Къщата на инфлуенсърите - Тема 6 (сезон 3)

• 41 654
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • Paris
На мен ми стана тъпо за Жорката. Трябваше хората от неговата “коалиция” да пуснат по един глас за него и да го защитят. Беше повече от ясно, че той е следващият. Бях сигурна, че минимум Вики ще го защити, но явно са се изплашили, че ще ги нарочат още повече. Тъпо беше и това, че Коцето изплямпа на Венета, защото реално, заради този му ход Жоро си тръгна.
Играта беше малоумна. Не знам кой я е измислил. Унизително за участниците. То уж да е забавно, но първо, че не беше и второ за някои мъже това си е сериозен комплекс и няма какво да направят.

# 556
Вчера Бубето и Ицака бяха с Даниел, видяхме и днес отношението към другата коалиция- продукцията иска да изкара и другите лоши герои явно.

Това че са били заедно мисля че не е фактор, понеже миналата седмица Ицака беше на стрима на Янков, който нали е с “КЗС”

# 557
Е той е бил включен да следи, да няма спойлери, хахаха.
В това предаване поне държат на тези неща и почти няма спойлери, за разлика от другото (Д&K).

# 558
  • София
Вчера много късно се прибрах и изгледах само номинациите. Наистина ги хванаха неподготвени. Grinning
Не ми хареса, че след гласуването П и И почнаха да коментират как едва ли не всички от коалициите са гласували еднакво. Убиха ми тръпката. Sweat Smile

# 559
Ако беше Ралица от ИВ, щеше да им шока яко канчетата, да превключи на ехидния тон, да ги иронизира... Голямо театро е там.  Павката как бутна с папката Янков по главата, а Ицака вика "ей, нали не се наговаряхте и уж нямало коалиции" Grinning

# 560
Може и да е така, но защо в този епизод не показаха наговарянето на първата коалиция?

Не е задължително да има винаги официално наговаряне. Има хора, които просто не успяват да се интегрират достатъчно добре в общността. Ако Алекса основно е близка с Мария и не е успяла да установи по-задълбочена комуникация с останалите, нормално е да не им е много важна за колектива.

# 561
Е той е бил включен да следи, да няма спойлери, хахаха.
В това предаване поне държат на тези неща и почти няма спойлери, за разлика от другото (Д&K).

Далиии 🤪 (Ако имаш предвид за това че Ицака е бил на стрима на Янков)

Натискат му се машинки на Ицачето, мин година беше на стрим на Кумбата след края на предаването и показваше знанията си по немски (ромски)

Имаше и той няколко стрима където цъкаше сам 😂

Порочно му е понякога 🤪

# 562
Хващам се за последното прочетено – нормално е животното изоставащо от стадото да бъде жертва.

Относно играта – браво на Азов, че не се обиди. Ултра просташко от страна на продуцентите – нали и те са мъже. Как биха се чувствали, ако недорасли зрители ги оценяват по мъжкото им достойнство. Освен това дамите оценяваха повече нахалството отколкото другите дадености. В контекста на Афганистанците, дето се възбуждали от женски гласове, ми идва много незряло да изпадаме в другата крайност. Не е редно да се унижават мъже, пък било то и за запълване на ежедневието им.

Другото, което ме вбеси беше коментарът на Янков към Валерия, че явно има много опит с мъжките полови органи, което не е ОК да се говори на приятелче. Явно яко е хлътнал и си дава сметка, че няма да го огрее. В промото пак имаше подмятания каква мръсница била. Абсилютен гл*ст.

Разбрахме как е станала заварката между Мис Вкиснало мляко и Жорката. Противно на общото мнение не мисля, че той заслужава такова наказание. Дано се освести и се измъкне от тази връзка.

# 563
  • София
Според мен Азов го сложиха накрая заради изказването за жените, при нас минаха няколко дни, но за тях не е така. Тези, които се хвалят с бройки, отидоха отпред, другите отзад. То в голяма част от случаите няма връзка между бройките и размера, но те откъде да знаят на кого колко му е.

Според мен не нагласяват кадрите по симпатии, проектът им е на първо място, те преди имаха буквално приятели вътре и не се съобразяваха. В този период Ронси и Бубето си бяха близки, но Ронси отнесе доста хейт. А и те симпатизират на хора и от двата лагера. Може и да е имало наговаряне, което са изпуснали, но не мисля, че причината е Даниел и с Янков си общуват.

# 564
  • София
Какво стана с мисията на Цецо?

# 565
А кой Цецо? Дори и не знам, че някой от цецовците е имал мисия. Явно се разсейвам докато гледам епизодите.

# 566
Някои неща може да ги изпускат, но поне разбрахме от колко време не са си сменяли чорапите и кой колко чорапи носи един върху друг.

# 567
  • София
За мен това с чорапите беше интересно, разкри от бита им там и че наистина не е приятно да си в Тъмницата. Частта с клековете и лицевите ми беше скучна, не знам защо Дани и Веси си мислят, че като тренират правят нещо интересно.

# 568
А кой Цецо? Дори и не знам, че някой от цецовците е имал мисия. Явно се разсейвам докато гледам епизодите.

На Цецо Ставрев му дадоха мисия да целуне някое от момичетат, според мен ще го покажат това в другия епизод, за това сигурно в тизърв показаха пак някакво лигавене където имитират скандал

Мн гадно че не им дават да се къпят или преобличат, само им давали кърпички да си подмиват калниците 😂

# 569
За мен Веска му е даже малко наказание на Гергинчо, много посредствено, но повярвало си момче. Недоумявам как е бил любимец в Игрите.

Общи условия

Активация на акаунт