволи, тя със сигурност си изкарва пари и се очаква да изкарва още повече, но ми стана любопитно, че "скокът" е доста голям. Така че може и да живее с някого.
За първото може и да е така, не съм догледала вчерашния подкаст, а коментари не чете под епизодите, че там е грозно. Но въпреки всичко не е потвърдено и е само теория на този етап. Не е невъзможно, защото мисля, че Валерия първа каза, че има пречка отвън, не съм изобщо сигурна.

За втората половина съм напълно съгласна. То ние вкъщи сме двама работещи човека и не може да си позволим 1 500 лв наем пък само девойче не искам и да си представям как би се получило.
Обаче вчера слушайки "Ще си кажат" (като го изглеждам ще се впусна в подробно възмущение) се пусна една много любопитна идея. Едва ли ще е истина, но ме забавлява като теория. Та Алпер мисля, че така направи теория, че Веси и Дани може да се забият в тъмницата. И като се замислих, стигнах до извода, ще ако има секс в къщата е много възможно да е в тъмницата, усамотено и изолирано. Разбира се, че няма да е точно между тези двамата, но аз залагам, че локацията ще е там.

# 320
Не мисля, че ще е там.
Вчера разказваха за Тъмницата, че ги пускат да отидат някъде другаде до тоалетна, но няма баня, те не се къпят и им давали някакви мокри кърпички да се забърсват. Звучи доста неприятно.
Павел и Ицака казаха, че много са се смяли на коментар, че в Тъмницата имало повече светлина, отколкото в замъка.
За инфо, във втори сезон мисля, че Гош и Анджела тогава бяха правили секс в тогавашната Ozone стая, макар че те не го показаха, само казаха в някой подкаст, т.е. не си го представяйте, че трябва да се случи в общите спални.

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 07:59 от Meddyy

# 321
Цитат на: Meddyy link=topic=1683611.msg48461052

Гош и Анджела тогава бяха правили секс в тогавашната Ozone стая
Е Анджела нали била лесбийка?

# 322
В един от подкастите на двете сестри, Елеонор каза, че секс правят Валерия и Янков, от сигурен източник била го знаела.

# 323
Сега слушам подкаста с Алпер (в смисъл там, където той гостува на Павел и Ицака, а не обратното), т.е. "Ще си кажат".  Споменаха и този форум, хаха...  Реално хейт към тях няма, защото са добри водещи и правят качествен продукт. Хейтът е основно към участниците.
Едно от нещата, които казаха, че този сезон ще е 36 епизода.. Снимачните дни са били 28.

Друго... упорито не искат да кажат какво ще съдържа този лайв в Арена София. Е хубаво, ама ако човек си дава парите, за да отиде на живо, е нормално да знае кой ще пее ...  Вие  купувате ли си билети за концерт, ако не знаете кой ще пее? То е ясно, че няма да е концерт, но ще има и музикална част. Ако някой не понася чалга, със сигурност няма да му е приятно Антонио да му вие 30 мин. како вук.  Мога да предположа, че Венета ще изпее нещо, Павел и Ицака също имат разни песни... От старите кучета може да викнат и Играта, Ева, Боянчо, Марианов, знам ли...  Всичко оставят на нашата фантазия.

# 324
  • София
Според мен за финала имат някакви идеи, но явно "звездите" не са потвърдили и не смеят нищо да кажат още. 😃

# 325
Валерия, ако пусне на Янков, ще е само, когато има гаранция, че няколко камери ще заснемат сеира – да не се пропусне нищо от жертвеноготовното ѝ за слава поведение.

Дори да живеят заедно, той не ѝ е в категорията и ще си остане на ниво брат/приятелче.

# 326

Да, така е, живяли са. Преди два месеца в един замък JoyJoyJoyJoyJoy
Съжалявам ама това звучи абсурдно. Тия двамата не са толкова добри актьори или толкова умни, че да изиграят толкова добре сценка пред камерите. Аз за себе си приемам, че те двамата не се познават от преди, но имат обща компания.
Това изречение звучи изцяло изкарано от контекста както, че Валерия била приятелка на бившата на Янков.

Не се харесват и ревнуват наистина, всичко си е за шоуто. Просто няма как да го кажат и затова споделиха за човека навън, който не е Кумбата, а именно жената, с която Янков има общо дете- Моника. С Валерия са приятелки.
Това е спекулация на Неделчо, която Туджаров (може и наобратно да трябва да са имената Sweat Smile) разби с аргумента, че ако беше така Янков и Валерия щяха да се познават отдавна. Ако някой иска да го изглежда цялото, някъде към края на Надкаст беше.
Като ще се пускат някакви такива твърдения казвайте, че са теории и източник или нещо такова. Така изкарани хвърлени някакви изречение от нищото в нищото са много подвеждащи.

Там също коментираха, че е възможно Кумбата да си е харесал Валерия, да е казал на Янков и това да спира втория. Обаче аз се питам - защо всички си мислят, че става въпрос за чувства и любов? Моята теория е, че Валерия е правила секс с някой от компания (напълно реалистично ми звучи мацето да си прави удоволствие за една нощ или да раздава ласки в пияни състояние) и това да е между тях. Янков ако е мъж на място ще спазва брокода и едни от основните закони - Приятелите преди мацките и Бившите забивки не се пипат.

Изобщо няма да си правя труда да ти се обяснявам, права си😀😀

# 327
Янков беше качил стори как Валерия му готви, явно оттам тръгва слуха. Но може и да е верен.
Забелязахте ли как дори Алпер не можа да оправдае поведението на Даниел след предаването, нито да каже, че стратегията му е била добра? А са приятели от 10 години.

# 328
Няма какво да направи Алпер.
Аз не знаех за съществуването на Дани, преди участието му.
Онзи ден попаднах на последното му видео и ми стана пределно ясно защо всички продължават да го мразят и след края на снимките. Няма такъв простак, супер ограничен, агресивен, обижда...Не знам няма ли около него близки хора да му кажат да спре да се излага. Направо ме втрещи.

# 329
Аз не знаех за съществуването на Дани, преди участието му.
И аз не знаех за неговото съществуване, преди да дадат визитката му в еп. 1 на новия сезон.

В канала на Персиян има някакво видео от вчера "КПД на 3 морета", заедно с Кумбата и Марианоф (който е доста отслабнал, между другото). Говорят и за БГ мама и какъв хейт се изливал (Макар и във вид на градивна критика). Кумбата май забравя, че в анкетата за най-харесван участник, той беше на първо място. А от пускането на линкове тук, всички те имат повече кликвания на каналите. Това е факт.  Спрях това плямпане, защото разговорът е изключително просташки и на много ниско ниво. Представих си за миг да съм при тях, на дивана. Щях да си тръгна на втората минута. Няма такава просташка обстановка, селски подвиквания, смях с цяло гърло, подигравки, иронизиране и тъпотии на килограм. И в кръчмите на крайните пернишки квартали разговорите са на по-високо ниво.

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 18:25 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт